- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.305
- 133
Benimki üni'de çalışıyor bi güzel kızlar var görsen çıtır genç gençler şimdikiler de bi süslü bi süslüara sıra gidiyorum. Amanııın cıvıl cıvıl "hocam hocam su konuyu anlamadik" diye geliyorlar
Bacım onu mu takcam, takarsam 2 seçenek var; ya ben kafayı yer huniyle gezerim ya da herifi işten çıkarır aç kalırız. Amaaaan napayim valla üşenirim o kadar düşünüp de dert etmeye hem bensen de sal gitsin
Leyla, sen zaten çok güzelsin :) O kızları 3'e 5'e katlarsın. Ben seni profil resimlerinden gördüm. Hiç tanışmıyoruz. Profil mesajlarından biliyorum. Sen o kıskandığın adamın kalbine girmiş kızsın. Gelinliğiyle koluna girecek kızsın. Bundan ötesi var mı? Boyalı güzeller hep vardı. Yine var? Sende hep vardın, inşallah hep olacaksın :) bu düşünceleri at kafandan
iyigeceler bu yazıya aynen katılıyorum.Bende görmüştüm.Siz çok hos bir kızsiniz.Birde bunun herkesin nisanliniza ilgi duyuyor düşüncesiyle ilgisi yok.Sizi anliyorum.Kimseyi tehdit olarak filan görmüyorsunuz aslında bu sizin yapınız.Kimseyle ilgisi yok.Elinde olmuyor zaten.Bu hisleri yaşamak da güzel.Akisina bırakın her şeyi.Cok iyi olur merak etmeyin.Ya bu ne güzel mesaj! İşte mis gibi kalbi olanlar nasıl belli oluyor, iyi ki senin gibi insanlar var bu7 dünyada.Şu mesajı okuyunca bile kendimi o kadar iyi hissettim ki.. Çok ama çok teşekkür ederim.. : ) Bende seni profil mesajlarından biliyorum, çok tatlısın... Bu güzel sözlerin beni musmutlu etti inan.. Ne kadar teşekkür etsem az
iyigeceler bu yazıya aynen katılıyorum.Bende görmüştüm.Siz çok hos bir kızsiniz.Birde bunun herkesin nisanliniza ilgi duyuyor düşüncesiyle ilgisi yok.Bu sizin yapınız.Kimseyle ilgisi yok.Elinde olmuyor zaten.Bu hisleri yaşamak da güzel.Akisina bırakın her şeyi.Cok iyi olur merak etmeyin.
Rica ederim :)) sen de çok tatlı ve iyi birine benziyorsun.Bosver kim ne derse desin.Sen bugünleri dolu dolu yasa.Aklina kotu şeyler gelince hemen olumlu seni mutlu edecek şeyler düşün.Gez keyfine bak.Eminim nisanlin da seni çok seviyor.Sevilmeye layık birisin bunu unutma lütfen.Once kendin değerlisin.Digerleri de sonra.Cokk mutlu olmani dilerim ki olacaksınGüzel sözlerin için o kadar teşekkür ederim ki!Beni tanımadan böyle düşünmen, beni tam anlamıyla anlayabilmen beni çok mutlu etti. Kesinlikle öyle.. Bazı insanlar çok yanlış anladı ama olsun.. sen zaten özetlemişsin en doğrusunu : ) iyi ki sizin gibi insanlarla karşılaştım burada da. : ) İnşaallah dediğin gibi her şey yoluna girer umarım.. Çoook çoook teşekkür ederiiiim
hayır etmiyor çünkü kimse benim kocamın üstüne atlamak için beklemiyor bunu biliyorum eşime de güveniyorum bunu sana eşi son 1 aydır barda çalışan biri olarak yazıyorum yapmaya niyeti olan dört duvar arasında da bir halt yer aman niyeti varsa da yapsın yüzünü erken görmüş olurum. Ben sana değil dışarıdakilere güvenmiyorum lafına hiç inanmam o laf benim özgüvenim yok diye bağırmaktır,ben yanımdakine güveniyorum dışarıdakiler umrumda değil sizde böyle düşününEşi veya sevgilisi iş gereği daha çok kadınlarla muhattap olan var mı? Yada çalıştığı yerde birçok kadın olan.. Hiç kıskandığınız oluyor mu? Ya da düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
Ben sırf bu kıskançlığım yüzünden psikologa gitmeye başladım, diğer türlü asla kendim halledemiyorum içimde. Erkek arkadaşım kuyumcuda çalışıyor. Çalıştığı dükkanda birçok güzel ve bizim yaşıtımız kızlar var ve hiç mesafe yok, kanka tarzında kızlar tüm çalışanlarla. Bu beni çok rahatsız etti, içim içimi yiyor. Ki zaten dükkan full dolu her gün.
Merak ettiğim sizin düşünceleriniz.. Siz neler yapıyorsunuz veya neler düşünüyorsunuz? Eşinizin mesleği/işi gereği kadınlarla dip dibe olup muhabbet halinde olması sizi de rahatsız ediyor mu?
Ne bileyim kuyumcuya genelde evlilik alışverişi için gidilir diye düşünüyorum. E evlilik arefesindeki bir insan da Allah muhafaza çok da sorun olmaz heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?