- 19 Mart 2018
- 135
- 1.066
- 23
- 35
- Konu Sahibi happypisces
Ben yaptim. Bakanlik merkez teskilatindan tasraya geldim sirf kocam icin o ne yapti. Hic... Simdi bosandik. Ben eski ye donebiliyor muyum hayir..... Umarim pisman olmazsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tayin isteyebileceğim bi yerse giderimEvlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Farklı parametreleri değerlendirmek lazım. Kim daha fazla para kazanıyor? Kimin kariyeri daha üstte? Hanginiz diğerinin şehrinde daha rahat iş bulursunuz? Bu sorularla kendinize yol gösterebilirsiniz.Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?
Evlenme aşamasına geldiniz ama evlenince eşinizle başka bir sehre gitmeniz lazım. İşinizden ve sehrinizden cok memnunsunuz düzeniniz oturmuş hersey yolunda. Onun için herseyi bırakıp peşinden gidermisiniz? Gitmezseniz çözüm yolunuz ne olur?