Eşiniz, babanız, kardeşiniz, partneriniz küfür kullanır mı?

Eşiniz küfür kullanır mı?

• Evet

OY: 54 26,7%
  • Hayır

OY: 86 42,6%
  • Kısmen

OY: 62 30,7%

• Ankete Katılan
    202
Bizde de tamamen durum bu
O kadar mesudum ki şuan maç olmadığı için… yan komşum var yaşı büyük bir teyze, sağ olsun gelir gider çok yardımcı olur. İlk zamanlarda kahve içmeye geldi, utana sıkıla derdim varsa anlatmamı istedi.
Meğer küfürleri eşim bana ediyor, kavga ediyoruz sanıyormuş

sonradan küfür etmeye başladıysa bırakabilir diye düşünüyorum.
sinirlendiği an küfür yerine kendinin uydurduğu bir cümle kullanabilir…
çok zor seni çok iyi anlıyorum,insan utanıyor tiksiniyor, benim babam çok küfür eder hiç yakıştıramıyorum çok rahatsız oluyorum “lan” kelimesinden bile hoşlanmıyorum ben, Allahtan yanlarında değilim çocuklarımın etkilenmesini istemem.

Babam ve abim bizim yanımızda etmezler ama normalde küfürlü konuştuklarını biliyorum. Babam arada ağzından kaçırırsa da annem kızar zaten.

Ben de hep derim komşular bizi kavga ediyor sanacak biraz filtrele kendini diye ama sağ olsun Fenerbahce sayesinde 2-3 yıldır dağarcığım gelişti

Babam kullanirdi kufurden o sebeple nefret ettim ama esim hic kufretmez

Babam hiç etmezdi

Eşimde arada sinirlenince eder geçen sene mangal yakmaya çalışıyordu sinirlendi kömüre küfür etti küçük kızım da aynısını söyledi eşim dondu kaldı sonrasında daha dikkatli oldu

Yanımda çok çok nadir çok kızdığı bir şey varsa küfür eder. Ama arkadaşlarının yanında ediyor diye düşünüyorum.
Kardeşi ve çok yakın bi arkadaşıyla tlfnda konuşurken onlar sürekli nokta yerine aq derler sinir olurum. Ama eşimden duymadım. Belki de ben onlar edince çok sinir oluyorum diye etmiyordur yanımda.

Babam etmezdi.
Eşim trafikteyken bazen eder, bazen etmesini yadirgamiyorum cunku arada ben de kufur kullaniyorum bir konu anlatirken. Ama cumle sonuna koyulan nokta gibi herseye kufur ekleyerek konusmuyorum tabi ama sevmeyen hiç sevemz azi coğu olmaz tabi.

Evet kimi erkeklerde bu küfür aliskanlik haline gelmis durumda maç izlerken yolda araba kullanirken yada herhangi birseyden hemen kufure başvuriyorlar

Neden "ben şu an şu duruma kızdım "demek yerine küfrediyor o zaman?

Bizim evde kitap okunur, çok genis ve buyuk diyemem ama ortalama bir kitapligimiz mevcut.

Kitap okuyorum diye "Şuan kucuk parmagimi koltugun kenarina carptim. Acı ve öfke dalgasi vucudumun heryerini kapladi" vs diyecek degilim. Hayy *** diyorum yani.

O zaman agiz alışkanlığı ne diyim ben hic öyle tepki vermem en fazla offf yaaa derim

Babam çok küfür ederdi. Bana, kardeşime, anneme, herhangi bir olaya, kişiye, trafikte, maçta vs. Öyleki sokakta okulda duymadığım küfürleri sağolsun babamdan duyardım çocukluk ve ergenlik döneminde.
Sonradan biz eşek kadar olunca kendisi de yaşlanınca azaldı. Yada biz farklı şehirde olduğumuz için duymuyor da olabilirim bilmiyorum.
Bir de erkek kardeşim var. 5 yıl üniversite+2 yıl çalışırken totalde 7 yıldır ev arkadaşlığı yapıyoruz kardeşimle aynı zamanda. Hiç duymadım ağzından küfür. Arada arkadaşları gelir onların yanında da hiç duymadım. Hatta ben bazen ağzımdan kaçırırım 'abla ne biçim konuşuyorsun yakışıyor mu' der

Yani böyleyken böyle. Eşimin de küfür kullanmasını istemem. Eşiniz değil ama çocuğunuz nezdinde konuşursam aklı erene kadar bu küfür işine çözüm bulmalısınız. Küfür sarf edilen bir evde yetişmek pek olumlu sonuçlar doğurmuyor. Kendimden biliyorum.

Araba koltuguna oturunca herif basliyor ha birde ps4 oynarken .bir ara demistim ki yahu sinirlendiriyorsa oynama sende bana bir bakışi vardi ne anlama geldini anlamadim ama iyi degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…