eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

Sizi evde birakip ,tatili bile ailesi ile yapacaksa niye evlenmiş? Evlenmese ailesi ile rahatça gezseymis. Evliliği bir görev olarak değil de gerçekten karşıdaki ile yuva kurmak ,hayat birleştirmek olarak gören insan bunu yapmazdı.

Soylemis bi kere onlar da heveslenmisler ben de demedim gelmesinler diye en azından gitmeyelim plani degistirelim diyorum ama onlari kirmayip beni kirabiliyor sabahtan beri agliyorum
Şu anne babalar da oğluşlarinin evlenip yuva kurdugunu kabul etse keşke. Şimdi sizle gidince heveslenmislerdir, erkek erkege bekar gidiyor olsa heves falan olmazdı. Bu oğlan aileleeri de bir değişik ya.

Valla 3 yıldır ne evlılık yıldonumu gorduk ne sevgılıler gunu ne dogum gunu(2yıllık nişanlılık suresıni dahil etmedim). Yok arkadaş bır kere suıstımal ettıler mı daha da kendınızı kurtaramıyorsunuz. Ha bundan sonra yıyorsa yapsınlar ben maddıyata hedıyeye kutlamamaya onem vermıyorum dıye tepeme cıktılar. Kestırdım attım yaparsa da gıder paşa paşa boşanırız çekecek bırını bulur ki n.h bulur. Elinizden gelenı yapın yoksa yarın hastayız dıye duygu somurulerı yapmaya baslayacak aılesı. Ondan sonra paçanızı hiç kurtaramazsınız

Bir yere gitmek istemiyorum sebebi de benim dusuncem yeni evli insanlar ayri ayri tatil yapmamali bunun icin ben evimde kalacagim kendisi de gitsin gezsin mutlaka ki dondugunde pismanligini yasayacak. Beni uzduguyle kalacak sadece
Aferin! Pisman olmayacak haberin olsun. Bi şekilde senin gönlünü etmeyi başaracak. Yaptığı tatil de yanina kâr kalacak.

Hayir ben suanda calismiyorum. Bilmiyorum sakin bir tavirda olmak istiyorum sadece ama basaramiyorum
Çok haklısın ama susup kabullenemiyor da insan. Simdi bu olayda öylece olanlari seyredersen, ilerde bunun icine oturmasi hic gecmeyecek. Belki sonralari her kavganizda bu olayi yüzüne vuracaksin... bence yine en iyisi ona nisbet şeklinde bi tatil yapman olur. Ancak öyle için soğur.

Giderse gitsin sen de onsuz tatile git. Lüzumsuz eş örneği

Hiç değilse kendi ailenin yanına git. Hatta dönmesine yakın git geldiğinde seni evde bulamasin. Sorarsa da benim tatil yapmaya hakkım yok mu dersin.

Arkadaş cinnet geçirecek duruma geldım. Benzerlerını yaşadıgım için sanırım. Burnundan getırmeyeceksenız bosa kusup kendınızı uzmeyın. Ben affetmem ters bır yapım var cogunlukla ıse yarıyor. Tabı haklıyken. Haklıyken işe yaramadıgı da oluyor ama eşinizin huyunu suyunu bılıyorsunuzdur kendisine işleyecekse iyice burnunu surtun derim. Şimdi kızıp yarın affedersenız kendısı bunu belleyıp bundan sonra da kafasına gore davranmaya devam edecektır

Gidecekse gitsin biran önce o tatil bitsin ve bunun pismanligini ceksin istiyorum

Gidecekse gitsin biran önce o tatil bitsin ve bunun pismanligini ceksin istiyorum
Kabullenmıs gıbı davranmayın sakın ben de aynı hatayı yaptım baktım artarak devam edıyor. Keyıf catacak eşiniz. Hem neden 1 hafta degıl de 2 hafta. Tamam gıtsın 1 hafta kalsın o zaman onları da kıramıyorsa.sizi kırmayı bıliyor ailesine gıkını cıkaramıyor. Eşiniz ılıman yapıdaysa çektırın bence. Ilımansa dıyorum çunku aranızda sıkıntı olacaksa kopmalara neden olabılır

Gitsin simdi ailesiyle kutlasin evlilik yildonumumuzu ici rahat edecek demek ki. Bir de diyor ki sen gelmiyorsun diye ben 1 senede tatil yapmayayim mi. Dusunceye bakar misiniz

Bunu bir de kabul ediyor evet hata yaptim diyor ama telafi de etmiyor tartistigimiz icin de ben gidiyorum konusmak istemiyorum diyor

Ben de kızlı erkekli arkadaş grubumla tatil organize ederdim. Sonra da aynı onun gibi hata yaptığımı kabul eder ama telafi etmez ve tartıştığımız için de ben gidiyorum konuşmak istemiyorum derdim.

Bu tarz kararlar ikiniz arasında alınmalı , gelip size ailemi de çağırayım diyorum ne dersin demeliydi.. şimdi siz gitmeyecekseniz onun annesi babası ile sizin baginiz zedelenecek.. ne gerek vardı bu gerginliğe eşiniz dediğim dedik olsun diyor herhalde.. yelkenleri çabuk indirmeyinn

Ben de dediğim dedik yapip gitmeyeceğim sonrasindaki tavrım da kendi eseri olacak. Artik anladım ben doğru davranıyorum. Hata bende mi diye düşünüp üzülüyordum ama sayenizde anladım ben hakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…