Eşiniz evden kovsa gidermiydiniz

kırıldığını söyle ama asla bu sebepten evden gitme ev senin yazık yani yuva kolay mı kuruluyor arada sevgide eşin patavatsızlık yapıp boş konuşmuş

adam haklı oturup senle pembe dizimi izlesin:) Pubci oynucak tabi

Hizmetçi almadı evine.. Hiç bir kadın bunu haketmez.Merak ediyorum başınıza böyle bişey gelse siz bu dediğinizi mı yapardınız ?
Boleyn kızı bekar herhalde. Ama tecrübeli olarak ben yazayım. Hamileyken eşimle kavga etmiştik, boşanma lafı oldu. Tamam yarın gidiyorum dedim çok geç bi saat olduğundan. Diğer odaya geçtim yattım. Bir süre sonra eşim gelip kaldırdı, konuştuk, anlaştık. Blöf falan değildi benim ki. Gidecektim, başka bi olayda da eşime kendimi annemlere bıraktırdım. Annenler gelip alsın seni demişti, beni bu eve sen getirdin sen götüreceksin demiştim hatta. Yani herkes için istenmediği yerde durmamak zor değil cnm. Kavgalarda karşılıklı olarak insanlar sert sözler söylüyor ama sonunda hızlıca çözülüyor olaylar eğer arada sevgi var ise. Biz çok yeni evliydik, benimde mizacım serttir. Çok tahrik etmişliğim vardır eşimi. Annem bile beni haksız bulur ama yine de evden defol git tarzı şeyler olmamalı.

zaten aralarındakı tartısma bastan falso
ayrılmayacak ınsanın gıderım dıye tehtıt etmesı ayrı komedı
kendı kendıne oyle bır duruma dusuruyor kı konu sahıbı
hayır ya sıkayet etme otur yap ne ıstıyorsa
ya da bıtır kurtul

hem ayrılma hem ayrılmakla tehtıt et
adam yememıs blofu al sımdı nolcak gururu olan o lafı duyduktan sonra kalmamalı duymak ıstemedıgı seylerı zorla soylettırtıyor yapamayacagını bıle bıle

aynen dedıgınız gıbı ucuz numaralar kendı kendını kotu duruma dusuren kendını bıtıren numaralar
adama hıc bırsey olmaz bu sekılde kendı burnunu kendı surtuyor konu sahıbı, kocasının burnunu surtmeyı dusunurken

dıyeceklerımın cozum olmayacagını bıldıgım ıcın onerıde bulunmadım zaten tek soyleyebıldıgım kendınıze deger verın.

Daha önce benimde Bi sinirden hobaa hazırlan çık olayım vardı eşimde kapıyı kitler yada önümü tutardı
En son artık bir kere daha gidiyorum dedim eşim durdu durdu baktı yüzüme bir daha bu kelimeyi kullanırsan sana git derim bu çocuk oyuncağı değil dedi sarıldı bende Bi daha gidicem demedim ama yeri geldiğinde bişeyi beğenmediğin kapı orda dedim
Kapıdan çıksaydım giderdim...
Evimde çok yemek yapmam çokda titiz değilimdir bundan dolayıda birşey demez.
Yapılanları siz kendinize yapmışsınız kimse değil hep kendinizden vermişsiniz hep.
Geçen burada Bi konu içerisinde çalışma konusu açılmıştı ben çalışmak istemediğimden bahsetmiştim sonra şöyle Bi göz gezdirdim hiç diploma olmadan da çalışılacak o kadar yer varki.
Korkmayın en fazla çalışır kendinize bakarsınız sizi zaten çalıştırıyorlar o evde hemde karın tokluğuna farkında değilsiniz.
Gidin korkmayın en kötü devletimizin sığınma evleri var.

adam haklı oturup senle pembe dizimi izlesin:) Pubci oynucak tabi
Bende bu oyuna iyice kıl olmaya başladım geçen Bi gaza geldi sildi eşim sonra bir kaç gün sonra sıkıldı tekrar yükledi ama izlesin yani ben onunla dizileri filmleri izliyorum oda benimle izlesin bana eşlik etsin
Geçen dedim ama gittikçe yükseliyor sinir hattım Bi gün kıyamet koparsa sebebi sensin diye

Ben niye gideyim gece vakti bir kadini evden atacak tiynette bir tipe neden evi barki biakip gideyim? Bosanmak istiyorsa kendi basin gitsin. Bir yere gitmem ama ertesi gun bavulunu toplayip kapi onune koyarim.
Ben mi safım acaba:))) giderim diye blöf yapmam, saniye durmam giderim ama tam giderim, acaba kaç gün sonra almaya gelir diye beklemem, kaldı ki arayabileceği hiçbir yerde de olmam zaten.

