eşiniz hızlı yemek yermi?

cok acikmissa hizli yer evet, zaten cok acikmadigi surece yemek yemez. illa acliktan migde kazinacak ancak ozaman yer.

Benim sevgilim de cok hizli yemek yiyor..
Sinir oluyorum bu haline.. Ben neredeyse yeni baslarken o bitirmis oluyor..
Ayrica yemekte sohbet etmesini seven bir insanim, ama adam kendini öyle bir yemege veriyor ki, hayatta konusturamazsin :mymeka:

Ben çorba yemeye başladığımda o çorbasını ve yemeğini bitirmiş, pilav servisi yapmamı bekler genelde. Ama bu arada da boş durmaz salata veya yoğurtlu vs. ne varsa ortada onu görürür. Ne kadar hızlı yediğinin kararını siz verin artık...

maalesef benim eşimde çok hizli yemek yer.hatta kimseyi görmez yemek yerken.ben çorbami içerken o 3.tabaği yemiş oluyor((( sürekli dilimde ne olur hayatim biraz dikkat et yavaş ye çiğnemeden yutuyorsun yemekleri diye ama nerdee dinleyecek insan....o göbüşte boşuna olmuyor işte...

Benim eşim de babam da çok hızlı yemek yerler, onların karşısında ben de hızlı yerim sonra da rahatsız olurum...........

Benim kocişimde hızlı yemek yiyenlerden özellikle salata ve yaprak sarma canavarı. Arkamı dönmeye gelmez, ne salata kalır ne sarma. Sonrada mide kırampları başlar.Şiştim şiştimdiye söylenir.

ben şöye bişey duymuştum hızlı yemek yiyen adamlar çabuk boşalırlarmış ....ne kadar doğru bilemiyeceğim

sizin eşinizde hızlı yermi?yaaa o kadar hızlı yiyorki beni heyacanlandırıyor.sanki yemeğimi önümden alacaklarmış gibi bende hızlı yiyorum bu sefer.

yazdıgını okuyunca koptum yaa kaydirigubbakcemile3
Allahta seni güldürsün inş.
bende sevgilimde çok hızlı yemek yiyoruz cokacimcoookcokacimcoook-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Evet hızlı yer benimki de Ben çorbayı bitirmemişken o sulu yemeği bitirip de pilav yada makarnaya dalar kaydirigubbakcemile

Aynı şeyi ben de hissederim ve ben de ona yetişmeye çalışırım.

Mübarek sanki yarıştırıyoruz birbirimizle

Ama napayım ya benim yemeğimi de önümden alırsa naniknanik

erkeklerin geneli böyle sanırım...benim eşimde hızlı ve büyük lokmalarla yer..herseferinde ikaz ederim ama nafile 20 yıldır söylemekten ben bıktım artık...aman yesin ne yapayım....

sizin eşinizde hızlı yermi?yaaa o kadar hızlı yiyorki beni heyacanlandırıyor.sanki yemeğimi önümden alacaklarmış gibi bende hızlı yiyorum bu sefer.

ay kahkaha bastim valla :roflol: :roflol: :roflol:
valla hayatim bilmiyorum benim ne kocam ne sevgilim yok ama :1rolleyes:
erkekler genelde hizli yiyolar herhalde artik noluyosa gamyoncuiremsu cokacimcoook

valla kizlar hic sormayin o yerken ben yoruluyorumkaydirigubbakcemile3 bende kendimde olmadan ister istemez hizli yiyorum. sonra midem davul gibi sisiyooodelikafadulden gecen dilimi bi yaktim 5 gün acisi sürdüsırnaşık şey

ewet ya malesef cok hızlı yemek yıyıo tıkanıp kalıverecekmıs gıbı gelıo bana Allah korusun.ona bakıcam derken ben yemek yıyemıorum cokacimcoook

bende genelde hızlı yerim ve yemekle resmen transa geçerim ne konusurum nede dinlerim direk yemeğe odaklanırım..
eee evlenince insalla benim esimde hızlı yiyen biri olur yoksa sorun olucak galiba:))))

kızlar benim aşkımda hızlı yer ama benimde ondan geri kalır yanım yok bende çok hızlı yerim

o benden biraz daha hızlı ama scokacimcoook

Hem de nasıl inanamazsın.. Aldığım kiloları sırf buna bağlıyorum..:bbo: Ben de aksi o kadar yavaş yerim ki yemeğimi, tadını çıkarmayı çok severim ama eşim yerken psikolojim bozuluyor, ona yetişmek için hızlanmaya çalışıyorum, tabi bu arada ne yediğimin tadını alıyorum ne de doyduğumu anlıyorum.. Bir de yemez saatlerce, bazen günde 1 defa yer, onda da tam yer, bir de sebzeyle falan işi olmaz, sırf et, mayonez vs. olacak, her yemeği beğenmez, yemeğin görseline bile takar bazen.. (Tipik boğa işte)klava: Bunlara rağmen 1 ayda 8 kg. verdi üstüne.. Vay be bu anlamda eşimden ne dertliymişim ben ya..naniknanik

eşim değildeb ben biraz hızlı yiyorum alışkanlık aolmuş iş yerinden eşim corbanın yarısındayken ben bitirmiş oluyorum sonra onu bekliyorum yemeğe geçmek için

evet benim eşimde hızlı yer...ben daha çorbamı içmeden o bitirir sıradaki yemeğe geçmeyi bekler...bende masustan bekle benim çorbamda bitsin derim...o sırada ağzı boş durmaz salatadan takılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…