Eşiniz izin verir mi ?

ama esiniz cok hakli darilan darilsin cokda tin....herkese guvenirseniz yandiniz valla...önce esin gelir gerisi bos....birde esime gerek yokki ben kendim kalmam zaten neme lazim ne olaylar duyuyoruz...

bizim buralarda olmus....anlatiyor kadinlar....3 4 kisi beraberce bir yere gitmisler...birisi göturmus birseyler tanitacagim falan....turk kadiniymis hepsi...bunlari biryere göturup kilitlemisler....tecavuz etmisler sonra esleri kabul etmemis turkiyeye gondermisler ...galiba iki kisidn duymustum....ben komsuyada gitsenm tek gitmem kocasi evdeyse hic gitmem....

eşiniz izin vermeyebilir.arkadaşınızında buna saygı duyup anlaması lazımdı.eşinize boşuna kızmayın

Eşim izin verir mi vermez mi bilmem ama,
bana ters olduğu kesin.
Ben kendim kalmak istemezdim.

Eşiniz haklı sonuna kadar.
Dün akşam benim de aklıma geldi ve eşime sordum, sensiz, ailem dışında başka bir yerde kalmama müsade eder misin diye. Yanıt doğal olarak hayır oldu. Sebep ne peki dedim. Hayatım evli bir kadının eşinden ayrı başka bir evde kalması normal mi sence dedi. Hem bensiz uyuyabilir misin dedi Güldüm, haklısın canım dedim. Hoş öyle bir şey olduğu takdirde ben de kabul etmem.

Son düzenleme:
Değil arkadaşta yatılıya kalmak tek başıma halamda kalmama bile müsade etmez enişte var diye...
Kimse %100 güvenilir değildir arkadaşım...
Allah sabrını versin ama bana bu yüzden darılacak arkadaşla zaten ben pek birşey paylaşamam...

eşimde gitmemi istemezdi bende gitmek istemezdim zaten
evli barklı kadınım evim sorumluluklarım var eşim de tek kalmak istemez evde
arkadaşıma gider gelirim destek olurum ama yatılı kalmanın bir anlamı yok bence

Eşim ve ben bu konuda biraz radikaliz sanırım, eşimin tanıdığı güvendiği bir arkadaşımsa gayet rahat kalırım...ha hiç kaldın mı derseniz kalmadım ama böyle şeyler sorun olmaz bizde. Eşim yok kalmayacaksın derse buna kızmam da, üzülmemde vardır bir bildiği derim...
Bence asıl sorun sizin orda kalmamanıza bozulan arkadaşınız. Bunun için aranızın bozulması çok ilginç geldi bana.
Valla bunun için arkadaşımla aram bozuluyorsa, bırakırım bozuk kalsın.
Ve anlamadığım şu...3 sene önceki olay niye hala sizde dert yaratıyor geçmiş gitmiş, ne önemi var ki!!

Ha liseli gençler okuldaki erkekleri konuşurlar da sabahlara kadar, evli kadınlar ne konuşacak diyor zannedersem uyuyan güzel arkadaş.
Evli kadınlarında konuşacak başka konuları olur değil mi?

niyeki kız bizde genç değilmiyiz hanımlar her yaşta çene yapar bence

yapariz evet ama beraber kalmak benim pek aklima yatmadi ve cocukca geldi biraz
bilmiyorum benim fikrim boyle.
yani bence esin hakli canim ama yine de arkadasinla ayni evde bir iki gun vakit gecirmek istiyorsan git tabii

Ha liseli gençler okuldaki erkekleri konuşurlar da sabahlara kadar, evli kadınlar ne konuşacak diyor zannedersem uyuyan güzel arkadaş.
Evli kadınlarında konuşacak başka konuları olur değil mi?

liseli gencler sadece erkeklerden mi bahseder?
ben bunu demek istememistim.
mesela ortaokulda, lisede beraber kalirdik arkadaslarimizla.
kendi yemegimizi kendimiz yapmaya calisirdik biz eglence cikardi, ders notlarimizdan eksik olanlar varsa birbirimizden onlari tamamlardik, kendimizi kolaya ve abur cubura bogardik, muzik dinlerdik, dertlesir, birbirimize korkunc seyler anlatirdik gece yatarken vs. makara yapardik yani kisaca...
evli kadinlarin birlikte kalmasi denilince aklima direk bunlar geldi...
dertleseceksin ya da mutlugunu paylasacaksan kal gece 11-12 ye kadar arkadasinda ama sonra evli evine koylu koyune...
bence boyle yani

benim eşimde hiçkimsenin evinde bırakmaz beni hatta yalnızda gitmem hiçbiryere. nereye gidersek birlikte gideriz. tek ailemin evine yalnız gidebilirim. bence eşin çok haklı. sen dıalşrıdan gördüğün kadarıyla iyi olabilirler ama içlerini bilemezsin. kadın satıcılarıda böyle kandırıp erkekelre pazarlıyorlarmış kadınları. aman uzak dur eşin ne diyorsa öyle yap.

çok istersem kalırım..ama ben öyle yok arkadaşım söylesin yok annesi söylesin falan gerek duymam.kalmak istersem kendim söylerim olur derse kalırım olmaz derse kalmam nolcak..ama eşim eğer tanıdığı birileriyse sorun etmez..hiç kalmadım ama öyle olduğunu biliyorum.ama ben eşimin başka yerde kalmasını istemem , o da kalmaz zaten..
ancak eşin izin vermedi diye arkadaşınla aranın bozulması tuhaf..gerçekten iyi arkadaş olsanın bunu anlardı..

eşim hiçbir konuda bana izin veremez. astı mıyım ben onun. uygun görüyorsam gider kalırım. bu zamana kadar kendimi korudum. bundan sonra da koruyabilirim. uygun görüyorsam gerekli görüyorsam gider kalırım. kimse de benim için eşimi arayıp izin isteyemez. ha fikrini sorarsam söyler. sormuyorsam vardır bir bildiğim. bu tür konular bana acaip geliyor. çocuk muyuz yahu.

normal bence. benim eşimden örnek verecek olursam, annemler dışında kimsede kalmama hayatta izin vermezzzzzzzzz. o da mecbur kalırsak yani o iş nedeniyle şehir dışında falansa,
gece kuzenim bizde yatıya kaldıysa onunla beraber yatmama falan bile izin vermez. senin yanın benim dizimin dibi der. ama evliliği 20 . yıl ve üzeri dayanmış olanlara bakıyorum hiç sallamıyorlar. annem kafasına göre takılıyor mesela, hatta babamda evde olmasada kafamı dinlesem diyor

teşekkür ederim tüm yorumlar için

eşin çok haklı.güvenilir yada güvenilmez olay bu değilki.
insan babasına bile güvenmemesi gereken bir devirde ister 3yıl tanı ister 30 hepsi hikaye...

kaldı ki eşin seni sahiplenmiş gitme demiş..
ayrıca sen bekar bir bayan deĞilsin hani bekar olursun da sevgilin nişanlın olur hadi bi derece.
Karşı tarafın tutumuda bana göre yanlış.'bize güvenmiyormusunuz falan'..

walla ben babama bile güvenmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…