- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Benm eşim de çok küfür kullanır. İşyerinde full erkek çalışınca ağız alışkanlığı oluyor diyor. İlk başlarda çok kızıyordum ama nafile. Ağız alışmış birkere. Sadece benm yanımda küfür ediyor başka biri varsa etmez. Tv de ki bir olaya sinirlendiği şeye. Maalesef alışmışsa zor. Ama çocuk varken de ediyorsa o zaman işler değişir. Çok zor bir durumKonu eşimin çok küfür kullanılması artık yeter dedim yeter senin bu telaffuzlarını duymak, tahammül etmek zorunda değilim. Kızımın kibar, nazik iyi bir dil kullanması için ben özen gösterirken onun böyle özensiz olması beni çileden çıkarıyor. Peki sizlerin eşi küfür kullanıyor mu ya da yanınızda kullanmıyor mu? Tüm erkekler küfür kullanır mı?
Bıktım bıktım artık bıktıııııımmmm ya kendine çeki düzen verecek ya da ben ona çeki düzen vermesini bileceğim.
Not: Küfürler bana değil sinirlendiği şeye karşı
Aslında her zaman yapmıyor sinirlenince birşeye sövüyor hele trafikteBu ülkede küfür etmeyen yoktur sanırım ancak konu aile eş hele ki çocuk olunca asla olmaması geremen birşey ben eşimi tanıdığım günden bu güne yalnızkenki şakalaşmalar dışında dizi izlerken vs asla küfür kullanmaz özellikle evde bir çocuk varsa çok çirkin bi durum kesinlikle engel olunmalı ve yarın öbür gün kızınız büyüdüğü zaman sokaktaki serseri it kopuk ona küfür etse babası öyle olduğu in normal karşılar, kız olsun erkek olsun bizim bu ülkenin geleceği için kendini düzgün ifade edebilen karşısındakine saygılı evlatlar yetiştirmemiz lazım ki bunu ancak öyle bir şekilde örnek olarak başarabiliriz
TV de gördüğü birşeye küfür etmez başka birinin yanında da etmez ya arabada ya da birşey olmadığı zamanBenm eşim de çok küfür kullanır. İşyerinde full erkek çalışınca ağız alışkanlığı oluyor diyor. İlk başlarda çok kızıyordum ama nafile. Ağız alışmış birkere. Sadece benm yanımda küfür ediyor başka biri varsa etmez. Tv de ki bir olaya sinirlendiği şeye. Maalesef alışmışsa zor. Ama çocuk varken de ediyorsa o zaman işler değişir. Çok zor bir durum
Sizin ki yine iyimiş. Benm ki ufacık birşeye tahammülü yok. Küfürü hemen yapıştırır. Hay ben bu işin aq gibi. En basiti bu mesela. Çocuk olunca nasıl kendini frenleyecek bilmiyorum. İnsallah sürekli tartısmalar olmazTV de gördüğü birşeye küfür etmez başka birinin yanında da etmez ya arabada ya da birşey olmadığı zaman
Ben anlamadım valla nasıl deşarj oluyor balığa gidiyor onca eşyayı yüklerken araca söve söve gidiyorben artık bu küfür etmeden yaşanabilecek bir hayat olduğunu düşünmüyorum. yetiştirilmeyle alakalı olduğunuda düşünmüyorum annem nefret eder küfretmemden ama gerçekten bu stres küfredilmeden atılmaz. küfretmek bana göre insanı deşarj ediyor
Geçen gün sen misin küfür eden ben de başladım küfür etmeye çocuk yoktu ama bundan sonra böyle konuşuyorum dedim hadi hodri meydan kalakaldı öyleSizin ki yine iyimiş. Benm ki ufacık birşeye tahammülü yok. Küfürü hemen yapıştırır. Hay ben bu işin aq gibi. En basiti bu mesela. Çocuk olunca nasıl kendini frenleyecek bilmiyorum. İnsallah sürekli tartısmalar olmaz
Kesinlikle öyle haklısınızFarketmez.
Kız çocuğunuz var.
Kız babalarının daha özenli olması gerekir
Ha ha yok biber sürücemAğzına bant yapıştır.Cikarirken sakalı bıyığı varsa bı toplasın da görsün.
Arabada sürekli uyarıyorum daha uyarmam bu akşam tehdidi yapıştırdımBenim babam asla kullanmaz.
Böyle bir ailede yetiştim erkek kardesimde yok.
Ama evlenince eşime de dedim ben sevmem diye o da küfür etmez genelde
Ama trafikte arada saydiriyir acayip irite oluyorum.
Kızdigimi bildiği için çoğu zaman yutuyor içinden söylüyor muhtemelen.
Hep o durumda uyarmak lazim.
yok o kadar değil bizde eşim de bende büyükşehir trafiğinde küfürsüz gidemiyoruz. birde artık bazı şeyler küfürsüz gerçekten izah edilemiyor ülkede maalesefBen anlamadım valla nasıl deşarj oluyor balığa gidiyor onca eşyayı yüklerken araca söve söve gidiyorinsan hobisi için bırakcam bunu..... der mi yav ... noktaları sövenler anlar
Bana göre o da yanlış bir örnek çocuklar için demekki sinirlenince böyle yapılması gerekiyor algısı yaratır ya da bilmiyorum benim babam da hiç küfür etmezdi ben hiç tahammül edemiyorum o yüzden eşiniz için demiyorum yanlış anlamayın lütfen benim şahsi fikrim aklı başında saygılı ve kendisini iyi ifade edebilen bir insan küfüre gerek duymaz duymamalıAslında her zaman yapmıyor sinirlenince birşeye sövüyor hele trafikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?