eşiniz; eski sevgilisi ile görüşse nasıl tepki verirsiniz?

ben görüştüklerini yeni öğrendim bebeğim bunun sabredilecek bir yanı yok
1 - 2 aydır biliyorum görüştüklerini daha önceden bilmiyordum
sadece evliliğimizin ilk ayında msn konuşmalrını görünce rahatsız oldum görüşmenizi istemiyorum demiştim eşimede o kızada
ve görüşmüyoruz dedi bana her konu açıldığında taki 1- 2 ay öncesine kadar

bir bayandan erkeğe öyle samimi dost olamaz.. hele eski sevgiliden hiç olamaz... yakaladığın ilk sefer çekip gitseydin bir daha cesaret edemezdi görüşmeye ciddiyetini anlardı. bu evlilikte saygı kalmamış... benim eşimin kız arkadaşı olacak böyle samimi görüşücek varyaaa üstelikte eski sevgili.. kızla konuştukçaa eski günleri geliyordur aklına, hatta hala devam etmedikleri ne malum..resmen flört ediyorlar... salla salla koy kapının önüne ya boşan yada kızın için boşanmıyorsan uzun süre afffetme...

canım çok haklısın.
ben yapmacık davranamıyorum benim moralim bozuksa işlerim yolunda gitmiyorsa canım sıkılıyorsa o adam yapmacıklık yapamıyorum
yanı sıcak davranamıyorum elimde değil
soğutuyorum evet bunuda bişle bile yapıyorum
kaleyi içten fethetmiş olsaydım bunların hiç biri yaşanmamış olurdu

Anladım , boşanmanızı asla istemem hele de bir çocuk varken ortada fakat ; güven bu saatten sonra aranızda nasıl olur bilemedim .

Evlilik de güven çok önemli . Sen nasıl güvenebileceksin orada sorun !

Umarım hakkında hayırlısı olur, her şey yoluna girer sorunlar hallolur. Ayrı bir soru işareti ise iki ay öncesinden doğruyu söylediğini nereden bileceksiniz bir sürü soru var Allah yardımcınız olsun benim çok psikolojim bozulmuştu düğünümden

düğünümden sonra aklımdan bir an olsun çıkmıyordu.Sizi hiç düşünemiyorum.

off haklısınız
kafam karışık

allah razı olsun teşekkür ediyorum

öncelikle mrb. size ablacım demek istiyorum ben 20 yaşındayım ve 16 aylık bir birlikteliğim var. aynı durum benimde başıma geldi tabi başımda bir evlilik ve birde çocuk yok. biz daha 6. aydayken sevgilim eski sevgilisiyle görüşüyormuş sonradan bunu öğrendim bana söz verdi yemin etti inandım! 3 ay geçti yine kız arıyor bunu konuşmuşlar 1 kere yine yakaladım! son defa bir şans verdim fakat 1 ay sonra başka bir eski sevgilisiyle camda görüşürlerken yakaladım.. terkedip gidiyordum ki arkadaşları tuttu çok kavga ettim bayıldı gitti. şuan son bir şans verdim ama adım gibi eminim yine yapıcak çünkü erkek kromozomlarında 'Y' var yani yapmamaları mümkün değil. herşeyim yarım demişsin ablacım 5 tane yarımın varsa 1 tane tam yap. sana 3 öneri vericem:
1-Şuan eşine melek gibi davran ve ayrılma kararını iki medeni insan gibi ilerletin, tüm işlemlere başlayın.
2-Çocuğuna 10 kat sarılıyorsan bunu 20 kat yap ve tüm ilgini ona ver. Ne kaynana ne ana bırak herşeyi kendini ve bebeğini düşün.
3-En son olarakda 1 aya kalmaz kendine ve çocuguna çok güzel bir hayat kur ve asla! geriye bakma.
DİPNOT: Kocan olucak o karaktersizinde eski sevgilisiyle mutluluklar dile Allah var yukarıda onların iki yakası biraraya gelmez buda sana yeter artar.
(Hee banada dersen ki kardeşim sen bana böyle akıl veriyorsunda başındaki şerefsizden neden ayrılmıyorsun diye; ben son hatasınıda yakalayıp ondan sonraki hayatını mahfedicem=} )

hiç bir fikrim yok
nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum

Eşinize ciddi olduğunuzu vurgulayın.. Bu işin şakası olmadığını..
Kadınla hiç muhattap olmayın derim..
Eşine ulaşın..
Ben bu arkadaşlığı onaylamıyorum,lütfen siz de müsade etmeyin diyin..

başımdan geçen bişeyi paylaştım belki yol gösterici bişeler çıkarabilirsiniz diye,sanıyorum pek ilginizi çekmedi veya görmediniz...