EvluBayan000 gitmeyecekseniz blöf yapmayın, her erkeğe işlemiyor böyle blöfler, ki eşiniz yatarken yarın bu evde görmeyeyim demiş, geri getirmez korkusuyla ailenizin yanına da gitmeyeceksiniz, yarın akşam sizi evde görünce blöf yaptığınız ortaya çıkacak, her kavganızda hem başınıza kakacak hem de bundan sonra giderim demelerinizi ciddiye almayacak.

Eşinizin söylediği sözler benim için kabul edilir sözler değil, giderim arkamdan da mahkeme celbi gider, madem gitmeye de boşanmaya da korkuyorsunuz o zaman evinizde oturmaya devam edecek ama eşinizi yok sayacaksınız, onu da yapamam yine kavga çıkar diyorsanız yemeğinizi ev işinizi yapacak sesinizi çıkartmayacaksınız.

Konuyu bir an ben mi açtım diye düşündüm Ben gidemedim 2 senelik evliyiz bu aralar boşanma lafı hep gündemde ailemi önemsiyorum diye ailenin yanında kalsaydın diyo ve iyice gözüme batmaya başlıyor.

Gidemedim değil gitmedim aslında çünkü ben öyle tehdit etmem giderim dersem gerçekten giderim ama burnu sürtülsün diye değil gerçekten bitirmek için ve Allah’ın izniyle dönüşü olmaz (Allah’ın izniyle diye belirtme sebebim tükürdüğümü yalamamak için büyük konuşmamak için)...

İnsan eşinden duyunca böyle kelimeler dediğiniz gibi çok kırılıyor gitgide tükeniyor gerçi demek ki bişeyler tükenmiş zaten ki bunlar sarfediliyor ama hadi bir umut deyip biraz daha süre tanıyorsunuz birbirinize bir yuva kolay kurulmuyor ki adam sinirlensin git desin hooop gideyim olsun olmuyor , son zerresine kadar savaşmak gerçekten yarın öbür gün keşke dememek için denemek istiyor insan...

Umarım herşey düzelir, huzurlu sevgi dolu bir evliliğiniz olur, yalnız neden hep keşke dememek için çabalayan kadın oluyor?

Evliliğinde ciddi problemlerle boğuşan, kadın kadar çabalayan erkeklerden bahsetmiyorum onlar müstesna, her aklına estiğinde eşine eşya muamelesi yapıp kedi yavrusu gibi kapı önüne koymak, kadını anne babasının evine bırakmakla tehdit eden erkekler için diyorum, onlar zerre düşünüyor mu keşke diyor mu acaba? Sanmıyorum, kadını kovarken de düşünmüyorlar, terk ederken de düşünmüyorlar, keşkeleri de olmuyor çünkü onlar erkek, evli olmakla boşanmış olmak arasında bir fark yok onlar için, boşanırsa etrafa savunma hazır, kadın iyi değildi, temizlik yapmıyordu, yemek pişirmiyordu, kocasına hürmeti yoktu, zavallı talihsiz adam.

Kadınsa neden boşandığını anlatmaya çalışır etrafına, eşi eve para getiriyorsa, aldatmıyorsa tamamdır, amaaaann kimin kocası bağırıp çağırıp evden kovmuyor ki sabretseydin azıcık deyip adamın söylediği onca kötü söz, hatta şiddeti bile aklanır paklanır, kadın vah vah boşandın mı sözleriyle savaşır, erkek ailesinin bulduğu yeni gelin adayıyla davullu zurnalı evlenir, neden çünkü o erkek, kadın boşanamaz, terk edemez, boşarsa erkek boşar, erkek terk eder.

