• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz/sevdiğiniz adamla en uzun ne kadar küs kaldınız?

Yarım saati geçmiyor sanırım, illa sırnaşırız birbirimize. Çoğu zaman ben haklıyım, sen haksızsın gibi gurur yapmayız.

1 hafta. onda da ben üzüntüden ölüp ölüp dirilmiştim defalarca aradım msj attım çünkü küs kalmaya dayanamammm :) neyse bu uzun süre önceydi artık konuşmamazlık olmuyo ilişkimiz oturdu Allah'a şükür

5-10 dakika. Esim kus kalmaya dayanamaz. Benide gulme krizi tutar. Onun icin kus kalamiyoru elhamdullilah

İlk aylar kavga etmezdik.
6 aydan sonra 5-10 dakikalık küslükler oldu.
2. ve 3. sene saatler sürdü.
4. ve 5. sene günler...
6. senede 1-2 haftaya çıktı...
Evlendiğimizin ilk ayları günler süren tripler attık.
Şimdilerde kavga edip bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz. Yalama olduk artık küslük tutmuyor.

Rekoru elimde tuttuğum için ayrıca mutluyum.:)
Sevgiliyken tam 10 ay
Şimdi evliyiz en fazla 1 hafta.
Onu da ben küsmem o küser ben küstümmü temiz küsüyorum valla:)
Barışmanıza sevindim.

İlk aylar kavga etmezdik.
6 aydan sonra 5-10 dakikalık küslükler oldu.
2. ve 3. sene saatler sürdü.
4. ve 5. sene günler...
6. senede 1-2 haftaya çıktı...
Evlendiğimizin ilk ayları günler süren tripler attık.
Şimdilerde kavga edip bir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyoruz. Yalama olduk artık küslük tutmuyor.

Çok beğendim bu yorumu ya :)))))

Eskilerin deyimiyle yatağa girene kadar küs kalmalıyız kocalarla. :KK48: Şaka bi yana biz fazla küs kalmayız nedeni de fazla alttan alan yapım. Haklı da olsam (ki genelde ben haklı olurum) gidip ben yanaşırım.

Bende çok İnadım dır Küsme huyum yok Küsersem Gerçek.anlamda Herşeyi bir anda silerim...Kimseden korkmam kendimden korktuğum kadar... Çok Gıcık bir insanım En Büyük KK:KK53:

Back
X