Benimki de giriyor. Kaç kere dedim bunaldım valla demekten değiştirmiyorMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
Pantülle değil ama ev eşofmanı ile yatarım, yarı pis oluyorum galiba şuvan.Çok korktum tek pis ben kalıcam diye
Valla o kadar mikroptan kimse ölmez, kampta mampta hiç çıkmıyor kıyafet, küçücük sırt çantasinda aynı şeyleri giyinip duruyorum, ne olacak yani.Çok korktum tek pis ben kalıcam diye
Gözümde baya titizsin bananePantülle değil ama ev eşofmanı ile yatarım, yarı pis oluyorum galiba şuvan.
Biz de öyleyiz Ben de dışardan gelir gelmez üstümü değiştiririm evde asla öyle rahat edemem 3 yaşında kızım var o da aynı eve gelir üstünü çıkarır gece yatarken pijamami giycem diye kendi gider ama ben eşime bunu anlatamıyorum bisey deyince ben pis miyim ne demek istiyorsun sen diyor bazen evet pissin diyesim geliyor ama demiyorum kavga çıkmasın durduk yere diyeÜşengeçlikte çığır açmış. Montunu nasıl çıkarmaz insan ya, 3 yaşındaki oğlumun bile eve girer girmez yaptığı iş o. Öyle uyuyunca terlemiyor mu, montu da ter kokar öyle. Dışarıda milleti de rahatsız ediyordur saldığı kokuyla ahsjsjjs. Çok yüz vermişsiniz. Sen pis değilsin ama dışarısı pis diyormuşsunuz bir de. Niye yalan söylüyorsunuz ki? Adam dümdüz pis işte.
Eşimi kapının önüne koy orda bile uyur yer zman kıyafet asla birseyi umursamaz evde montla da durur terlemisim kokarım kalın giyindim bunlara karşı duyarsız biridir. Ben asla koltukta uyuyamam mesela ama eşim öyle uyuyup kalır sabaha kadar rahatsiz olup da kalkmaz yani.ben yatağa pijama ile bile girmem. slip ve kolsuz body yaz kış… Hatta yazın üstsüz yattığım da olur. tenim çarşafa değmeden rahat edemiyorum, uyuyamıyorum. pisliği kirliliği geçtim eşiniz nasıl rahat edip uyuyor o halde ben en çok buna şaşırdım.
Pis hemde ne pis insan maçtan sonra terli terli kıyafetler le uyur muMerhabalar saçma bir konu gelebilir size ama bunu sormak istiyorum. Eşiniz akşam yatağa üstünü değiştirmeden girse tepkiniz ne olur. Benim eşim bu konuya dikkat etmiyor hiç. Nerde bulursa orda uyur. Üstünü kıyafetini bazen çıkarır ama bazen yorgun olursa öyle yatağa girer. Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır. Ama ben bunlara laf edince kavga çıkarır ve pis miyim sen bana pis mi diyorsun diyo. Dün yine aynı kazagiyla yatıyordu bende pantolonunla girme yatağa dedim nerden biliyon pantolonla girdiğimi dedi ve yattı. Sabah kalkınca da başladı ben pis miyim gecenin bir vakti aklına pantolonum mu geliyor dedi. O sırada evde bakıcı vardı kadının yanında sesimi çıkarmadım çıktık evden. Ben sana kötü bisey söylemedim dedim. Nevresimi yeni değiştirdim aynı kazakla yattığini görünce pantolonun da üstündedir diye uyardım sadce dedim sana ne zman pis dedim ben dedim. Nolcak bir kere de sussan bir konuyu kavga konusu yapmasan dedim seni neden alttan alayım ki dedi. Sen bana iftira atıyorsun demeye başladı. O kendisi olsa yapsam da yapmasam da her konuda uyarır. Prizleri yavaş kapat süpürgeyi duvara vurma şunu şöyle yap ben kavga çıkmasın diye susarım ama kendisi en ufak şeyi bile kavga konusu yapıp sesini yükseltir. Artık sorun bende mi ben mi abartıp tepki veriyorum diye düşünmeye başladım.
