Eşiniz mi Kardeşiniz mi

esin onlara karsi bsy yapmiyosa ve senin hatrin icin susup alttan aliyorsa ve kardesin boyle huysuz ve hataliysa, elbette ki esini koruyacaksin ve (aileni at demiyorum asla) onun yaninda oldugunu hissettireceksin..
empatu kur, bizler kustah kaynana ve gorumceler karsisinda hala bizi suclayip yanimizda durmayan eslerden nasil uzaklasiyoruz, kiriliyoruz, soguyoruz..
dengeyi sen kuracaksin Allah in izniyle.. taraf olma ama yapilan haksizliklari da es gecme ve objektif ol..

kız evlat erkek evlat ayrımı yapan tpik bir türk ailesi
temkinli davranın ne eşinize ailenizle ilgili prim verin,ne kardeşiniz hakkında eşinizi konuşturun
nede ailenize eşinizi ezdirin orta yolu bulmanız zor gibi ama deneyin

Esim onlar icin elinden geleni yapiyor ama kardesimin olur olmaz yere araba istemesinden bıktı, gezmek için bile araba istenir mi götürüyor saatlerce getirmiyor bizimde isimiz var diyor, haklida once esime kiziyordum ama simdi hak veriyorum. Kardeşim hic eşimi aramaz eşim kac kere gezek diye aradı. Kardesim gelmedi. İşi dusunce ariyor diyor. Sagol canim inşallah dengeyi kuracaz

Ben annemle babama kızıyorum, cok aşırı yuz veriyorlar, ve her konuda haklı çıkarıyorlar. Onlara göre eşim günah keçisi, kardesimin savurganligina dur demiyorlar, bu sene dugun yaptilar bir evlilik albumune 800 tl verilirmi esim duyunca şok oldu, o degilde dun annemin soyledigi cok zoruma gitti senin eşin onu kinıyor, savurgan diyor senin oglunda oyle olur dedi, ben iyiligi icin diyoruz kınamiyoruz dedim aman naparsa yapsin bıktım, benim oglumun savurganligi esim cekerse ceker baskasininkini cekmek zorunda degilki

Başlığı görünce direkt eşim dedim.
Hala da eşim diyorum.
Benim de görüşmediğim 2 kardeşim var.
Öyle kardeş olacaksa olmasın zaten...

Şımarık çocuk. Çok lazımsa gitsin kendine araba alsın öyle yüzsüzlük mü olur. Yol ver gitsin, lazım değil.

Şımarık çocuk. Çok lazımsa gitsin kendine araba alsın öyle yüzsüzlük mü olur. Yol ver gitsin, lazım değil.
Bu sozu yaklaşık 7 sene once bana kendisi demişti. Ozaman annemle babamla ayni evdeydik, ben laptopu istedim oda kendine laptop al demişti, hala unutamadim o sozunu , ama sorarsan cok yardim ettim der hep kendi yaptiklarini görüyor, bizim yaptiklarimiz unutuluyor ben şimdi kendine araba al desem haksiz miyim ? Ben diyemiyorum iste en son eşim arabayi vermedi onun üstüne attim.

Vermeyin de bundan sonra zaten. Herkesin kendi evi kendi ailesi var. Şımarıklıklarını anne babaya yapmaya devam etsin, siz huzurunuzu bozmayın.

Almanyada yasıyorsunuz sanırım.
İkinci üçüncü el arabalar var 500€ -800€ arasında alsın idareten birtane sonra iyisini alır!

Hem anlamadıgım madem lüx düşkünü nasıl kendi arabası olmaz?

Birde merak ettim eşin 'ithal damat' mı?
Belkide kardeşin bu yüzden önemsemiyor eşinin düşüncelerini? Nasılsa muhtaç gibi?

Ayrica anne ve babanlada otur ciddi ciddi konuş, neden benim eşimide bir oglunuz gibi görmüyorsunuz neden dışlıyorsunuz siz onu yabancı görürken hala nasıl onun kardeşime benim gibi yani aileden biri gibi sabırlı davranmasını bekliyorsunuz diye sor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…