Eşiniz izin verir mi ?

Şimdiye kadar hiç arkadaşımda gidipte kalmadım evliyken.İzin verir mi dersen duruma göre değişir o durdukyre kal diyosa arkadaşım izin vermez heralde ama çok sıkıntılıdır bunalımdadır filan ozaman izin verebilir.Eşine çok da kızma bence kendine göre o da haklı.arkadaşınla aranın açılmasına anlam veremedim sonuçta eşin izin vermemiş senin hatan değil bu üstelik eşin izin vermek zorunda da değil anlayışla karşılamalıydı bence

daha evlenmedim ama izin vereceğini sanmam bende izin istiyceğimi sanmam zaten onsuz yatamam herhalde :) evlenince garip gelir

daha evlenmedim ama izin vereceğini sanmam bende izin istiyceğimi sanmam zaten onsuz yatamam herhalde :) evlenince garip gelir

ay kızlar ne kadar romantik ve aşk dolusunuz
bizde böyleydik başlarda

kesinlikle katılıyorum canım

tabi herkesin kocası bir degil ama çok samimiysem yani eşim tanıyorsa birbirimize gidip geliyorsak onun eşide evde yoksa gider kalırım yani nolcakki eşimde izin verir bana ..yani biz köyde kalırken eşim sınav için mersine gitti benim arkdaşım geldi bizde kaldı aynı şekilde onunda eşi nöbetteyken korkmuştu bi kaç sefer ben onlarda kalmıştım ..tabi bunlar mecburi sebebler ama bazen keyfide bi arkadşımızın eşi gece evde yoksa hep beraber toplaşır gece beraber kalırız çokta keyifli olur eşimde bişey demez yani kötü bişey oldugunu zanetmiyorum ..

Kendinizi bide esinizin yerine koyun esiniz size dese ben gidip bikac gün arkadasimda kalicam diye napcaksiniz ? kim kabullenirki

yani bekar olsan istedigin yerde kal tamam da evliyken eslerin yalniz birakilip basta yerde kalinmasi anlamsiz bence. esim oyle bir sey teklif etse ben de kabul etmem mesela...
evli kadinlar liseli gencler gibi sabahlara kadar cene calip makara mi yapar ne alaka yani?
goruseceksek yatiya kalmadan gorusmeliyiz arkadaslarimizla...

benim eşimde izin vermezdi sanırım hiç böyle bişey yaşamadık ama
bende kalmam zaten tek başıma biyerde
bi arkadaşım var çocuyla istediği yerde kalıyor komşusunda arkadaşında
pazar günü arıyorum kocası yok evde şurda kaldı filan diyor izin veren kocalarda var yani

niyeki kız bizde genç değilmiyiz hanımlar her yaşta çene yapar bence

bırak arkadaş evini anneme bile giderken takıntı yapıyor her erkekde olan şeyler bence

eşin izin vermemesi çok normal çogu erkek böyledir zaten sana olan güveni vardırda çevre ortama güveni yoktur yanlız olmak istemiyordur.bence eşini bırakıp gitmen dogru olmazdı

ayy ben kendimde korkarım ki arkadaşımın evine ziyarete gittiğimde bile eşi eve gelirse benim kalkma vaktim gelmiş demektir. çekinirimne kadar tanıdık olursa olsun...
bi yakınımız demişti koca evde yokken kadının erkek kardeşi o evde yatıya kalabilir ama kocanın erkek kardeşi kalmamalı diye. herkes kötü niyetli değil evet ama çok haberler okuyoruz inanamak istemiyoruz birçoğuna ama bunlar gerçekler kimin ne olduğunu hiç birzaman tam anlamıyla bilemezsin...
ve kocan bir erkek erkekleri senden çok daha iyi bilir... o kadın senin evinde tak başına kalsa eşin der ne biçim bir kadın tek başına gelip burda kalabiliyor kocasıda demek baya genişmiş der bu böyledir

kesinlikle arkadaşların söylediklerine katılıyorum canım eşini kendi yerine koy aynı şekilde olsa sende istemezdin umarım.Birşeyi yapacaksam ben eğer kendi açımdanda düşünürüm

saolun arkadaşlar yorumlarınız için

Ben de eşin gayet haklı diyenlerdenim canım.
Gündüz görüşmüşsün, arkadaşına destek olmaya çalışmışsın, eşin buna birşey dememiş.
Eğer gündüz de görüşmene kızsaydı; o zaman haksız diyebilirdim.

Eşine değil de, seni evine yatılı çağıran anne ve arkadaşına kızdım ben.
Evli bir kadının kocasını arayıp; hanımın bizde kalsın diye ısrarcı olmak çok hatalı,
olur mu canım hiç, çok büyük düşüncesizlik.
Eşin izin vermeyince de; biz güvenilir insanlar değil miyiz diye bozulmuşlar.
Kim hanımını hiç bilmediği bir yere yatılı gönderir ki?

Bence bu olayda eşine değil de arkadaşına kızmalısın.
Arkadaşımla aram açıldı demişsin, eşin yatılı kalmana izin vermedi diye bozulan,
aranızı açan arkadaşından, arkadaş olmaz zaten...

Son düzenleme:
Çoğu eş buna izin vermez..güvenle ilgili değil tabiki..
arkadaşın boşuna alınganlık yapmış..
gereken desteği vermişsin zaten..

iş gerçekten ona destek olma çerçevesinde olsaydı belki olabilirdi
çok yakın tek arkadaşım var
zor durumlarında yanında olurum tabiki
cidden ihtiyacı varsa
ama onun eşime rica etmesine müsade etmem
ama bir çok yorumda eşiniz başka arkadaşınızda kalmanıza izin verir mi?
sorusuna cevap gibi olmuş
alalede ben geceyi başka arkadaşımda geçiricem gibi bir soruya verilecek cevap zaten bellidir az çok
yani soru ve bazı cevaplar alakasız bana göre
arkadaşının tavrına gelince bence sorundaki tek ters şey bana göre
izin verilir , verilmez bu apayrı
ama böyle bir sebep yüzünden arkadaşlığın sorgulanması işte bu çok saçma

Arkadaşım psikolojikmen kötüyse veya çok rahatsız yanında kalıcak kimsesi yoksa izin verir.ama eşi falan evdeyse asla. . ki zaten bende istemem. Aynı şekilde eşimde bu duruma maruz kalsa geç saatlere kadar kalsın arkadaşının yanında ama yatmaya yanıma gelmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…