eşiniz arkadaşlarınızın yanında ailenize gıcık olduğunu söylerse ne yaparsınız?

Eşimden böyle bişey beklemem açıkcası ama hiç belli olmaz diyelim ki yaptı böyle bir terbiyesizlik.....
Çok fena bkardım gözlerinin içine
Kolay Kolay sinirlenmem ama bir kızarsam canını okuyacağımı bilir
Ya o anda özür diler ya da yalnız klır kalmaz ben ağzıma açmadan
Bununla biter mi????
HAYIIIIIIIIIRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
Bir kaç gün konuşmazdım....
Aileme söylemekle tehdit ederdim hadi bakalım o zaman baksın babamın-annemin yüzüneee
Yüzü varsa tabiii

çok saygısızca davranmış ,ben olsam anında tepkimi gösterirdim sözle degil ama hareketle ses tonuyla kırıldıgımı belli ederdim.

Ben kesinlikle o anda da tepki verirdim.Sonrasında da çok soğuk davranırdım.Affedilecek bişey değil.Nasıl olur da böyle birşey yapabilir,çok sinirlendim.

eşimin böyle bişey hissedecegini sanmam ama olurda böyle hissedip birde üstüne bunu milletin içinde söylerse ben tepkimi ordan giderek gösterirdim..asla ama asla konusmam tek kelime..insaniz biz..agzimizdan cikani bilmeyeceksek o dilin bi anlami yoktur..ya düşünür konusursun yada konusmassin..o lafin agizdan cikmasi demek "ben sonuclarinada hazirim" demektir..kiiii sonuclari o laftan cok daha agir olur!!

ben de senin ailene gıcığım ama uluorta söylemiyorum
derdim sadece, ve bunun tartışmasını sonraya bırakırdım.

valla ben o anda koparirim kiyameti
cünkü biraz hazircevap biriyim,
ya o anda cevap veririm, yada bidaha laflarimi toparliyamam
laf üstüne laf sokarim,
acayip tersledim
ve cekip giderim
hic acimam bu konuda, gercekten aileme asla laf söylettirmem. ASLA.
o arkadaslarinin (veya baskalarin) yaninda öyle bi laf konusuyorsa,
benimde ona verecegim cevaba onlarin yaninda katlanmak zorunda olur.
gercekten sinirlenince cok kirici olurum..
ve uzun bi süre bunun lafini sokarim, hic acimam ayyyyyyyyyyy simdi bile sinirlendim sanki basima geldi

dilin kemiği yok diye boşa dememiş büyükler ...elbette bu sözü tepkisiz kala getirmeyeceğim seviyesiz ve kelimelerin birbirine karıştığı yüksek desibelli bir tartışmadansa,yada susup onun senin anlamasını beklemendense erkeğine seni ne kadar kırdığını yumuşak bir ses tonuyla anlat hayal kırıklığı yaşattın bana ne olursa olsun bana hürmetin saygın ve sevginden ötürü böyle bir şey beklemezdim senden çok incindim kendini lütfen benim yerime koy ve bir daha düşün yaptığın gafı diye lafı bağla.bu birbirimize ve ailelerimize göstermek zorunda olduğumuz saygı ve hürmeti sarsar tekrarı elimizde olmayan kaçınılmaz gerginlik olur haberin olsun diyede uyar

Saygıda mecburiyet vardır,Sevgide serbestlik.Sevmesen bile saymak zorundasın beyfendi haddini bil!

benim eşimde şakayla karışık anneme laf eder bende herkese eşim çok konuşuyo ama boş konuşuyo derim birde ters bir bakış atarım
tabi o şaka yollu konuşur ama ciddi ciddi konuşsa bende çok sinir olurdum
varsa bir sıkıntısı bana anlatsın isterim başkalarının yanında konuşmasını istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…