- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.079
- 1.123
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
O kadar mesudum ki şuan maç olmadığı için… yan komşum var yaşı büyük bir teyze, sağ olsun gelir gider çok yardımcı olur. İlk zamanlarda kahve içmeye geldi, utana sıkıla derdim varsa anlatmamı istedi.Bizde de tamamen durum bu
evlenmeden önce küfür etmiyor muydu?Ben de hiç hoşlanmıyorum ama insanın sevmediği ot başında bitermiş o misal sanırım
Ben de hep derim komşular bizi kavga ediyor sanacak biraz filtrele kendini diye ama sağ olsun Fenerbahce sayesinde 2-3 yıldır dağarcığım geliştiO kadar mesudum ki şuan maç olmadığı için… yan komşum var yaşı büyük bir teyze, sağ olsun gelir gider çok yardımcı olur. İlk zamanlarda kahve içmeye geldi, utana sıkıla derdim varsa anlatmamı istedi.
Meğer küfürleri eşim bana ediyor, kavga ediyoruz sanıyormuş
Vallahi parayı onlar götürüyor, tasası bize kalıyor.Ben de hep derim komşular bizi kavga ediyor sanacak biraz filtrele kendini diye ama sağ olsun Fenerbahce sayesinde 2-3 yıldır dağarcığım gelişti
Babam kullanirdi kufurden o sebeple nefret ettim ama esim hic kufretmezKonu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Evet kimi erkeklerde bu küfür aliskanlik haline gelmis durumda maç izlerken yolda araba kullanirken yada herhangi birseyden hemen kufure başvuriyorlarKonu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Neden "ben şu an şu duruma kızdım "demek yerine küfrediyor o zaman?
Çok kibardıevlenmeden önce küfür etmiyor muydu?
Aynen aynen o tarz mangala ona buna sövüyorBabam hiç etmezdi
Eşimde arada sinirlenince eder geçen sene mangal yakmaya çalışıyordu sinirlendi kömüre küfür etti küçük kızım da aynısını söyledi eşim dondu kaldı sonrasında daha dikkatli oldu
O zaman agiz alışkanlığı ne diyimBizim evde kitap okunur, çok genis ve buyuk diyemem ama ortalama bir kitapligimiz mevcut.
Kitap okuyorum diye "Şuan kucuk parmagimi koltugun kenarina carptim. Acı ve öfke dalgasi vucudumun heryerini kapladi" vs diyecek degilim.Hayy *** diyorum yani.
Araba koltuguna oturunca herif basliyor ha birde ps4 oynarken .bir ara demistim ki yahu sinirlendiriyorsa oynama sende bana bir bakışi vardi ne anlama geldini anlamadim ama iyi degildiKonu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?