- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
dert mi bu.Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür evde şu muhabbet geçiyor. Evde eşine yardım eden tek benim kocam varmis. Hakkını yiyemem sağolsun kızımız küçük olduğu için bulaşık, ev temizliği falan hepsine yardım ediyor. Fakat her defasında bu yaptıklarını sürekli söylüyor. Bende rahatsız oluyorum madem yapmak istemiyorsun yapma diyorum bu kez de ben suçlu oluyorum. Nasil davranmam gerekiyor ki bu durumda.? Sizin eşleriniz yardım ediyor mu ? Yoksa yapıp yapıp sürekli bunu size söylerler mi?
Hamilelikten önce ortak iş yapardık, şimdi bütün işleri yapıyor. Asla laf ettiğini duymadım ama eşim evlenmeden önce annesinede yardım edermiş adamın doğası bu, seviyor iş yapmayı oldukçada titizdir. Bence takılma söylensin dursun. Yada çocukla tamamen o ilgilensin sen işini yap ama hepsi tek başına yapılmıyor maalesef.Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Bulasik camasir gibi isleri birakmam. Ama yemege yardim eder benden once gelirse sofrayi kurar bazen kendi istegiyle. Sabah kahvaltida misafirlerimiz vardi mesela benimle birlikte mutfaktan cikmadi herseye yardim etti. Soylenmedi simdiye kadar soylensede iyce gaza getirirdim sen zaten bi tanesin senin gibisini asla bulamazdim diye.
Aynı benim eşim bemimkide bazen der ama dır dır yapar bende teşekkür ederim bir tanesin derim gönlünü hoş tutmak önemli benceBulasik camasir gibi isleri birakmam. Ama yemege yardim eder benden once gelirse sofrayi kurar bazen kendi istegiyle. Sabah kahvaltida misafirlerimiz vardi mesela benimle birlikte mutfaktan cikmadi herseye yardim etti. Soylenmedi simdiye kadar soylensede iyce gaza getirirdim sen zaten bi tanesin senin gibisini asla bulamazdim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?