- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
Şu anne babalar da oğluşlarinin evlenip yuva kurdugunu kabul etse keşke. Şimdi sizle gidince heveslenmislerdir, erkek erkege bekar gidiyor olsa heves falan olmazdı. Bu oğlan aileleeri de bir değişik ya.Soylemis bi kere onlar da heveslenmisler ben de demedim gelmesinler diye en azından gitmeyelim plani degistirelim diyorum ama onlari kirmayip beni kirabiliyor sabahtan beri agliyorum
Ama esine güzel geliyor demek ki...Kari kocanin birbirinden ayri yeni evliyken bu sekilde tatil yapmalari bana hic güzel gelmiyor ki
Aynen oyle ona cok normal geliyor ben abartiyormusum. Ailesinden birisi de cikip uyarmiyor çünkü hepsine normal geliyor.bir daha esime acmayacagim konuyu bakalim ne yapacak merak ediyorumAma esine güzel geliyor demek ki...
Aferin! Pisman olmayacak haberin olsun. Bi şekilde senin gönlünü etmeyi başaracak. Yaptığı tatil de yanina kâr kalacak.Bir yere gitmek istemiyorum sebebi de benim dusuncem yeni evli insanlar ayri ayri tatil yapmamali bunun icin ben evimde kalacagim kendisi de gitsin gezsin mutlaka ki dondugunde pismanligini yasayacak. Beni uzduguyle kalacak sadece
HaklisinizAferin! Pisman olmayacak haberin olsun. Bi şekilde senin gönlünü etmeyi başaracak. Yaptığı tatil de yanina kâr kalacak.
Haklisiniznasil olsa dayanamayıp sonradan barisacagimi biliyor
Hayir ben suanda calismiyorum. Bilmiyorum sakin bir tavirda olmak istiyorum sadece ama basaramiyorumee napcan öyleyse? Bu duruma katlanacak misin? Calisiyor musunuz bu arada?
Çok haklısın ama susup kabullenemiyor da insan. Simdi bu olayda öylece olanlari seyredersen, ilerde bunun icine oturmasi hic gecmeyecek. Belki sonralari her kavganizda bu olayi yüzüne vuracaksin... bence yine en iyisi ona nisbet şeklinde bi tatil yapman olur. Ancak öyle için soğur.Hayir ben suanda calismiyorum. Bilmiyorum sakin bir tavirda olmak istiyorum sadece ama basaramiyorum
arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Gidecekse gitsin biran önce o tatil bitsin ve bunun pismanligini ceksin istiyorumArkadaş cinnet geçirecek duruma geldım. Benzerlerını yaşadıgım için sanırım. Burnundan getırmeyeceksenız bosa kusup kendınızı uzmeyın. Ben affetmem ters bır yapım var cogunlukla ıse yarıyor. Tabı haklıyken. Haklıyken işe yaramadıgı da oluyor ama eşinizin huyunu suyunu bılıyorsunuzdur kendisine işleyecekse iyice burnunu surtun derim. Şimdi kızıp yarın affedersenız kendısı bunu belleyıp bundan sonra da kafasına gore davranmaya devam edecektır
Kabullenmıs gıbı davranmayın sakın ben de aynı hatayı yaptım baktım artarak devam edıyor. Keyıf catacak eşiniz. Hem neden 1 hafta degıl de 2 hafta. Tamam gıtsın 1 hafta kalsın o zaman onları da kıramıyorsa.sizi kırmayı bıliyor ailesine gıkını cıkaramıyor. Eşiniz ılıman yapıdaysa çektırın bence. Ilımansa dıyorum çunku aranızda sıkıntı olacaksa kopmalara neden olabılırGidecekse gitsin biran önce o tatil bitsin ve bunun pismanligini ceksin istiyorum
Gitsin simdi ailesiyle kutlasin evlilik yildonumumuzu ici rahat edecek demek ki. Bir de diyor ki sen gelmiyorsun diye ben 1 senede tatil yapmayayim mi. Dusunceye bakar misiniz
Bunu bir de kabul ediyor evet hata yaptim diyor ama telafi de etmiyor tartistigimiz icin de ben gidiyorum konusmak istemiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?