- Konu Sahibi sebzelisomon
-
Eşiniz de en az kız kadar midesiz. Nişanlı bir kızla 2 yıl flört eden bir adama nasıl güveniyorsunuz?
Ben muhtemelen ağzını burnunu kırar eline verirdim.
aynı kadınla mı?
Aynen katiliyorum. Kiz midesizse esiniz nisanli biriyle beraber oldugu icin ayni sekilde midesiz.
Ayrica asiri derecede tek tarafli olarak fedakarlik yapmissiniz. Bebeginiz var, calisiyorsunuz ve hafta sonlari yatili misafir agirliyorsunuz. Sinir koymayi bilememissiniz maalesef.
Esiniz de gayet sorumsuz davranmis. Esinize bir sorumluluk yuklememissiniz. O nedenle de dirdirci bir kadin oluvermissiniz adamin gozunde.
bu durumda çaba sarf edip batan ben oluyorum değilmi
yapıyorum yapıyorum didiniyorum
kötü ben oluyorum
el üstünden tutulmuyorum dahada batıyorum
off daraıyorum
hayırr
başka biri
ama eşim konuşmak istemiş beni unutmak için o zaman boşanma kararı vermiştik
yatma,yakınlaşma olmamış
sadece yemek yiyip dertleşmişler
o da olurdu ama istemedim tamamen boşanırsam vs diye düşünmüş
bu durumda çaba sarf edip batan ben oluyorum değilmi
yapıyorum yapıyorum didiniyorum
kötü ben oluyorum
el üstünden tutulmuyorum dahada batıyorum
off daraıyorum
arkadaşım sevgisindende şüphe etmeye başladım
millete gösteriş yapmaya başladı aa bak ben eşimi seviyorum gibisinden örnek: haziranda evlilik yıldonumuzdu
işyerime çicek yollamış bununla 2.
kesinlikle gösterişi sevmeyen adam bir anda döndü
ne alırsa bir gülde dahil alır evde verirdi
ne bilim kızlar inanın inanısım yok hiç bşieye çok yorgun ve bıtkınım
Eşinin eski sevgilisiyle gorusmesıne anlam veremedim . Ben kendi düğünüme eski sevgilisi geldi diye kıyameti kopardım kaynım bana cok abartıyorsun dedi ama yaşadıkları o kadar basit şeyler değildi kız g..tü başı bir oynayanlardan dı ve düğün cd mizde benden cok o var takı takmıs gerizekalı bana eşime abi abi diyor bir sene önce başka şeyler yaşadığın insana nasıl abi dersin fotograf cekılırken elını beline atarsın ahlaksız böyle kadınlardan nefret ediyorum iğreniyorum. Asla ve asla onu etrafımda istemiyorum eşim bu yüzden benden ayrılacaksa da ayrılsın ben o kadar medeni değilim kimse kusura bakmasın. Allahıma şükür olsunki eşim hiç bir zaman konuşmaz bir de akraba benim eşimin eski sevgilisi yani bayramda seyranda görme ihtimalim var malesef o pisliği. sana sonuna kadar hak verıyorum benımde eskı sevgılımın numarası aklımda dogum tarıhı aklımda ama aradan 3 sene gectı asla bir kere bile aramadım ne dıye arayayım canım ahlaksızlıkdan bırsey degıl sonra bunun adını medenıyet koyuyorlar
hayırr
başka biri
ama eşim konuşmak istemiş beni unutmak için o zaman boşanma kararı vermiştik
yatma,yakınlaşma olmamış
sadece yemek yiyip dertleşmişler
o da olurdu ama istemedim tamamen boşanırsam vs diye düşünmüş
eğer eşin seni seçerse ve kadın eşini tekrar rahatsız ederse aç telefonu kadına deki eşimim yakasından düş yoksa yaptığın tüm pislikleri eşine söylerim de
canım bir kaç gün önce bende aynı konuyu açmıştım hastanede çalışıyorum eşimin eski sevgilisi hemşire ve görüşüyorlar ve biz malesef kızla yüzyüze bile karşılıyoruz bu sabah ben girerken hastaneye o nöbetten çıkıyordu karşılaştık ikimizde kim olduğumuzu biliyorduk ama bilmiyor gibi yapıyorduk buda çok zor...
senin durumun daha farklı eşime göre iş için mecbur kalmadığı sürece görüşmüyor birde nette telle görüştüğünü tespit edersem 2 dk düşünmem büyük konuşmayım ama boşarım....
sen hayattan yorulmuşsun piskolojin bozulmuş biraz kendine zaman ayırman gerekiyor evli çalışan ve annesin buda yetmiyor gibi gelinlik yapıyorsun ailesine bir çok bayanın yaptığı iştir kimse seni düşünmez yaparsın yaparsın ne yaptın ki ne yedirdin ki olur bu işler böyledir hepimiz yaşıyoruz.
allah kolaylık versin eşinin tutumundan hoşlanmadım resti çek görüşmüceksin ded iyi cnm ozaman sende eski sevgilinle görüş akıl al ondan dertleş empati yapsın bakalım nasıl oluyormuş.Birazda kendine zaman ayır gerekiyorsa işten ayrıl bebeğine bak o seni düşünmüyor ise sen onu hiç düşünme..
Ben o filmi cok izledim deyip vuracaktiniz biryerine tekmeyi.
Madem karakterini cok begeniyormus, neden onunla degilde sizinle
evlenmis.
Midesizlik bunda, yalan bunda, genislik bunda.
Siz böyle biriyle ayni evi birakin ayni yatagi nasil paylasiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?