eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

Eşiniz de en az kız kadar midesiz. Nişanlı bir kızla 2 yıl flört eden bir adama nasıl güveniyorsunuz?

Ben muhtemelen ağzını burnunu kırar eline verirdim.

Aynen katiliyorum. Kiz midesizse esiniz nisanli biriyle beraber oldugu icin ayni sekilde midesiz.

Ayrica asiri derecede tek tarafli olarak fedakarlik yapmissiniz. Bebeginiz var, calisiyorsunuz ve hafta sonlari yatili misafir agirliyorsunuz. Sinir koymayi bilememissiniz maalesef.

Esiniz de gayet sorumsuz davranmis. Esinize bir sorumluluk yuklememissiniz. O nedenle de dirdirci bir kadin oluvermissiniz adamin gozunde.

aynı kadınla mı?

hayırr
başka biri
ama eşim konuşmak istemiş beni unutmak için o zaman boşanma kararı vermiştik
yatma,yakınlaşma olmamış
sadece yemek yiyip dertleşmişler
o da olurdu ama istemedim tamamen boşanırsam vs diye düşünmüş

Eski sevgiliyle görüşmesi başlı başına bir sorun ama evliliğinizdeki sorunlar da önemli.

Tabiri caizse, adamın kahrını sen çekiyorsun,işin kaymağını başkası yiyor.
Sana sıkıntı,öbür tarafa canım cicim.

Hiç susmak durumunda değilsin.
Dırdırı bırak,elini masaya vur.
Tabii durduk yerde değil.Bir daha mesaj veya konuşma yakaladığında,vermen gereken tepkiyi ver.
Az ve öz konuş.Asıl mesajı ver.

bu durumda çaba sarf edip batan ben oluyorum değilmi
yapıyorum yapıyorum didiniyorum
kötü ben oluyorum
el üstünden tutulmuyorum dahada batıyorum
off daraıyorum

canım bir kaç gün önce bende aynı konuyu açmıştım hastanede çalışıyorum eşimin eski sevgilisi hemşire ve görüşüyorlar ve biz malesef kızla yüzyüze bile karşılıyoruz bu sabah ben girerken hastaneye o nöbetten çıkıyordu karşılaştık ikimizde kim olduğumuzu biliyorduk ama bilmiyor gibi yapıyorduk buda çok zor...

senin durumun daha farklı eşime göre iş için mecbur kalmadığı sürece görüşmüyor birde nette telle görüştüğünü tespit edersem 2 dk düşünmem büyük konuşmayım ama boşarım....

sen hayattan yorulmuşsun piskolojin bozulmuş biraz kendine zaman ayırman gerekiyor evli çalışan ve annesin buda yetmiyor gibi gelinlik yapıyorsun ailesine bir çok bayanın yaptığı iştir kimse seni düşünmez yaparsın yaparsın ne yaptın ki ne yedirdin ki olur bu işler böyledir hepimiz yaşıyoruz.

allah kolaylık versin eşinin tutumundan hoşlanmadım resti çek görüşmüceksin ded iyi cnm ozaman sende eski sevgilinle görüş akıl al ondan dertleş empati yapsın bakalım nasıl oluyormuş.Birazda kendine zaman ayır gerekiyorsa işten ayrıl bebeğine bak o seni düşünmüyor ise sen onu hiç düşünme..

kötü ben oluyorum
off daraıyorum

Sakin ol sen elinden geleni yapmışsın yapmak zorunda olmadığın halde dertleşme olayına gelince unutma bir bakışma bile aldatmadır aldatma olması için illa cinselliğin yaşanması gerekmiyor

senin dışında ki her hatunla paylaşıyo dertlerini maşallah..
ne dertli adammış arkadaş....
3 kadın birleşip çözemedinizmi yani adamın derdini...
tövbeeeeeeeeeee.........

kötü ben oluyorum
off daraıyorum

Maalesef uzmanlar bile erkegin uzerindeki tum sorumlulugu almayin diyor. Erkek, sizin icin ne kadar cok fedakarlik yaparsa size o kadar cok baglanir. Baska turlu kadinlarinin degerlerini anlamiyorlar. Istisnalar var tabi ki ama sizin esiniz bu gruba dahil degil.

canım demekki hatasının farkında bu şekilde üstünü örtmeye çalışıyor
zaten hata işleyen erkekler eşlerine daha bi özen gösterirlermiş
kızlarında dediği gibi ne demek senin istememene rağmen eski sevgilisiyle dertleşmek seven adam saygı duyan adam bunu yapmamalı
canım bence eşinle konuşmalısın görüşmemelerini istemediğini söylemelisin ona tercih yaptırmalısın
bir arkadaşında dediği gibi seni seçerse süründürmelisin onu seçersede arkana bile bakmadan çekip gitmelisin
kendine güven çalışan bir bayansın eşinden senden iyisini asla bulamaz çünkü diğer kadına hiç güvenmiyor onu karakterinide görüyor
akıllı adamsa mis gibi yuvasını dağıtmaz
eğer eşin seni seçerse ve kadın eşini tekrar rahatsız ederse aç telefonu kadına deki eşimim yakasından düş yoksa yaptığın tüm pislikleri eşine söylerim de

Peki dostça görüştüklerinden nasıl emin olabiliyorsunuz?

