Eşiniz sakal bırakmak istese...

bıyıktan nefret ederim fakat kirli sakala bayılırım. nitekim nişanlımada çok yakışır. topsakalda yakışıyo ama nedense çalıştığı kurumun başkanı kirli sakala izin veriyo topsakala vermiyo ne alakaysa:)

Ya benimki de sünnet diye bırakmak istedi ama biraz fazla uzattı. Dedeler gibi olmaya başlamıştı. Gür ve siyah da olunca görenler "bombaları üzerine mi sakladın" diye espri yapmaya başladı. Ama kirli sakalı bende çok severim. Sinek kaydı olunca da yakışıyor ama.

kısa olup da sünnet üzere bırakanlar hoş duruyor öyle yapsın kirli sakal kirli duruyor hakkaten düzgünce uzatılmış ve düzeltilmiş eşim bide tarar öylesi hoş duruyor bakımlı görünüyor

Kocami sakalsiz görsem belki tanimayabilirimo kadar yani :)

sakal yakisir yahu etmeyin eylemeyin..

bende dün itibariyle eşimi traş olmaktan men ettim..
zaten on günde bir anca oluyordu, onu da olmasın..

çilekçim sonuna kadar katılıyorum valla..
sinek kaydı gezmez erkek ya..

bende dün itibariyle eşimi traş olmaktan men ettim..
zaten on günde bir anca oluyordu, onu da olmasın..

çilekçim sonuna kadar katılıyorum valla..
sinek kaydı gezmez erkek ya..

iste buuu,vallahi hic begenmiyorum sinek kaydi bende..

Eşimin sinek kaydı gezmesi beni memnun ediyor....

kesınlıkle katılıyorum
ben aksıne rahatsız oluyorum sakallarından
parlak cocuk dıye sevıyorum

Ayseyle minikkimi ikna edemiycez estel,baksana sevmiyorlar kirli sakali.

benim cildimde çok ince anında iz oluyor ama ne yapalım sakalı seven batmasına katlanır:)))

esımın her halını sevıyorum ama sakalı canımı yakıyor
cok hassasım ben zemuszemus

hassassin citirsin daha ne diyimki sana ben..

benim cildimde çok ince anında iz oluyor ama ne yapalım sakalı seven batmasına katlanır:)))

benhissetmiyorm battigini,:asigim:

yok ikna olmucaz.biz böyle sevdik kocalarımızı ...:)

:asigim:tamam vazgectim ikna etmiycem sizi..ama arada bi deneyin bak cileke hak verceniz..

Bu konuda mütevazi olamam minigim,istedigin cakilabilirsin hic umrumda degil.Be gördügümü söylüyorum :)

Bıyıktan hiç hoşlanmam. Sakal konusa gelince eşime çok yaklıştığına inanıyorum ama eşim özel bir şirkette müdür olduğu için her sabah kalkıp traş olmak zorunda :))) hep sinek kaydı yani.. Gerçi öyle yumuşak yumuşak öpmek de güzel oluyor yaniiii zemuszemus

hassassin citirsin daha ne diyimki sana ben..

benhissetmiyorm battigini,:asigim:

:asigim:tamam vazgectim ikna etmiycem sizi..ama arada bi deneyin bak cileke hak verceniz..

Denedik ve ertesi gün kesmek zorunda kaldı...kaydirigubbakcemile3 Sevmiyorum işte diken diken bir yüz napayım..Yüzüm anında alerjik reaksiyon veriyor..Traş olunca öpmek daha güzel geliyor bana...Sakalı uzamışsa traş olmadan öpmem diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…