eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

Şimdi tepkimi buraya yazarsam banlanırım olmaz. Daha yeni evlisiniz yıl dönümünüzde izinli ve aileside sizinle gelicek ben ne desem banlanıcam. Allah yardımcınız olsun kocanıza akıl versin. Sende kendi aileni davet et. Çok güzel fikir kocacım dur benimkinlerde gelsin de.

Uste

Gitsin simdi ailesiyle kutlasin evlilik yildonumumuzu ici rahat edecek demek ki. Bir de diyor ki sen gelmiyorsun diye ben 1 senede tatil yapmayayim mi. Dusunceye bakar misiniz

Onlarla da giderdim. İkiniz beraber de farklı bir yere giderdim.
Politik olmak lazım. “Hemen o zaman ben gelmem” hoş değil.
Ayrıca şu yıldönümü, gündönümü, aydönümü olaylarını bu kadar önemsemeyin.

Güzel düşünmüşsünüz aslında karı koca gezerdiniz. Ailesi o kadar saat yolu nasil çekecek ve genç insanların peşine neden takılıyorlar? Kocanız da ailesi de garip. Bence gidip kendinizi rezil etmeyin. Ben de olsam istemezdim.

Soylemis bi kere onlar da heveslenmisler ben de demedim gelmesinler diye en azından gitmeyelim plani degistirelim diyorum ama onlari kirmayip beni kirabiliyor sabahtan beri agliyorum
Hic aglamayin tamam siz gidin diyin.ne guzel o yokken kafa dinleyin arasada soguk konusun.gezin dolasin keyfini cikarin.donuncede tripli davranin madem onlari kiramiyor sonrasinida hesaplasin.malesef erkekler karisi disindaki herkesi kirmak istemiyor

Ben olsam başka şehre gider sürekli resim atardım. Ya da o şehirde bol bol gezer gezdiğimi de görsün diye paylaşır ve asla o telefonu açmazdım

Gitmek isterdim belki ama k.validemin k.pederimin yemek yemesinden rahatsiz oluyorum onun disinda kultur farki var yani simdi evlerine ziyarete gittigimiz gibi olmayacak onu biliyorum 15 gun az degil mutsuz olsam tatil zehir olacak. Soyle dusunun 1 tabak karpuz dogranmis masada kayinvalidem kendi cataliyla hizli hizli hepsine batiriyor guya seciyor mu icinden bilmiyorum yani bi değişik yemek yeme sekli anlatabildim mi bilmiyorum

Araba olunca sesleri hic cikmaz fizana bile giderler ama taksiyle 10 dk.lik yola gitmezler.

Hic aglamayin tamam siz gidin diyin.ne guzel o yokken kafa dinleyin arasada soguk konusun.gezin dolasin keyfini cikarin.donuncede tripli davranin madem onlari kiramiyor sonrasinida hesaplasin.malesef erkekler karisi disindaki herkesi kirmak istemiyor
Haklisiniz kendimi tutup bunu yapmam lazim ama o kadar hassas ve ona karsi yumuşak bir kalbim var ki dayanamiyorum ama bu sefer gercekten arasa dahi acmayacagim eger giderse hic bir sekilde bana ulasamayacak

Uste

Gitsin simdi ailesiyle kutlasin evlilik yildonumumuzu ici rahat edecek demek ki. Bir de diyor ki sen gelmiyorsun diye ben 1 senede tatil yapmayayim mi. Dusunceye bakar misiniz

Çok enteresan. Ben böyle şeylerde çok inatçıyımdır. Öyle mi cnm hadi git ananla kutla derim ve cidden gitmem. Sende öyle yap diyemem sana muhakkak güzel çözümler sunucaklardır sana. Eşin baya aileci kendi ailesini kurduğunun farkında mı acaba?

Genelde orta yolu bulmak icin çözümler sunardi ama bu sefer bu tavri evliligimize verdigi degeri gosterdi

Anlıyorum seni, bende çok yiyemem o şekilde. Siz evin kızısınız herkese birer servis tabağı koyun, kendiniz hemen tabağınıza alın oradan yiyin. Çok yenilmeyecek gibiyse bahane uydurun yemeyin. Ama yüz döküp oturmayın. Güleryüz’lü olun. Herkes aynı eğitimi görmüyor ailesinde maalesef.
Bence pozitif ve Güleryüz’le harika bir tatil geçirebilirsiniz.

Eşinize, hayatım ben seni çok özlerim beraber gidelim bende gelmek istiyorum deyin.

Bunu bir de kabul ediyor evet hata yaptim diyor ama telafi de etmiyor tartistigimiz icin de ben gidiyorum konusmak istemiyorum diyor
Sakin uste cikmasina izin verme boyle yol alir bundan sonra.nasilsa bisey demiyo der.birak gitsin arama sorma belki hatasinu anlar

Bir de bu tatli dil yolunu deneyecegim bakalim faydasi olacak mi. Inanin evlerinde yapiyorum ya da kendi evimde hersey tabaklar hep ayri zaten ama bu huyu beni cok rahatsiz ediyor yemek yerken.

eşiniz size haber vermeden ailesini çağırarak ciddi bir hata yapmış. eşinizle sakin bir şekilde konuşarak bu tarz kararların ortak kararlarınız olması gerektiği konusunda onu ikna edin. ( umarım ikna olur ) ancak eşiniz bir hata yaptığına ve tekrarlamayacağına sizi ikna ederse, bu durumu ailesine yansıtmayın. eşinizden evlilik yıldönümünüzde ailesini de çağırmasına karşılık bir haftasonu 1 günlük de olsa sizinle özel bir program yapmasını talep edin.

Yok artk balayına mı

Genelde orta yolu bulmak icin çözümler sunardi ama bu sefer bu tavri evliligimize verdigi degeri gosterdi

Çok rahatsız edici ve itici bi cvp olmuş. Ama çoğu erkek nasıl geç büyüyorlar işte evlenip kendi ailesini kurduklarınında geç farkına varıyorlar. Biran önce farkına varır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…