eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

canım ben evlenmeden evvel saçlarım belime kadardı... eşim hep taramak istediğini söylerdi biz evlendik....11 yıl oldu saçlarım hala uzun ve gür.... ve o hala bıkıp usanmadan saçlarımı taramaya devam ediyo.....

tatlım böyle bir isteğim ne benim oldu ne de eşimin... çünkü saçlarım kıvırcık olduğu için böyle bir lüksümüz yok tatlım...

Evli değilim ama evlendiğimde kocamın saçlarımı taramasını isterim:asigim:bende onun saçlarını tararım şekil veririm:sm_coolarada tabiii)

merhabalar, bu ilk mesajım sizlere, eşimin saçımı taramasını anlatmak nasipmiş ilk olarak:) 6 aylık evli ve 6 aylık hamileyim:) eşim saçlarımı taramayı ve kurutmayı çok seviyo ama ben çabuk sıkıldığım için alıyorum elinden :):1rolleyes::1rolleyes:

benim saçımda kıvırcık ve gür duştan sonra tararım anca.öyle her dakka tarayamıyorum doğal olarak.taramaması benim menfaatime yani sırnaşık şey

evet tarar duştan çıktıkdan sonra saçlarımı kurular ben de bundan çok hoşlanıyorum herşeyim benim oo :=)

Benim kocacım da tarıyo saçlarımı. Duştan çıktıktan sora kurutuyo bi de tarıyo. :asigim: Canımı acıtmaktan korkuo bi de:asigim:

evet Eşim Ne Zaman Istesem Tarar Saçimi.özellikle Tatilde Denizden çiktiktan Sonra Ben Otururum O Da Sahilde Saçimi Tarar Ve Ben Bundan çok Mutlu Olurum

benim elim yokmu niye tatlicadiarzu
şaka maka bi yana taramadı.
istemem de zaten canım.

benimki flört dönemindede taramıştı nişanlıykende tarıyor evlendikten sonrada tarar heralde

Hayır hiç taramadı bende taramasını istemem zaten elim ayağım tutuyo allaha şükür .Ama bazen kızım saçlarımla oynamak ister ona taratırım ama sıkıntı gelir belli etmem tabikide :sm_cool:

taramayı bırakın eşim saçlarımı yıkamıştır bilesırnaşık şey
ay canım benimm:asigim:

taradı kocam benım saclarımı, benım sac boyamı da esım yapıyuor ... ozellıkle dogumdan sonra makyaj yapmama bıle yardım etmıstı... ben kokoooş yaaa hastaneye makyaj malzemelerımı bıle goturmustum. doguma da oyle suslu gırdım zatı... :)

Benim eşim saçlarımı tarar, kurutur, her zaman boyar bile.
Hatta bazende düzleştirir.
Canım ya hiç gocunmaz benimle ve saçlarımla uğraşmaktan.
Hatta bir keresinde saçımdaki kırıkları bile o almıştı.
Hem hiçte fena olmadı üstelik o kadar özenli ve dikkatli yapar ki bunları.....
:teytey:

şimdiye kadra hiç aklıma gelmedi taraması ama çok güzel boyar yarın yine boyuyacak :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…