İnanın sizin actığınız konu kadar gereksiz değilNe kadar saçma ve gereksiz bir yorum bu. Sizin zihniyetiniz o yöndeyse öyle bakın o halde. Ben asla o yönde bir yorum yapmadan bunu demeniz aşırı ilginç.. Kıskançlıkla kuyumcuların sapık olması? Nasıl bağdaştırdınız? Ki “sapıklık” kavramı.... Pesss....
Benim de eşim işi gereği çok fazla kız var çevresinde bi de yetmezmiş gibi çevresi kız konusunda oldukça genişti ama :)) ben hepsini uzaklaştırdim şimdi işi gereği olanlarda mesafeli davranıyorlar çünkü eşim o yüzü artık vermiyoEşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.
Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Eşimin eskiden calısma arkadaslarının çoğu bayandıEşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.
Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Eşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?