Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

O isteyken ben de iste oluyorim o da ben de yogun çalışıyoruz hiç bunları düşünecek vaktim olmuyo ortam olarak ben daha fazla muhatabım karşı cinsle ve çoğu zaman ölü balik gibi baktığıma eminim, kişi işi kendinden bilir hesabı eşim de öyledir diyorum

Aynı konuyu açmışsın diyen arkadaşlar: o halde keşke yorum yapıp yorulmasaydınız. Belli ki rahatsız olmuşsunuz. Kimse silah zoruyla yorum yapın demiyor, ilginç... İsteyen istediği dilediği şekilde konu açar, bir yasak yok. Diğer yardımcı olan, fikirlerini belirtip yol gösteren arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim... Yazdıklarınızı okumak iyi hissettiriyor çok sağolun...

Ben dönüp bakmakla kalmam eşimi de dürterim kadın ne güzel dimi diye

Evet eşimle dışarı çıktığımızda hangi mekan olursa olsun muhakkak müşterisi çıkıyor karşımıza, her çıktığımızda en az 20 kadınla selamlaşıyor.
Hiç Kıskanmıyorum çünkü kadın gördüğünde üstüne atlayacak sapık bir kocam yok, ya da kocamı görünce üstüne atlayacak kadınlar da yok. Herkes gayet efendice selamını sabahını verip yoluna bakmış oluyor.
Bence biraz rahat olun. İş bu sonuçta. Bu tarz düşünceler hastalıklı düşünceler bana göre.

Sanırım:))) Hiç kıskanmıyor musunuz? Ya da sanırım insan bir süre sonra alışıyor.. bilemedim ki..
Bekarken o beni çok kiskanirdi.Liman liman gezen benmisim gibi aradığında ulasamazsa tekrar tekrar arar,sitem ederdi.Bende güzel kızdım Allah içinBekarlik dönemindeki bu alışkanlıktan mıdır nedir evliligimizde de ben kıskanılan kisiydim.Dim diyorum 2 çocuktan ve 14 yıllık birliktelikten sonra kiskanclikta kalmadi

Kiskanipta kendimi uzemem))) Boyle rahatim )))

Benim eşim de hekim. Gun icinde bir suru kadin is arkadaşıyla zaman geçirmek durumunda. Hatta hastanelerin imkansizliklari sebebiyle nobetlerde ayni odada uyuduklari oluyor. Ama ne yapalim? Ekmek parasi. Kıskanmıyorum. Eşime güvenim tam çünkü.

Esim doktor. Haliyle hastanede bir sürü hemsire,bayan doktorlar ve baska bayanlar. Yani simdi evden cikinca bir sürü insanla karsilasiyor. Bunlari hepsini kafaya taksam,kafa kalmaz. Esim yakisikli. Etrafi tarafindan cok sevilen biri. Ama ben kiskanmiyorum,cünkü karakterinden zerre süphem yok. Ben hep derim insallah benden cok ogullarim babalarina benzer diye. Ve en önemli nokta: Ben kendimle barisik bir insanim. Kendimi eksik veya yetersiz hissetmiyorum. Bence asiri kiskanclik kendini eksik hissetmekten kaynaklaniyor biraz.

Eşim sevgiliyken ve evlendiğimiz ilk zamanlar taksiciydi. Kıskançlıktan gözüm dönüyordu ama fark var tabi aramızda.
Gece 3 5 te arayıl canım ya şu oteldeyim alsana diyen kadınlar vardı siz düşünün gerisini. Sarhoş insanlar farkli hayat tarzı yasayan kadınlar neler neler.

Bende çok kıskancım işi bu alışırım dedim ama olmadı alısamadim.

Sizi anlıyorum yani ama suan işinde bi zarar yok bence.
Şuanda eşim güvenlik yine kadınlar var muhabbet ederler klubeye tatlı kahve getirirler ama kıskanmam şuan durumlar farklıydı.

Bence aşırı kıskanclık gerektircek bi durum değil içiniz ferah olsun güvenin bence eşinize.

Ben biraz boş vakit fazlalığından,biraz da erkek arkadaşınızı gözünüzde fazla büyüttugunuz için bu duyguları hissettiğinizi düşünüyorum.Esi kadın dogum uzmanı,bayan terzisi,plastik cerrah , parfümerici olanlar ne yapsın?Sürekli erkek arkadaşım kuyumcuda calisiyoru tekrarladiginizi görüyorum,kuyumcuda çalışması kadınları cezbeder diye mi düşünüyorsunuz ?

Hayır tabi ki. Kuyumcu neden cezbetsin ki. Bu yaşıma kadar ben hiç öyle bir şey düşünmediysem bence hiçbir kadın da düşünmüyordur. Ben kalabalık olması açısından hep kuyumcu olduğunu belirtiyorum. Ki benim düşüncem: isterse 20 kadın ona baksın mühim değil, mühim olan erkek arkadaşımın bakmaması... Kafayı yiyeceğim düşünürken : ) Haklısınız ilk yazdıklarınızda...

Neyi kıskanıyosun ki sen bir erkek giyim mağazasında çalışıyor olsn önüne gelen müşteriyemi asılcaksın? Her gelen sanamı asılacak? İşte çalıştığın bir insanı sevgiline mi tercih ederdin? Edersende zaten erkenden bitmesi en iyisidir. Kendini onun yerine koy bu sorulara cevabın neyse artık ona göre tavır takın. adamıda darlama yahu yazıktır böyle yaparak kaçıracaksın aslında haberin yok.

Ben varım iş yerinde beraber çalıştığı erkek sayısı çook çok az. Ekstra kıllandığım bi bayan yoksa eğersıkıntı yapmıyorum.

Erkek arkadaşınızın gelen müşteri de dikkat ettigi iki şey var 1- Satış yapabilirmiyim? 2-Tezgahta gösterdiğim ürünleri el çabukluğu ile yürütürler mi?Bunun dışında aklından birşey geçiyorsa işsiz olsa gene yapar gene yapar.

Püffff yinemi sizin sayenizde yakında bütün kuyumculara sapık gözüyle bakıcazz

Ne kadar saçma ve gereksiz bir yorum bu. Sizin zihniyetiniz o yöndeyse öyle bakın o halde. Ben asla o yönde bir yorum yapmadan bunu demeniz aşırı ilginç.. Kıskançlıkla kuyumcuların sapık olması? Nasıl bağdaştırdınız? Ki “sapıklık” kavramı.... Pesss....

E

Benim bir tanıdığım var kuyumcu da çalışıyor abi derim kendisine, Allah eşine bağışlasın tablo gibi adam kaş göz ağız burun hiç falso yok. Eşide aşırı iyi ve tatlı bir bayan, sordum ona bir keresinde kıskanmıyor musun diye; eşim bana kendimi diğer bayanlardan daha güzel hissettiriyor niçin kıskanayım ki gözünün benden başka kimseyi görmediğine beni ikna etti felan dedi. Bence de haklı iş eş ile alakalı sizi kendine inandırabilse yeterli olur aslında. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…