- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Eşim yetiştirilmemiş biri değil aksine iyi pozisyonda çalışan biri kitap okumaz o ayrıBir kardeşim neredeyse hic etmez o evli cocuklu
Diğerinin ani tepkileri var o da trafikte anlik kufurle tepki verdigi oluyor ama ozur diler dikkat eder
Babam da cok nadir ederdi ki annem de babama tepki gösterirdi biz kibar küfürsüz yetiştirildik
Bir erkek küfrediyorsa uyaririm devam ediyorsa yakin iletisimde olamayagima kanaat getirebiliyorum toleransim yok bu konuda
Bence her erkek kufretmez kendini duzgun ifade edemeyen, kitap okumayan, kendini yetistirememis insanlarin küfürleri daha sık kullandigini düşünüyorum gozlemlerim de bu yönde
Neden "ben şu an şu duruma kızdım "demek yerine küfrediyor o zaman?Eşim yetiştirilmemiş biri değil aksine iyi pozisyonda çalışan biri kitap okumaz o ayrı
Sinirli bir yapısı var onu demesini öğrenecek öğrenmezse kendi bilirNeden "ben şu an şu duruma kızdım "demek yerine küfrediyor o zaman?
Kayınpederim hiç etmez kendi babam da etmez ama eşimin küfürleri bıktırdı beni artıkBabamdan da abimden de hiç duymadım . Eşim ve ailesi de dahil buna . Eşinizin ailesinde küfür ediliyor mu ? Ağız alışkanlığı olabilir bu durum .Küfürü normalleştiren bır aile de olabilir ? Dikkat ederse sorun çözülür bence .Küfür aklına geldiginde yerine başka bir kelime koysun .
Ben de hiç hoşlanmıyorum ama insanın sevmediği ot başında bitermiş o misal sanırımKardeşim çok kullanır, eşim hiç kullanmaz. Küfür eden kadın ve erkeklerden hoşlanmıyorum.
Çok sinirlendiği bir durum yoksa etmez. Arkadaş ortamında da aynıdır. Bana ya da çevremizdeki kişilere de etmez. Kendini kontrol edemediği tek yer trafik, tatlı sert uyarırım gerektiğinde.Konu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Ha ha ha müthiş fikir canımEşim hiç kullanmaz küfür , 7 yıllık evliyim hiç duymadım .
Ben de sevmiyorum itici geliyor. Niloya sen elinin tuttuğu balıkların içine acı biberi baasss sonra ağzına tık , küfür ettikçe acının dozunu artır.
Bir kez uyardım bir müddet etmedi ama bu sefer ciddiyim dikkat etmezse kendi bilirEşime salak bile desem kızar
Aşırı karşıdır küfür veya hakaret vari sözlere
Ama kardeşimin ağzı cok küfürlüdür
Babamında ağzında biraz küfürü vardır
Bazı insanları değiştiremezsiniz
Yapısında var maalesef
Ama ciddi anlamda uyarırsanız belkı etmez.sızı ne kadar ciddiye aldığına bağlı. değişmez tabii ki ama dikkat etmeye özen gösterir sizin yanınızda
Bir çiviyi çakmak için defalarca vurmanız gerekir değil mi?Bir kez uyardım bir müddet etmedi ama bu sefer ciddiyim dikkat etmezse kendi bilir
Bizde de tamamen durum buTrafikte ve maç izlerken çok küfür ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?