• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevdiğiniz adamla en uzun ne kadar küs kaldınız?

Aman boşver ayrılası varmış demekki
Yol ver gitsin.sonucta siz elinizden geleni yapmışsınız.

Şakayla yaklaşalım dedik. Ayrıldıkta benim mi haberim yok dedim. Evet dedi. Bende madem öyle yolunda bahtında açık olsun dedim. Oda seninde dedi. Ayrıldık galiba/
pat diye nasıl ayrılmakki bu böyle.bence bi daha mesaj atma arama.bekle bakalım

10 dakika. Abartmıyorum bi kere büyük bi kavga ettik onda da sonuç bu.

Sadece tartisma ani, tabi bu küslük sayilmiyor galibao_O Küsmeden hallederiz barisiriz yani :KK64:

Şakayla yaklaşalım dedik. Ayrıldıkta benim mi haberim yok dedim. Evet dedi. Bende madem öyle yolunda bahtında açık olsun dedim. Oda seninde dedi. Ayrıldık galiba/

Sen msj attığın için rahatlıkla evet diyebilmis ama eminim üzerine düşmenı bekliyordur evet dedi diye hemen bitirdiğini sanmıyorum evet dedikten sonra keşke hiçbişey yazmasaydn ama olan olmuş bundan sonrasına bak aramama ya çalış gerçekten seviyosa bu niye hiç bişey yapmıyo diye telaslanir mutlaka arar ne zmndir birliktesiniz yaslariniz kaç bilmiyorum ama çok uzun bi ilişki değilse boşver bitsin belki bitmesi senin için en dogrusudur bitmemesi için sadece sen ugrasirsan ilerde bigün bugün bitmedigi için çok pişman olursun.

İnada bitirir bile demiyorsan bekle bence alındığı için böyle demiştir. Ama inatçı biri değilse kesin arar. İnatçıysa da sen sor canım " hayırdır sen" de bence.

Biz de kus kalamiyoruz. En fazla 2-3 gun kaldik galiba. O kuslukler de hep gitgide gerilimi artan ara ara sessizlikler seklinde surup, sonunda patlayip deli gibi kavga ettikten sonra (cidden deli gibi, bagris cigris :KK45:) sarilip opusup barisma seklinde oldu :KK48: Bayaaaadir da hic oyle kuslugumuz olmadi, tartisiyoruz sonra cozuyoruz sorun neyse, cok uzamiyor artik. Iki taraf da daha kontrollu olmaya basladi sanirim, ve biraz daha sabirli :KK51:

Biz de kus kalamiyoruz. En fazla 2-3 gun kaldik galiba. O kuslukler de hep gitgide gerilimi artan ara ara sessizlikler seklinde surup, sonunda patlayip deli gibi kavga ettikten sonra (cidden deli gibi, bagris cigris :KK45:) sarilip opusup barisma seklinde oldu :KK48: Bayaaaadir da hic oyle kuslugumuz olmadi, tartisiyoruz sonra cozuyoruz sorun neyse, cok uzamiyor artik. Iki taraf da daha kontrollu olmaya basladi sanirim, ve biraz daha sabirli :KK51:

Back
X