Sayıın adaege ; evlilik ve sevgili olayı birbirinden ayrı iki ayrı kutuptur.

önerilerinizi ne kadar dikkate alır bilemiyorum ama bebek her şeye engeldir. Ha tabiki demiyorum çocuğu için katlansın her şeye ama inanın sizin düşünceleriniz kadar basit bir konu değildir boşanmak.

bazı arkadaşlar ailemi sormuş
her zaman arkadamda duran bir ailem
ki zaten bu evliliği istemediler hiç bir zman
gerçekten çok kalabalık ailesi var eşimin ayrıca
yaşam stiller farklı
yanı şöyle böyle şeylri sevmm ama kimse eşimi bana yakıştırmaz
özürdiliyorum ama öyle
ben öyle görmüyorum ama
içim ne kadarda kızsa nefret etsem soğusam da
ona karşı bir yanım zayıf o yanım acıyor ona yenik düşüyor
kızlar napıcam ben bana lütfen yol gösterin

nasıl ulaşırım eşine mantıklı gelmeye başladı aslında..

Bence sendeki zaaf değil seni ondan başkasının sevemeceyeği ömür boyu bu acıyla yaşama korkun var . Gösterilecek yola gelirse hiç birimiz bu durumu yaşamadan bilemeyiz .

Ben evliyim aynı sevgılı olayına benzer bir sey yasadım ama düğünümde onun dısında bir sey olmadı asla eşimde yapmadı gorusmuyorlar.

görüşselerdi ne yapardım sorusuna gelince bebeğim yok o yüzden direk bosanırdım derim ama yine yaşamadan bilemez insan büyük konusmayalım.

senin bebeğin var fikir vermek bile haddime değil inan sen benden farklısın ben su an iki kişilik bir aileyim ama sen 3 kişi yaşamadan bir şey diyemem ha yaşayınca nasıl düşünürüm orasıda ayrı konu allah kımseye yasatmasın bu durumu

ama cok zor durumlar bunlar. O yüzden tıkanıyorum bir şey soyleyemıyorum.

eşiniz yaptığı davranışı hata olarak görmüyor ki çünkü zamanında nişanlı birisiyle 2 yıl flört etmiş

kız belli adam belli bu saatten sonra da biz yanlış yapıyoruz demeyeceklerine göre elinden birşey gelceğini sanmıyorum

kadının kocasına söylesen ne olacak ki öyle birisi zaten kocasını da el üstünde tutuyordur birşeyleri anlamasın diye tıpkı eşinizin size çiçekler

davranışlarından ki değişiklikler gibi

öyle bi kadın kocasını inandırır siz kötü olursunuz herşey daha da kötüye gider

bilmiyorum boşanmak için rest çekin desem bi ara ayrı kalın desem bu sefer de başka kadınları buluyor çok zor yani

adam olacağa benzemiyor kocanız

nasıl ulaşırım eşine mantıklı gelmeye başladı aslında..

elossa başından geçeni paylaşmış..
O hikayeden fikir edinebilirsiniz kadının kocasına ulaşmak konusunda..
face den aratın.. Belki eşine ulaşabilirsiniz ordan öncelikle..
Belki ordan mesaj?
Bir deneyin bakalım..

Son düzenleme:
Boşan ayrıl kendi yolunu çiz ve bunun gibi çok yorum tamam burda iki tuşa basıp yazmak kolay ama boşanmak yakıp yıkıp gitmek bukadar kolay değil. Evet eşinin davranışı fazlasıyla yanlış ama çözümleri başka şeyler olmalı geçip gitmek değil bu benim görüşüm düşüncem haaa başıma böle bişey gelse bende bilemezdim ne yapcağımı.

ama bunun sonucu herkesde aynı olmaya bilir belki eşin sana ağır bi tepki vercek daha kötü olcak belki herşey bence 10 kez düşün bir kez yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…