Eşiniz evde yardım ediyor mu ?

yardım etmez. sorumluluk alır.
ya çocuğu uyutur, ya mutfak toplar. ben yemek yaptıysam o süpürge açar ya da tam tersi. ha birbirimizin alanına karışmadığımız noktalar da var, mesela çamaşır yıkamaz, elde bulaşık yıkamaz ama bende ütü yapmam ya da cam silmem.
bizde iş bitirip beraber oturup keyif yapmak esastır.

Şöyle, bunun ile ilgili birkaç sorum olacak size;

-Siz çalışıyor musunuz?
-İş yaptırırken emir kipi mi kullanırsınız bilmeden.
-Eşiniz işten gelince tam ayağını uzatacağı vakit iş buyurur musunuz mesela

Tabi ki ediyor yani eşiniz madem söylenecek yapmasın sizide üzmesin. Benimde küçük bebeğim var çamaşır bulaşık o işleri ona bırakmam beceremiyor diye ama ortalığı toplar duştan sonra banyoyu temiz bırakır vee en sevdiğim akşamları o çay demler bana servis yapar:) ve ben şuan çalışmıyorum o işten yorgun argın geldiği halde kendi isteğiyle yapıyor benim hakimi görüp:)

Benimki sadece yemek hazırlarken, sofrayı kurup kaldırırken yardım eder onun dışında pek bir iş yapmaz sağolsun. Dağıtma konusunda da ustadır kendileri.

Çalışmıyorum 15 aylık kizim var ve Hamileyim. Yardım etmiyor kendi cocuguyla ilgilenmesi kendide yiyecegi yemege elinin bulaşması yardım degil bence yalniz yasamiyor cunku. Ve evet cok buyuk destekcim kızını yedirir, uyutur, yikar, oyun oynar, disari cikartir. Kanamam oldugu ve yattigim donemde yemekte yapti temizlikte. Ama bende bu durumu kullanip uzerine sürekli iş yikmadim yapabildigimi yaptim. Esiniz kendisini tek sanarak yaniliyor bunun bilincinde yasayan cok "adam" var.

dert mi bu.
eşin yardim ediyorsa şükret haline.
hiç yardim etmeyen ne kocalar var
bişey deme yapsin sen rahat ol .gücendirme eşini. içinden yapıyordur

Hamilelikten önce ortak iş yapardık, şimdi bütün işleri yapıyor. Asla laf ettiğini duymadım ama eşim evlenmeden önce annesinede yardım edermiş adamın doğası bu, seviyor iş yapmayı oldukçada titizdir. Bence takılma söylensin dursun. Yada çocukla tamamen o ilgilensin sen işini yap ama hepsi tek başına yapılmıyor maalesef.

Hiç bişey yapmaz eşim tembeldir.sizinki yapıyor ve anlatıyorsa sizden övgü takdir bekliyordur.Arada adamı yağlayıp başlayın

Sağ olsun var olsun çok işçimandır bazen söyler "ne iyi kocan var kıymetini bil diye" bazen gıcık olurum bazen gğler geçerim. Bazen de o sessizce yapar. Yapsın yeter ki salla ya.

Ayni benim evdekinden. Sizin yazinizi aksam okutacagim. :) valla sagolsun yardim ediuor ama okadar cok soyluyorki bak benden baskasi bu kadar yapmaz. Kimin kocasi boyle yardim ediyor vb. ben gaza getiriyorum daha cok evet bitanesin sen sen olmasan bu isleri tek basima yapamam falan diyorum. Gaz verin bosverin yeterki yapsın

Bende ayni taktigi uyguluyorum daha cok gaza geliyor :)

Canım biz de erkek arkadaşımla paylaşıyoruz mesela o ütü ve yemek yapamıyor onları ben yapıyorum ama evi toparlama temizlik onda kahvaltı bulaşık ve çamaşır da büyük temizlik olduğunda canı isterse yardım ediyor ama ben de dinlensin istiyorum çünkü genelde pazar günleri bir anlık gazla yapıyorum onları ve işime geldiği gibi yapıyorum

Aynı benim eşim bemimkide bazen der ama dır dır yapar bende teşekkür ederim bir tanesin derim gönlünü hoş tutmak önemli bence

Çocugu tutar ben yaparım genelde.hastaysam yorgundam vs yardım eder

erkekler gazla çalışan varlıklar olduğu için övülmek istiyor olabilir yardım ettiklerinden ötürü.
siz de onu yüceltin ne olacak?
nasılsa işiniz görülüyor

hasta falansam yada yorgunsam eşim yardım eder onun dışında
çok nadirdir aslında ben yaparım çocuğa baksın yeter ben iş yaparken dışarı çıkarlar
çocukla gezerler işlerim bitene kadar hafta içi evde de öyle ben yemek hazırlarken
falan buda bana yetiyor valla. Onun dışında zaten içime sinmez evi süpürmesi temizlik
yapması ben tekrar yaparım onun için gerek yok kadın gibi yapamaz neticede benim düşüncem....
ama evde yoksa biyere gittiysem süpürür topludur eve gelirim ev bıraktığım gibidir.

Bazen yemek hazırlığına yardım eder.
Et,balık gibi yemekleri yapar,yapmak ister.
Çocukların bakımında her türlü işi üstlenmiştir.
Hastaysam ve yapılması gereken işler varsa yapar.
Misafir varsa sofra kurup kaldırmaya,çay servisine yardım eder.

Yardımcı olması hoşuma gidiyor elbette ama etmese de çok beklemezdim sanırım,çalışmayan bir kadınım,ev işlerinin hakimi benim

a dan z ye temizlik yemek çocuğun altı üstü maması gibi şeylere yardım eder söylenmez fakat her defasında benim mikemmel kocam mihteşem erkek nidalarıyla günlük gaz istikakını itina ile veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…