- Konu Sahibi EvluBayan000
-
adam haklıEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Boleyn kızı bekar herhalde. Ama tecrübeli olarak ben yazayım. Hamileyken eşimle kavga etmiştik, boşanma lafı oldu. Tamam yarın gidiyorum dedim çok geç bi saat olduğundan. Diğer odaya geçtim yattım. Bir süre sonra eşim gelip kaldırdı, konuştuk, anlaştık. Blöf falan değildi benim ki. Gidecektim, başka bi olayda da eşime kendimi annemlere bıraktırdım. Annenler gelip alsın seni demişti, beni bu eve sen getirdin sen götüreceksin demiştim hatta. Yani herkes için istenmediği yerde durmamak zor değil cnm. Kavgalarda karşılıklı olarak insanlar sert sözler söylüyor ama sonunda hızlıca çözülüyor olaylar eğer arada sevgi var ise. Biz çok yeni evliydik, benimde mizacım serttir. Çok tahrik etmişliğim vardır eşimi. Annem bile beni haksız bulur ama yine de evden defol git tarzı şeyler olmamalı.Hizmetçi almadı evine.. Hiç bir kadın bunu haketmez.Merak ediyorum başınıza böyle bişey gelse siz bu dediğinizi mı yapardınız ?
Eşime hizmette kusur etmem mantığında bir arkadaşımız bu. Tavsiyenizi degerlendirebilecegini hic sanmiyorum
Zira konu sahibinin konularını hatırlıyorum. Eşine sökmez bunlar.
Konu sahibi de boşanmak istemiyor. Şimdi eşyasını alıp gitmeye kalksa esi itiraz etmez. O yüzden böyle ucuz numaralara girmeye gerek yok.
Yapilacak şey eşinin yemeğini temizliğini aksatmamak,kendine laf söyletmemek. Başka bir yol yok.
Bende bu oyuna iyice kıl olmaya başladım geçen Bi gaza geldi sildi eşim sonra bir kaç gün sonra sıkıldı tekrar yükledi ama izlesin yani ben onunla dizileri filmleri izliyorum oda benimle izlesin bana eşlik etsinadam haklıoturup senle pembe dizimi izlesin :) Pubci oynucak tabi
Ben mi safım acaba:))) giderim diye blöf yapmam, saniye durmam giderim ama tam giderim, acaba kaç gün sonra almaya gelir diye beklemem, kaldı ki arayabileceği hiçbir yerde de olmam zaten.Ben niye gideyim gece vakti bir kadini evden atacak tiynette bir tipe neden evi barki biakip gideyim? Bosanmak istiyorsa kendi basin gitsin. Bir yere gitmem ama ertesi gun bavulunu toplayip kapi onune koyarim.
Konuyu bir an ben mi açtım diye düşündümBen gidemedim 2 senelik evliyiz bu aralar boşanma lafı hep gündemde ailemi önemsiyorum diye ailenin yanında kalsaydın diyo ve iyice gözüme batmaya başlıyor.
Gidemedim değil gitmedim aslında çünkü ben öyle tehdit etmem giderim dersem gerçekten giderim ama burnu sürtülsün diye değil gerçekten bitirmek için ve Allah’ın izniyle dönüşü olmaz (Allah’ın izniyle diye belirtme sebebim tükürdüğümü yalamamak için büyük konuşmamak için)...
İnsan eşinden duyunca böyle kelimeler dediğiniz gibi çok kırılıyor gitgide tükeniyor gerçi demek ki bişeyler tükenmiş zaten ki bunlar sarfediliyor ama hadi bir umut deyip biraz daha süre tanıyorsunuz birbirinize bir yuva kolay kurulmuyor ki adam sinirlensin git desin hooop gideyim olsun olmuyor , son zerresine kadar savaşmak gerçekten yarın öbür gün keşke dememek için denemek istiyor insan...
Evlenmiş kocaman kadın. Kendi kendini idame ettirir diye düşünüyorum. Ne kocaya ne babaya bu kadar muhtaç olmamak gerek.Eee çıkıp gitse adam ve kirayi, faturaları, market ihtiyaçlarını halledersin artık dese ne yapacak?
Başlığa cevap,asıl ben onu kovarım merdaneyle,kapıyı desturla çalar,o kim de beni kovacakEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Bak sende farkındasın...Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem.
Yarin ben seni bu evde gormeyeyim deyip siz kovsaydiniz keske bakalim gelecekmiydi?Eşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Ya hahahahahah cok tatlısınBaşlığa cevap,asıl ben onu kovarım merdaneyle,kapıyı desturla çalar,o kim de beni kovacak
İşlerine gelince "yuvayı dişi kuş yapar"işlerine gelmeyince "aha kapı,aha bu da sapı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?