- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Güzel bakımlı alımlı bir bayan gördüğümüzde biz bayanlar bile dönüp bir bakıyoruz
Buna engel olamayız erkeklerde bakar
Bu bizleri aldatacağı yada o kadının kocamızı ayartacağı anlamına gelmez
Denizci asker ile evlendim.Benim yerimde olsanız aklınizi oynatirdiniz
Bekarken o beni çok kiskanirdi.Liman liman gezen benmisim gibi aradığında ulasamazsa tekrar tekrar arar,sitem ederdi.Bende güzel kızdım Allah içinSanırım:))) Hiç kıskanmıyor musunuz? Ya da sanırım insan bir süre sonra alışıyor.. bilemedim ki..
Ben biraz boş vakit fazlalığından,biraz da erkek arkadaşınızı gözünüzde fazla büyüttugunuz için bu duyguları hissettiğinizi düşünüyorum.Esi kadın dogum uzmanı,bayan terzisi,plastik cerrah , parfümerici olanlar ne yapsın?Sürekli erkek arkadaşım kuyumcuda calisiyoru tekrarladiginizi görüyorum,kuyumcuda çalışması kadınları cezbeder diye mi düşünüyorsunuz ?
Püffff yinemi sizin sayenizde yakında bütün kuyumculara sapık gözüyle bakıcazz
Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.
Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?