Kavga anında bir çok ailede söylenen sözler alışılmış normal bir çok ailede de söylerse biter asla söylenmez cümleler kurulabilir. Sen bunu kendi ilişkine göre değerlendir.
Kimi o söze basar gider kimi sinirle söylediğini bildiği için umursamaz ...
Siz nasılsınız burada önemli olan o.
İki taraflı bakın bir olayda ben giderim veya gidersen gir denmez . Mutlaka yaşanmışlık birikmişlik vardır .

Eşim bana bi defa bu kelimeyi kullandı onda da bi saniye düşünmeden gittim. Bu çok ağır bi kelime bi erkek eşine asla bu kelimeyi kullanamaz.oldu canım benim saçımı süpürge edeyim sana evlatlar vereyim(Allah’ın Lütfu ile tabiki) evinde sana eş evlatlarına anne olayım sen bana geldiğimde bu evde seni görmeyim de. Göremedi de 15 günlük yavrumla çıktım yarım saat içinde o evden.ama bi dahakine ben gitmem onu defederim.ne gideceğim o gitsin. Herşeye tahammül sabır gösteren bi insanım ama evden git sözüne asla tahammül edemem. Terbiyesiz adam o sana adamlık yapmasın elinde telefon oyunlarda fink atsın sen iki yemek yapmadın diye hemen evden git. Evden git nedir yaa bi insan namusuna bu evden git der mi ya.ay gecenin şu saatinde nasıl sinirlendim

Eee çıkıp gitse adam ve kirayi, faturaları, market ihtiyaçlarını halledersin artık dese ne yapacak?
Evlenmiş kocaman kadın. Kendi kendini idame ettirir diye düşünüyorum. Ne kocaya ne babaya bu kadar muhtaç olmamak gerek.

Bilmiyorum eşinizle nasıl bu duruma düştünüz. Ağır saçmalamış kabul, ama yuvanizi dağıtmak gibi bir niyetiniz yoksa inat diye evden gitmenin anlamı yok. Beni bosanmakla tehdit edeni boşarım. Ama bana göre sizde böyle bir durum değil. Eşinizi karşınıza alıp konusun. Gerekirse aile danışmanına gidin. Birbirinize laf sokarken yuvanizdan olmayin sonra

Başlığa cevap,asıl ben onu kovarım merdaneyle,kapıyı desturla çalar,o kim de beni kovacak
İşlerine gelince "yuvayı dişi kuş yapar"işlerine gelmeyince "aha kapı,aha bu da sapı"

Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem.
Bak sende farkındasın...

Bu nedenle kalk ailenin yanına git, onlara küstüm geldim diye açıklama yapma...

Sizi özledim, biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var de...kal.. muhakkak gelip alacaktır...

Yarin ben seni bu evde gormeyeyim deyip siz kovsaydiniz keske bakalim gelecekmiydi?

Hiçbişey karşılıksız değildir öncelikle onu bilmek gerek. Benim eşimde oyun düşkünü bazen tartisiriz ama asla yemeksiz bırakmam yani bilmiyorum sanırım biraz fazla anaç bir yapıya sahibim kıyamıyorum. Ama onunda zaten ne ise yarıyorsun, git demesi çok ağır. Bunu söyleyebilmişse sanırım sizi gözden çıkarmıştır. Gerçi herkes kendi eşini bilir. Bu durum karşısında kesinlikle ardıma bakmam giderdim hiçte gözümde olmazdı. Ama size gidin diyemeyeceğim sanırım tekrar eve almaz diye korkuyorsunuz. Bana kalsa "sen kimi kimin evinden kovuyosun" der haddini bildirirdim

Valla senin ailende yanlış konuşuyor ve seni yanlış yönlendiriyor
Ne demek niye yemek yapmadın. Kocan haklı
Sen ona yemek yapasın diye mi evlendin?.
Bak 2 gun yemek yapmamıs etrafı toparlamamışsın diye senden kötüsü yok
Sen cok yüz vermişsin buna
Kocan diye kölesi degilsin.
Seni de o evden kovamaz kendisi gitsin anası da beslesin onu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…