- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi happypisces
Yaşam kalitem daha iyi olucaksa giderim. Dandik bir yerse gitmem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam gitmesizdim, esimin yanına gelmesini saglardım ama düzenmi asla bozmazdım.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Ben yaptım.İş imkanı fazla olan çevremi bırakıp,eşimin daha dar imkanlı küçük kasabasında yaşıyorum.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Erkek arkadaşın neden gitmek istiyor ailesimi orada,yoksa kurulu bir iş varda gel başına mı geç diyorlar yada memur mu yaşamak için daha uygun olur mu diye düşünüyor.Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz ve artık düzen kurmak istiyoruz o doğuda bir ile gitmek istedi bende ona orda yaşıyamam gidersem de mutlu olamam dedim ve kendi memleketimde yaşamak istediğimi söyledim herşeye rağmen gidersende kesinlikle seninle gelmem dedim bir daha bu konu hiç açılmadı ve isteklerimi kabul etti sakince ve net şekilde söyleyin
Ben gidemedimEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
GiderimEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Esim polis memuru hic bilmedigim bir sehirde yasiyorum 2 senedir. Simdi de dogu gorevi icin yine bilmedigim baska bir sehre gidecegiz. Ve sonra yine baska bir sehre. Anlayacaginiz alistikca yer degistirecegim sanirim. Ama olsun eşim nerdeyse benim yuvam orasidir. Nereye olursa giderimEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
İkimizde memuruz onun memlekti fakat ailesi şuan çalıştığımız ilde yaşıyor orda sadece akrabaları var ordaki üniversiteye öğretim görevlisi olarak kabul edildi o yüzden gitmek istemişti doçent olurum oraya gidersem dedi sonra döneriz dedi fakat bir süre sınırı olmadığı için ben gitmek istemedimErkek arkadaşın neden gitmek istiyor ailesimi orada,yoksa kurulu bir iş varda gel başına mı geç diyorlar yada memur mu yaşamak için daha uygun olur mu diye düşünüyor.
Elin uzak memleketne geldim:) ulkeme doncem ama yine kendi sehrime cok uzak. Esim icin evet. Bu konuda yapablrm. Ama ara ara teklf de ediyrm yani.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?