ayy benim eşimde çok hızlı yer bende ona ayak uydurdum demek evlenınce buyüzden kadınlar kilo alıyor hep erkekler yüzünden:roflol::roflol::roflolazar sabahları 1saat özene bezene kahvaltı hazırlarım şöle pazar keyfi yapalım diye benım 1saatte yaptıgımı 5dk siler süpürür çok sinir olurumklava:klava:
ayy bu konu sanki benim eşim için açılmış kaydirigubbakcemile3
nam saldı yemek yiyişi
çok yakın bir arkadaşım var yalvar yakar eşime havuç meyve yada leblebi falan yedirtiyo yemesini kahkalarla izliyo, nasıl hızlı çiğniyo nasıl tatlı yiyor kuşum
ama yetişemiyorum ya ben ona, tek sorun o kaydirigubbakcemile3
bazilari koca tabak yemegi 3 lokmada yer, biranda tabak bosalir, sonra da etrafi gozetlemeye baslar
bazilari catalin ucuyla ye ye bitiremez, insani bekletir iki saat
ay kızlar çok tatlısınızzz akşam vakti az gülemedim yapılan yorumlara yaa hayalimde canlandı bütün sofra serüvenleri bir bir.. :)) benim eşimde öyle.. hızlı yer ama çok ta değil.. ben hep sona kalırım.. ilk o kalkar eline sağlık hatun gene döktürmüşün der bende dört köşe olurum.. :)
konuya bayıldım, takipçisiyim.. alkisalkisalkis
:roflol::roflol: allah sana ne diyim ya gece gece kahkahayi koparttin bana kaydirigubbakcemile3
benimki geldi gozumun onune benimkide cok hizli yiyo hatta ben baslarken o bitiriyo yemegini kaydirigubbakcemile3 bu erkeklerin geneli ayni herhalde :roflol: