Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

Ya bak seni çok iyi anlıyorum benim sevgilim çok lüks bir lokantada garsondu. Yabancılar buna asılıyormuş. Ben de kıskandım hatta onlar gibi olmaya çalışıyorum. Ama onlar istemedikten sonra bir şey olmaz.

Fazla abartılı, zaten yardım alıyormuşsunuz. Kıskançlık bir hastalıktır. Bunu bu şekilde görün lütfen. Grip gibi.

Bu kadar abartılı kiskancligin bence 3 sebebi var ya kendinize guvenmiyorsunuz ya karsi tarafa yada bu iliskiye. siz hangisine guvenmiyorsunuz?

Valla eşimi hiç bu kadar kıskandığımı hatırlamıyorum bu kadar kıskanmak ta istemem o güzel güzel çalışıp güzel vakit geçirirken bende kıskançlık krizlerine gireyim ohhh ne güzel hicccc uğraşamam

Benim eşimde mobilyacı. Onca eve gidiyo ölçüsüydü montajıydı , whatsaptan telefondan bayan müşterilerle irtibat halinde sürekli... bende çok kıskanırdım başlarda ama alıştım artık.. İnsan bi zaman sonra takmıyo

Leyla, sen zaten çok güzelsin :) O kızları 3'e 5'e katlarsın. Ben seni profil resimlerinden gördüm. Hiç tanışmıyoruz. Profil mesajlarından biliyorum. Sen o kıskandığın adamın kalbine girmiş kızsın. Gelinliğiyle koluna girecek kızsın. Bundan ötesi var mı? Boyalı güzeller hep vardı. Yine var? Sende hep vardın, inşallah hep olacaksın :) bu düşünceleri at kafandan

Ya bu ne güzel mesaj! İşte mis gibi kalbi olanlar nasıl belli oluyor, iyi ki senin gibi insanlar var bu dünyada. Şu mesajı okuyunca bile kendimi o kadar iyi hissettim ki.. Çok ama çok teşekkür ederim.. : ) Bende seni profil mesajlarından biliyorum, çok tatlısın... Bu güzel sözlerin beni musmutlu etti inan.. Ne kadar teşekkür etsem az

iyigeceler bu yazıya aynen katılıyorum.Bende görmüştüm.Siz çok hos bir kızsiniz.Birde bunun herkesin nisanliniza ilgi duyuyor düşüncesiyle ilgisi yok.Sizi anliyorum.Kimseyi tehdit olarak filan görmüyorsunuz aslında bu sizin yapınız.Kimseyle ilgisi yok.Elinde olmuyor zaten.Bu hisleri yaşamak da güzel.Akisina bırakın her şeyi.Cok iyi olur merak etmeyin.

Güzel sözlerin için o kadar teşekkür ederim ki! Beni tanımadan böyle düşünmen, beni tam anlamıyla anlayabilmen beni çok mutlu etti. Kesinlikle öyle.. Bazı insanlar çok yanlış anladı ama olsun.. sen zaten özetlemişsin en doğrusunu : ) iyi ki sizin gibi insanlarla karşılaştım burada da. : ) İnşaallah dediğin gibi her şey yoluna girer umarım.. Çoook çoook teşekkür ederiiiim

Rica ederim :)) sen de çok tatlı ve iyi birine benziyorsun.Bosver kim ne derse desin.Sen bugünleri dolu dolu yasa.Aklina kotu şeyler gelince hemen olumlu seni mutlu edecek şeyler düşün.Gez keyfine bak.Eminim nisanlin da seni çok seviyor.Sevilmeye layık birisin bunu unutma lütfen.Once kendin değerlisin.Digerleri de sonra.Cokk mutlu olmani dilerim ki olacaksın

Kiz su sevgilinden ayrilda sende bizde kurtulalim yavrum :)

Benim eşimin ekibinde de güzel kızlar var.
Hep de öyle oldu.
Bilemiyorum hiç aklıma gelmedi yani aman birşey olur mu diye.
Ki zaten yemekler,davetler vb organizasyonlarla bir araya geliyoruz çoğu zaman,o zaman bile aklıma gelmiyor bu tip şeyler.
Zira eşim evine, ailesine ,evlilik hayatına çok önem verir. Kendine yakıştırmaz zaten çalışanı ile birlikte olmayı,bunun duyulmasını. Bu sebeple rahatım sanırım. Birde güvenmiyorsam neden evli kalayım,çok yorucu değilmi sürekli aman aldattı mı aldatıyor mu diye düşünmek.
Ayrıca sadece erkeklerin olduğu ortamda takılsa bile niyeti olan adam/kadın her türlü yapar.
Sürekli aman aldatır mı/ona bakar mı diye düşünmek sizi yıpratır ,yıprandığınızla kalırsınız.

Ya böyle düşünme bence, yapacak olan her şekilde her yerde yapar. Ama bak o seni seçmiş seninle birlikte.

Çok kıskanç kadınların bir bölümünün, eşi elden gider, başka bir kadın askıntı olur veya ben eksiğim düşüncelerinden dolayı kıskançlık yapmadığını düşünüyorum. Biraz fazlaca detaylı düşünmekten ve toplumsal algılara karşı duramamaktan bu durum meydana çıktığı kanaatindeyim.Kişi partneri güzel bir kadın gördüğünde, partnerin bile elinde olmadan içinde bir şeyler hissedip, farkına bile varmamasından korkuyor bence. Çünkü bu durumda, medeniyet arkasına saklanabilen gizli bir flörtün varolabileceğini görüyor olabilir.Çoğu kişi flört ettiğini de bilmiyor zaten.

Ayrıca ben bu konuda kadınlara çok hak veriyorum. İyi bile dayanıyorlar. Erkek egemen bir kültürdeyiz, her şey erkeklerin bazı duygularını ön plana çıkarmak için var, ayrıca toplumsal algı, "erkek değil mi yapar, güzel kız gördüğünde bakmayan erkek mi var, bakmıyorsa zaten erkek değildir, bakmıyorum diyorsa zaten yalan söylüyordur, erkekler çok eşlidir, aldatmaya yatkındır vs" gibi şekillenmiş. Bu durum kadınları hem yoruyor hem de psikolojilerini bozuyor. Son zamanlarda aldatma istatistikleri yapılmaya başlandı, kadınlarında yani toplumsal baskıyı aşıp istatistiğe konu olabilecek cesareti gösterenlerin, erkeklere yakın oranda aldattığını, aynı oranda karşı cinsten etkilenme potansiyeli olduğunu, hatta maalesef, çocukların yüzde yirmi kadarının birlikte olunan kişiden olmayıp yalan söylendiğinin ortaya çıkmasıyla, gözlemliyorum ki bu sefer erkekler strese girmeye başladılar.

Israrla bunu reddetme ve yok sayma aynı zamanda ciddi öfkelenme yaşamaya başladıklarını görüyorum. Düşünün birde bu durum toplumsal norm haline gelseydi ne olurdu. Mesela toplum deseydi ki " kadınlar zaten güçlü erkek sever, güç karşısında dayanamaz, statü karşısında duramaz, zaten aldatmaya meyillidir, aldatmayan kadın mı var, kadın doğası gereği çok eşlidir falan filan" erkekleri düşünemiyorum bile. Biz kadınlar gene iyi dayanıyor ve direnç gösteriyoruz.

hayır etmiyor çünkü kimse benim kocamın üstüne atlamak için beklemiyor bunu biliyorum eşime de güveniyorum bunu sana eşi son 1 aydır barda çalışan biri olarak yazıyorum yapmaya niyeti olan dört duvar arasında da bir halt yer aman niyeti varsa da yapsın yüzünü erken görmüş olurum. Ben sana değil dışarıdakilere güvenmiyorum lafına hiç inanmam o laf benim özgüvenim yok diye bağırmaktır,ben yanımdakine güveniyorum dışarıdakiler umrumda değil sizde böyle düşünün

Benimki kuyumcu. Müşterilere, çalışanlara, o gelen bazı sigortacı bayanları saymıyorum bile onlara falan kafa yorsam herhalde hastanelik olurum..

Ne bileyim kuyumcuya genelde evlilik alışverişi için gidilir diye düşünüyorum. E evlilik arefesindeki bir insan da Allah muhafaza çok da sorun olmaz heralde ya

aynen benimde aklıma ilk o geldi, hatta tombul ablalar falan geldi, hani şu yatırım yapanlardan, küçümsemek için söylemiyorum ama kuyumcunun yeri bizim toplumumuzda yatırım yeri gibi, banka gibi, ve ablalar maşallah kimileri kirli çıkı, gelen gençlerde dediğiniz gibi yeni evlenecekler falandır onlarda bakmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…