Evetpis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo
İnanın bende öyle diyorum sen pis değilsin ben öyle bisey demiyorum dedim ama bütün gün kıyafetlerimiz her yere değiyor ve istemesek de üstümuz pisleniyor diyorum ama sanki ona pis demisim gibi kavga ediyor ben de dikkat ederim disardan gelince ilk işim üstümü değiştirmek oluyor aslnda kötü bisey söylemiyorum disardan gelince değiştirmez öyle oturur evde ama en azndan yatağa bari aynı kıyafetle girme diyorum yani ama kendine bisey soyletmiyor kızıyor bağırıyor hemenAynı kıyafetlerle yatıyorsa biraz pismiş gerçekten.
Ona durumu şöyle açıklayabilirsiniz: biz her ne kadar temiz ve dikkatli olsak da dışarda bin türkü insanın oturduğu yerlere oturuyor, temas ettiği yerlere temas ediyoruz. Bu insanların taşıdığı mikroplar biz %100 steril olsak bile -ki imkansız- gün içinde üstümüze bulaşıyor. Eve gelince kıyafet değiştirmek, en azından elini yüzünü yıkamak bu yüzden çok önemli.
Ben eve gelir gelmez ilk iş kıyafetlerimi değiştiririm balkondaki sandalyeye bile dışardan geldiğim kıyafetle oturmam, kaldı ki yatağa aynı kıyafetle girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?