Görüşme konusunda size yalan söylediğine göre pekala bu konudada yalan söylüyor olabilir.

Nişanlı olmayı dert etmeyip bir ilişki yaşadılarsa evli olmayı da dert etmiyor olabilirler.

kesinlikle haklısın.

Erkeklere güvenmek demek,hayal kırıklığı demek benim kanaatime göre..
Boşanma kararı durumunda bile; siz kendinizi kahrediyor,türlü gelgitlerle boğuşuyor,çocuğunuza bakıp ağlıyor ve kararsızlıktan kıvranıyorken,
Kendisi başka türlü bir avuntu,teselli bulmuş..

Bu erkek ırkı başka türlü bir ırk..
Dolayısıyla herhangi bir mantığa oturtmaya çalışmak,formüle etmeye uğraşmak,'kişilik kodlarını keşfettim artık bana bir yanlışı olamaz' demek beyhude çaba..

Ben güvenemiyorum hiçbir erkeğe.. Kocam da dahil tabii ki..
Potansiyelleri her daim mevcut ne yazık ki..
Şu ana kadar birşey yapmadıysa da,bu yapmayacağı anlamına gelemiyor işte..
Uygun koşullar oluştuğunda reddedip,sırtını dönüp size gelebiliyorsa,o kıymetli..
Sizi haketmediği aşikar..

Ne yapacaksınız???

eğer eşin seni seçerse ve kadın eşini tekrar rahatsız ederse aç telefonu kadına deki eşimim yakasından düş yoksa yaptığın tüm pislikleri eşine söylerim de

Ben de böyle düşünüyorum ama tehdit olarak değil de...
Gayet medenice adamı ara :

Eşiniz eşimle görüşüyor ve ben bundan rahatsız oluyorum.
Siz olmuyor musunuz ? Sizce bu şekilde devam etmeleri uygun mu ? Bu davranış normal mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?

Yani adamı arayıp "senin bilmemne karın,kocamın yakasından düşsün" filan tarzı değil,çaresiz kalıp adama fikir sormuş,danışmak istemiş gibi arayabilirsin.

Hiçbir şekilde görüşmelerine müsade etme. Eşin zaten mimli. Elin nişanlı kızyla görüşmekten çekinmeyen biri. Ben olsam çok rahatsız olrdum. Bir de üstüne bayramda seyranda görüşme, sürekli konuşma falan

Boşanma kararı da almışsınız zaten. Tekrar aynı hareketleri yapmanın ne anlamı var. Baktın ısrar ediyor, arkadaş markadaş anlamam ben de çek git. Kimle dertleşecekse dertleşsin ondan sonra. tövbe Yarabbim ya mübarek cuma günü ağzımı bozduracaklar bana

Bir de canım,söylemem uygun mu bilemiyorum ama...
Sen bu eski sevgiliyi devre dışı bıraksan bile,eşinin gözü dışarıda.Fazla dışarı dönük bir adam.
Başkasıyla yemeğe çıkıp dertleşmek filan hoş değil.Bunlar sadece senin yakaladıkların,bir de bilmediklerin vardır.
Eski sevgili sadece elde var 1....Yani başka kadın olarak elaltı bulunduruluyor.Öyle unutulmayan kadın filan değil bence.Çeşni...

amin canım saol.
inanmıycaksınız ama benim yaptığım gelinliği kimse yapmamıştır
evlendiğim günden beri bir gün bile misafirsiz kaldığımı bilmem hafta içi bile yatılı oluyolardı çokk kalbalık sülale
insan 9 ay hamileliği boyunca 1 gün dinlendiğini bilmez mi?
yemin ediyorum ki bilmiyorum

Ben o filmi cok izledim deyip vuracaktiniz biryerine tekmeyi.
Madem karakterini cok begeniyormus, neden onunla degilde sizinle
evlenmis.
Midesizlik bunda, yalan bunda, genislik bunda.
Siz böyle biriyle ayni evi birakin ayni yatagi nasil paylasiyorsunuz?

Bu durumda,

Ya hırs yapacak ve savaşıcaksınız..
Yada
Bırakıp çekip gideceksiniz..

Ben olsam (çocuğum da varsa şayet) savaşırdım..
Olmazsa çekip giderdim..

Savaşmak sizi de yaralayacak.. Buna hazır mısınız?

ve eşim hala eski yaptığı savunup benim bu günüme taşıyor
banane ikisininin miydesizliği
geçmişte kalmış
ilgilendirmez beni
ama benim bu günüme taşımalarına müsade edemem
haklı olduğumu öğrenmek çok güzek tşk ederim

eger onu isteseydim o zaman evlenirdim vs dedi.karakterini çok beyeniyormuş sakınmış falan hatta laf arasında keşke sende öyle olsan falan dedi.ayrıca doğum tarihi cep telefonu falan ezberinde...

Sen de deseydin,ben en azından nişanlımı-kocamı eski sevgilimle aldatmıyorum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…