- Konu Sahibi sebzelisomon
-
Çok sevdim bu cümleyi.
sonuna kadar haklısın ben 1 sene olmuş hala o kız ile kayınvalıdemler de karsılasırsak diye düşünmeden edemiyorum kaynım cok severmiş kızı gibi bana sen istersen benden nefret et benım o kıza karsı fıkrım değişmeyecek tarzında konusma yaptı bana beni karsılıklı oynatmışlar düğünümde o k**rlar düşünebiliymusunuz ve bana yok kzıım gibi sevıyorum sne ne dersen de fıkrım değişmez diyen kaynıma biildiklerimiz söyledim normal bir ilişki olmadıgını soyleyınce agza alınmayacak küfür etti hani sen bu kadar sevıyordun bu kızı noldu o kufur yakıstırıp soyledın yani insanlar farklı ben kendı dogrumdan sasmam isterse bana eşim dırdırcının önde gidenisin desin umrumda bıle olmaz ney yapacagım belli olur annen baban yokmu yavruna bakacak gül gibi calısır gecınırsın cok sabırlısın cokk sımdıye dunyayaı dar etmıstım onlara ben
bence erkeklere gayet normal gibi görünüyo bu durum ama bilmiyolar kadınların ne kadar şeytan olduklarını.bence bu durumda sana biraz fazla yük biniyo ama evliliğini kurtarmak istiyosan biraz mücadele edeceksin.biraz çeneni tutacaksın o konuda.sen eşine daha sıcak davran,kendine çok alıştırki dışarıda aramasın huzuru.Sanırım hamileliliğinde etkisiyle biraz fazla hassas olmuşsun.Hemen boşanalım demeyin minicik kuzunuzu düşün ve kaleyi içten,ince ince fethet olumlu neticeyi göreceksin.Kadının düşmanı kadındır unutma o kadını zekanla yok edebilirsin.
ben görüştüklerini yeni öğrendim bebeğim bunun sabredilecek bir yanı yok
1 - 2 aydır biliyorum görüştüklerini daha önceden bilmiyordum
sadece evliliğimizin ilk ayında msn konuşmalrını görünce rahatsız oldum görüşmenizi istemiyorum demiştim eşimede o kızada
ve görüşmüyoruz dedi bana her konu açıldığında taki 1- 2 ay öncesine kadar
bir bayandan erkeğe öyle samimi dost olamaz.. hele eski sevgiliden hiç olamaz... yakaladığın ilk sefer çekip gitseydin bir daha cesaret edemezdi görüşmeye ciddiyetini anlardı. bu evlilikte saygı kalmamış... benim eşimin kız arkadaşı olacak böyle samimi görüşücek varyaaa üstelikte eski sevgili.. kızla konuştukçaa eski günleri geliyordur aklına, hatta hala devam etmedikleri ne malum..resmen flört ediyorlar... salla salla koy kapının önüne ya boşan yada kızın için boşanmıyorsan uzun süre afffetme...
Anladım , boşanmanızı asla istemem hele de bir çocuk varken ortada fakat ; güven bu saatten sonra aranızda nasıl olur bilemedim .
Evlilik de güven çok önemli . Sen nasıl güvenebileceksin orada sorun !
Umarım hakkında hayırlısı olur, her şey yoluna girer sorunlar hallolur. Ayrı bir soru işareti ise iki ay öncesinden doğruyu söylediğini nereden bileceksiniz bir sürü soru var Allah yardımcınız olsun benim çok psikolojim bozulmuştu düğünümden
düğünümden sonra aklımdan bir an olsun çıkmıyordu.Sizi hiç düşünemiyorum.
hiç bir fikrim yok
nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum
öncelikle mrb. size ablacım demek istiyorum ben 20 yaşındayım ve 16 aylık bir birlikteliğim var. aynı durum benimde başıma geldi tabi başımda bir evlilik ve birde çocuk yok. biz daha 6. aydayken sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyormuş sonradan bunu öğrendim bana söz verdi yemin etti inandım! 3 ay geçti yine kız arıyor bunu konuşmuşlar 1 kere yine yakaladım! son defa bir şans verdim fakat 1 ay sonra başka bir eski sevgilisiyle camda görüşürlerken yakaladım.. terkedip gidiyordum ki arkadaşları tuttu çok kavga ettim bayıldı gitti. şuan son bir şans verdim ama adım gibi eminim yine yapıcak çünkü erkek kromozomlarında 'Y' var yani yapmamaları mümkün değil. herşeyim yarım demişsin ablacım 5 tane yarımın varsa 1 tane tam yap. sana 3 öneri vericem:
1-Şuan eşine melek gibi davran ve ayrılma kararını iki medeni insan gibi ilerletin, tüm işlemlere başlayın.
2-Çocuğuna 10 kat sarılıyorsan bunu 20 kat yap ve tüm ilgini ona ver. Ne kaynana ne ana bırak herşeyi kendini ve bebeğini düşün.
3-En son olarakda 1 aya kalmaz kendine ve çocuguna çok güzel bir hayat kur ve asla! geriye bakma.
DİPNOT: Kocan olucak o karaktersizinde eski sevgilisiyle mutluluklar dile Allah var yukarıda onların iki yakası biraraya gelmez buda sana yeter artar.
(Hee banada dersen ki kardeşim sen bana böyle akıl veriyorsunda başındaki şerefsizden neden ayrılmıyorsun diye; ben son hatasınıda yakalayıp ondan sonraki hayatını mahfedicem=} )
Eşinize ciddi olduğunuzu vurgulayın.. Bu işin şakası olmadığını..
Kadınla hiç muhattap olmayın derim..
Eşine ulaşın..
Ben bu arkadaşlığı onaylamıyorum,lütfen siz de müsade etmeyin diyin..
Bence sendeki zaaf değil seni ondan başkasının sevemeceyeği ömür boyu bu acıyla yaşama korkun var . Gösterilecek yola gelirse hiç birimiz bu durumu yaşamadan bilemeyiz .bazı arkadaşlar ailemi sormuş
her zaman arkadamda duran bir ailem
ki zaten bu evliliği istemediler hiç bir zman
gerçekten çok kalabalık ailesi var eşimin ayrıca
yaşam stiller farklı
yanı şöyle böyle şeylri sevmm ama kimse eşimi bana yakıştırmaz
özürdiliyorum ama öyle
ben öyle görmüyorum ama
içim ne kadarda kızsa nefret etsem soğusam da
ona karşı bir yanım zayıf o yanım acıyor ona yenik düşüyor
kızlar napıcam ben bana lütfen yol gösterin
sizin eşiniz istemiyormuş ki
benim eşim görüşmek istiyor ve görüşüyor
başımdan geçen bişeyi paylaştım belki yol gösterici bişeler çıkarabilirsiniz diye,sanıyorum pek ilginizi çekmedi veya görmediniz...
nasıl ulaşırım eşine mantıklı gelmeye başladı aslında..
CANIM SANA CEVAP VERDİ AMA BENCE SEN GÖRMEDİN YADA SENİN DİKKATİNİ ÇEKMEDİ:d
elossa başından geçeni paylaşmış..
O hikayeden fikir edinebilirsiniz kadının kocasına ulaşmak konusunda..
face den aratın.. Belki eşine ulaşabilirsiniz ordan öncelikle..
Belki ordan mesaj?
Bir deneyin bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?