durduk yere değil ki. pis adam....Biz de öyleyiz Ben de dışardan gelir gelmez üstümü değiştiririm evde asla öyle rahat edemem 3 yaşında kızım var o da aynı eve gelir üstünü çıkarır gece yatarken pijamami giycem diye kendi gider ama ben eşime bunu anlatamıyorum bisey deyince ben pis miyim ne demek istiyorsun sen diyor bazen evet pissin diyesim geliyor ama demiyorum kavga çıkmasın durduk yere diye
Maça gidip geldikten sonra duş almadan yatağa girmişliği bile vardır.
Öyle yetiştirilmiş muhtemelen, sizin değiştirmeniz çooook zor zaman alır.Esim işten gelir üstünü montunu çıkarmadan koltuğa öylece yatar uyur yemeğe kadar. Sonra yemeği yer dışarı arkadaşlarının yanına çıkar geri gelir o kıyafetle yatağa da yatar bazen koltukta 2 3 saat öyle uyur sonra yatağa gelir bazen sabaha kadar öyle uyur kalır. Ben bisey deyince suç bende olur asla kendine karıştırmaz. Ama o bizim her şeyimize karışır. Bisey söylesek kavga eder. Acaba ben mi çok takıyorum diyorum artık bir evde hergün kavga olur mu bizim evde oluyo iste 2 3 gün iyiysek 4.gun hiç olmadıysa hafta sonu sürekli birlikte olunca kavga başlıyor bide haklıymış gibi küser. Gider yine koltukta uyur yaptığım yemeği yemez.
Ter de kokuyordurEsim işten gelir üstünü montunu çıkarmadan koltuğa öylece yatar uyur yemeğe kadar. Sonra yemeği yer dışarı arkadaşlarının yanına çıkar geri gelir o kıyafetle yatağa da yatar bazen koltukta 2 3 saat öyle uyur sonra yatağa gelir bazen sabaha kadar öyle uyur kalır. Ben bisey deyince suç bende olur asla kendine karıştırmaz. Ama o bizim her şeyimize karışır. Bisey söylesek kavga eder. Acaba ben mi çok takıyorum diyorum artık bir evde hergün kavga olur mu bizim evde oluyo iste 2 3 gün iyiysek 4.gun hiç olmadıysa hafta sonu sürekli birlikte olunca kavga başlıyor bide haklıymış gibi küser. Gider yine koltukta uyur yaptığım yemeği yemez.
Evdeysem kesinlikle sokak kıyafetleriyle rahat edemem zaten. Ama çadır vs. harici bir yerde uyuyacaksam da dediğim gibi uyurum aksi rahatsız edici. Yani ben ki hiç de titiz değilimdir ama insan bi rahatını düşünür yaw. Nasıl rahat eder ki sokak kıyafetleriyle. özellikle terli terli gelip yatması… Yani pis diyebilirsiniz de bence pislikten çok nasıl rahat edeceğini bilmiyor gibi. Konforsuz şekilde yaşıyor. Eşinize bunu söyleyin pis vs demeyin. bu yaptığın çok konforsuz, şöyle yap daha rahat edersin. bir duş al rahatla mis gibi uyu falan diyebilirsiniz.Eşimi kapının önüne koy orda bile uyur yer zman kıyafet asla birseyi umursamaz evde montla da durur terlemisim kokarım kalın giyindim bunlara karşı duyarsız biridir. Ben asla koltukta uyuyamam mesela ama eşim öyle uyuyup kalır sabaha kadar rahatsiz olup da kalkmaz yani.
Evet kokuyor elbette alıp kıyafetlerini makineye atınca ona bile alınıyor bazen eşyalarımı neden koklayıp atiyon sormadan diye. Sanırım bu takıntı haline gelmiş adamda pis olmayı seviyor ama pis olduğunu kabul etmiyor. Bu aynı şey gibi kavga edip haksız olup haksızlığını kabul etmemek gibiTer de kokuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?