eşiniz hızlı yemek yermi?

eşim yavaş yavaş yemek yer çünkü bakışlarını sadece bana saklar ve yemeği unutur ancak ben hatırlatırsam yemek yemek o an aklına gelir ve bakışa bakışa yemeğimizi yerdik....

benim sözlümde öyle yaa bide yemek yerken ağzını bir açıyor ya okadar açmana gerek yok diyorum tekrar gözümün içine bakarak yemek yiyor deli:)

benımkıde hızlı yercokacimcoook yesın ne olcak kı bellıkı yemegı çok guzel yapmısım dımı:jeyyar:

Malesef canım benim eşimde çok hızlı yemek yer.
ne zaman tabagına koydum ne zaman bitirdi anlamam.
bende isterim ki yavaş yavaş sohbet ederek yiyelim ama yok bizimki hemen yer kalkar tek başıma yemek yerim her zaman.
sağlık yönündende hiç iyi degil zaten çok zayıf ızlı yedigi içinde hemen doydum zannediyor.bu gidişle benide alıştıracak.

benim eşimde sevdiği yemek olduğunda ve çok acıktığı zaman hızlı yer ben yetişemem yoksa ikimizde aynı yeriz ama genelde o bekler beni sen yemene devam et der bana bakma der hattaa:))))))))))))))

benim eşim de çookkk yavaş yiyo.. buzzz gibi oluyo tabağındaki o yiyene kadar:1rolleyes: sadece yemek yerken değil aslında normalde çok yavaş.bi yere gideceksek benden uzun sürer hazırlanması. bana derlerdi 2saatte hazırlanamıyosun diye ama ben kendim hazırlanıyorum bi de oğlumu hazırlıyorum.eşim daha hazırlanamamış oluyo..napcam ben bu adamla bilmiyorum:1hug:

Evet hızlı yer benim eşimde...Şeniz
Ne büyük tesedüfdür ki bende hızlı yerim..
sositososito

benimkide hızlı yer hadi evde neysede dışarı çıktıgımızda yemegim yarım kalır kendi karnını doyurur sonra sıkıldım hadi kalkalım der

her sofraya oturduğumuzda yavaş yermisin diyorum.o hızlı yiyince bi bakıyorum bende telaşlanıp hapur hupur yiyorum:))ama değişmiyor tabii

şu ana kadar hiç dikkatıimi cekmedi
hiç bakmamısım demek ki :uhm:

ilk önce cokkk güldüm yazdigina ama cevabima gelince evet benimkide hizli yemek yer ve ben durur ona bakarim hayranlikla, konusurum sonra o biter ben yerim agzima bakar hahahahaah

benimkide öyle hızlı yerki masadaki herşeyi siler süpürür sonra kafayı kaldırdığında benimsinirli bakışlarımla karşılaşınca,aa canım aç ağzını bakim diyip son lokmayıda bana verince gelde kız bu adama şimdi,benimki acıkınca etrafı gözü görmüyor yemekle transa geçiyor sonra dünyaya dönüyor,

benim sevgilimde aşırı hızlı yer yemegi,herseferinde 10 gündür açta yeni yemek yiyiyomuş gibi bi hali olur :) boğulacaksın diye ikaz eder,yavaş ye derim. oda yavaş yiiyince zevk alamıyorum doymuyorum der:):)

benim esimde hizli yer yemegi o yerken ben korkuyorum bi sey olucak tikanicak ilan diye
ama su da var o hizli yedikce sofrada bende hizlaniyorum
sanki yaris yapiyoruz kim daha hizli yiyor gibi

Evet benim eşim de çok hızlı yiyor,ve bende çok rahatsız oluyorum ve aynen konuyu açan arkadaş gibi heyecan yapıyorum...
Ve eşime "yavaş ye,birlikte yiyeyelim" deyince de kızıyor ve kırılıyor..."Daha bir sürü yemek var bitecek mi zannediyorsun" diyor..
Sonucta ben yemeğin biteceğinden değil rahatsızlık duyduğum için bunu söylüyorum...Ama bircok konuda olduğu gibi bu konuda da beni anlamıyor malesef:1no2:
İnşallah bu yazımı okur da bu sorunu yaşan tek kadın ben olmadığımı ve sorunun gerçek nedenini belki anlar:1hug:

ayy benim eşimde çok hızlı yer
sanki önünden kaçırıyoruz
bende ne güzel yavaş yavaş yerdim şimdi o öyle hızlı yiyince bende hızlı yemeye başladım ve artık her gece hazımsızlık çekiyorum
yaa hayatım yavaş ye bak benide heyecanlandırıyorsun bende hızlı yiyorum diyorum
yok yiyemiyorum yavaş diyor
cokacimcoook

evetttttt
nişanlım çok hızlı yemek yer sanki arkasından atlı kovalıyor kaydirigubbakcemile3
herkesden önce sofradan kalkar gıcık olurum
baş başa yemek yediğimizde süreklü yavaş ye derimsırnaşık şey
sonuçda onunla sofrada vakit geçirmek istiyorumcokacimcoook

benimki orta kararda muhabbet ederek yediğimiz için biraz uzun sürüyor masadan kalkmamızkaydirigubbakcemile2

eşim fabrikada çalıştığı için süresi kısıtlı o yüzden hızlı hızlı yer bazsen rkmeği yada tabağındaki yemeği bittimi benimkileri yer oşlsun ben zaten onu oburixim diye seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…