ama esiniz cok hakli darilan darilsin cokda tin....herkese guvenirseniz yandiniz valla...önce esin gelir gerisi bos....birde esime gerek yokki ben kendim kalmam zaten neme lazim ne olaylar duyuyoruz...merhaba arkadaşlar
bir problemim hakkında sizinde görüşlerinizi almak istedim
herkezin bakış açısı nasıl merak ettim
evili bekar yada boşamış arkadaşlar bu konumu nasıl yorumlıycak merak ettim
ki bazen eşime kızıyorum belkide gereksiz yeredir:18:
arkadaşlar 8 yıllık evliyim yaşadığım yer küçük bir belde yeni evlendiğimde buradan biri ile tanıştım evli ve 4 yaşlarında çocuğu olan bir bayan ailesi burada tanınmış iyi bir aile olarak bilinen durumları iyi olan mutaasıp sayılabilir insanlar
eşide esnaf ve iyi olrak tanınırlar
buralar küçük olduğundan herkez birbiri hakkında fikir sahibidir
3 yıl arkadaşlığımız oldu bu arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz atrı gitmez ramazanda iftarda ailecek toplanırız falan
bu arkadaşım erkek kardeşini kaybetti ve aile çöktü çok üzüldüler
ben hep destek olmaya çalıştım kendini salmıştı dişini bile fırçalamıyordu hep yatıyordu onu motive etmeye çalıştım biraz toparlandı
ailesi merkezde bize iki saat uzakta yaşıyor annesi kızkardeşi beni çok sever
bir gün çok ısrar ettiler annesi eşimi bile aradı ailesinin evinde bir kaç gün kalmam için hepbirlikte vakit geçiririz diye ama eşim annesinede arkadaşımada hayır kalamaz dedi
annesi ve arkadaşım alındılar darıldılar biz güvenilir değilmiyiz diye
3 yıl önce oldu bu olay arkadaşımla aram açıldı diye zaman zaman içimden eşime kızıyorum
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
bizim buralarda olmus....anlatiyor kadinlar....3 4 kisi beraberce bir yere gitmisler...birisi göturmus birseyler tanitacagim falan....turk kadiniymis hepsi...bunlari biryere göturup kilitlemisler....tecavuz etmisler sonra esleri kabul etmemis turkiyeye gondermisler ...galiba iki kisidn duymustum....ben komsuyada gitsenm tek gitmem kocasi evdeyse hic gitmem....
Allah iyiliginizi versin vallahi beni guldurdunuz Allah razi olsun
niyeki kız bizde genç değilmiyiz hanımlar her yaşta çene yapar bence
Ha liseli gençler okuldaki erkekleri konuşurlar da sabahlara kadar, evli kadınlar ne konuşacak diyor zannedersem uyuyan güzel arkadaş.
Evli kadınlarında konuşacak başka konuları olur değil mi?
bakalım evlenelim de inş böyle devam ederay kızlar ne kadar romantik ve aşk dolusunuz
bizde böyleydik başlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?