Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202

Niloyatospikk

SAŞÖ
Pro Üye
23 Ocak 2016
34.451
50.396
598
Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?

Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.

Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı

Son düzenleme:
Trafikte ve maç izlerken çok küfür ediyor.
Onun dışında çok terbiyelidir ama trafik ve maç esnasında adamın içine psikopat biri kaçıyor.
Uyarıyorum, cıks nafile ama çocuklarımızın yanında etmeyeceğini düşünüyorum çünkü arabada üçüncü bir kişi varsa küfür etmiyor. Garezi bana galiba

Ne güzel trafikte hele eyvah eyvah kızımın öğrenmesinden korkuyorum artık o derece

Ne güzel trafikte hele eyvah eyvah kızımın öğrenmesinden korkuyorum artık o derece
Bu şekilde anlatsanız belki farkeder ya, en azından kızı için dikkat eder diye düşünüyorum. Bence küfür ederken farkında olmuyorlar bile ağızlarından çıkan sözlerin.

Erkekler maalesef daha yetiştirilirken küfür ettirilip gülündükleri için “söv çocuğum amcana, göster oğlum pipini” gibi aptalca şeyler beyinlerine işliyor resmen bunları normalmiş gibi kodluyorlar bu yüzden vazgeçmeleri zor oluyor galiba.

Bizimle beraber (inşallah) yetiştirdiğimiz erkekler daha kibar, kadına saygılı olacaklar diye umuyorum…

Ağzına acı biber sürerim

Şaka bir yana babam da küfür etmezdi benim abim de etmez. O yüzden evlenmeye karar verirken dikkat ettiğim şeylerden biriydi bu. Erkek muhabbetinde ediyorlar mıdır bilmem, yanımda asla.

Önceden böyle değildi işyerinde sinir sahibi oldu değişti şimdi en ufak birşeyde sövüyor

Gocam yohh Ben de şu soruya cevap vereyim bari..
Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Kesinlikle hayır! Babam, erkek kardeşlerim ve amcam hiç küfür kullanmazlar. Dayılarım nadir de olsa kullanırlar, ama yerinde.. yani herkesin içinden geçeni onlar sesli söyler :) Hiç kimse de bir şey demez :)

Kesinlikle öyle biz daha dikkatli yetiştirmeliyiz geçen gün ben de sinirlendim hadi bakalım ben de öyle konuşacağım nolacak bakalım dedim bu şekilde devam ederse benim hayatımda yerinin olmayacağını söyledim

Koca yahut baba erkek yakınınız farketmez başlığı düzenleyim teşekkür ederim farkettim

Hayır küfretmez. Nefret ederim ben de zaten , benim için soguma sebebi olurdu. Çünkü babamdan vs hiç duymadım ve çok kadını aşağılayıcı geliyor

Kullanıyor . Ben de "diğer kadın arkadaşlarının yanında nasıl kullanmıyorsan benim yanımda da kullanmayacaksın." diyorum. Tabi çok sinirlenince ediyor. Ama sizdeki gibi bizde de. Bana etmiyor

birbirimize etmeyiz ama sinir bozucu durumlar karşısında ikimiz de basit küfürler ediyoruz olaya ama birbirimize değil. ne biliyim elimi vurunca hass.... diye bağırıyorum o an istemsiz öyle ana avrat ağır küfürlerden hiç hoşlanmaz ve kullanmayız ama

Kullanıyor . Ben de "diğer kadın arkadaşlarının yanında nasıl kullanmıyorsan benim yanımda da kullanmayacaksın." diyorum. Tabi çok sinirlenince ediyor. Ama sizdeki gibi bizde de. Bana etmiyor
Şuan öyle kızgınım ki çıktı gitti konuşmayacağım çok sinirliyim ya kendini düzeltecek ya da beni kaybedecek seçim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…