Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

nickim biliyor tabiki
şifremde ortak kullanımda denebilir ikimizde tüm üyeliklerimizde aynı şifreyi kullanıyoruz
görmesini istediğim onu ilgilendiren bişiy olursa ben gösteririm ama onun dışında girmez kendi

nikimide şifremide biliyor
birlikte aldık zaten ben beceremedim üye olmayı eşim yardımcı oldu
akşamları pc yi kapatacağı zaman biyere bakacanmı yoksa kapatıyorum der
bende bi kk ya bakıyım canım derim girer bi gezinirim
bilmesinde bi mahsur görmüyorum

benimde biliyor saklasam şüphelenirrrr ne yapıyorum die
bilgisayarda tek girdiğim üye olduğum yer burası

bilse ne olur bilmese ne olur zaten kk ya girince bilgisayar şifre sormuyo
valla saklım gizlim yok merak ediyosa girebilir ha görürsem kızarım o ayrı
fazla merak iyi deyildir hem meraklı olmak erkeğe yakışmaz o bizim uzmanlık alanımız

kullanıcı adımıda şifremide biliyo ama bi sorun olmuyoCADIARZU
arada soruyo yine kulüptemisin diye ama onunda acayip hoşuna gidiyo birçok şeyi buradan öğreniyo olmuş olmam yani gayet memnun canım kocacım benim Şeniz :enbuyukkk:

Evet kocişim kullanıcı adımıda şifremide bilir.İş yerinden gün içinde beni aradığında hemen sorar kadınlar kulübündemisin yine diye.Çok güler bana saatlerce okuyacak ne buluyosun canın sıkılmıyomu der.Hatta bu yıl çalışmıyorum diye arkadaşlar nasıl vakit geçiriyosun bütün gün evde sıkılmıyomusun diye sorduklarında hemen atlar yok yok kadınlar kulübü var benim aşkımın hiç sıkılmıyo der.:enbuyukkk:

ben kk yı çok sewdim we direk nişanlımada anlattım kullanıcı adımı we şifremi werip oda girsin istedim çok yararlı bilgiler war çünküü çoğu bizi ilgilendirsede sewdim ben bu siteyi...

internette bir siteye girerken veya üye olurken eşlerden izin mi alıyor bazı bayanlar?
ben buna pek anlam veremedim açıkçası, altı üstü kadınlarla ilgili bir paylaşım alanı, ne zararı olbilir ki, bazı eşler de izin vermemiş, çok ilginç
ben nette gezinirken gördüm kk yı direk üye oldum, eşime gösterip sormak aklıma bile gelmedi, sormam da zaten
evdeki bilgisayardan çıkış yapmadığım için istese gayet rahat girer ama yapmayacağını bildiğim için rahatım
bugüne kadar tlfnumu karıştırmış mesajlarımı kurcalamış insan değildir
bizim birliktelik anlayışımız bu şekilde değil

eşim kullanıcı adımı bilir, ama şifremi bilmesine gerek yok zaten otomatik hemen açılıyor...
bazen ona burdaki ilginç olayları bile okurum, yada sağlık bölümünde duyduklarımı anlatırım ve bazılarını yaparız bile... faydalanacağım güzel şeyler olduğu için kk ya hiç kızmaz..
sadece ilk başlarda arkadaşlarımı ona anlattığım zaman hafif bi şaşkınlık geçirirdi,,, netten ne arkadaşı yani diye.. ama artık eşimde biliyor kk daki bu güzel ortamı.. o yüzden asla saklamak gizlemek durumunda kalmadım hiç.. zaten saklanacak birşey yok.. eşim o benim bilicek tabi..

Ben esimden hicbir seyi saklamam.Benim nikimi bilir,sifreyide bilir.
Zaten otomatik aciliyor.Ama zaten bilsede adamda merak yokki.
Acip okumaz yani öyle.

bilmiyor valla, söyleyemem.. girip bakmaz bilirim ama rahat edemem yorum yazarken konu açarken..
sonra da kesin kavga çıkar, hadi bakalım uğraş dur işin yoksa :)

biliyo tabi,hatta o kadar olduki,adimi sorana elis diyorumda sonradan duzeltiyorumm:roflol:

zaten beni hatırlaya işaretli..biliyo yani..

ama çok meraksız açıp okumaz..onun yerine haber okurmirmirmirmir

ama burda okuyup okuyup gidip başına ekşimeme sinir olur..

siz şöylesiniz erkeklere güven olmaz filan...kapatıcam neti der durur delikafadulden

benimde sevgilicagızım bilioo :asigim: bişey olunca KK daydımm diyorumm.. alıştıı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…