eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

totosunu keserim. hem yıl dönümümde hem yıllık izninde oldu canım bi de acılı adana söyleyeyim mi? :sopa:

kabul etmemeni tavsiye ederim.

En son durum nedir bilmiyorum.

Ancak, bana "tamam sen gelme" diyen birine hiç istifimi bozmazdım.
Peki siz ailece gezin o zaman, ben de burada seni bekleyecek değilim, ben de tatil planımı yapıyorum o zaman.
Der, kenara çekilirdim.

Kafama göre bir tatil rotası belirler, hiç üzülmez hiç kafama takmaz, tatilimi yapardım.

Öyle yapana böyle cevap en güzeli...

Ne demek seni bırakıp aileyle tatile gitmek çok kırıcı bir durum sen ne yapacaksın o kadar zaman bunu hiç düşünmemişmi beyefendi

En son durum nedir bilmiyorum.

Ancak, bana "tamam sen gelme" diyen birine hiç istifimi bozmazdım.
Peki siz ailece gezin o zaman, ben de burada seni bekleyecek değilim, ben de tatil planımı yapıyorum o zaman.
Der, kenara çekilirdim.

Kafama göre bir tatil rotası belirler, hiç üzülmez hiç kafama takmaz, tatilimi yapardım.

Öyle yapana böyle cevap en güzeli...
Kesinlikle katılıyorum ☝

Ben olsaydım gider, ama hepsinin burnundan getirir zehir ederdim o tatili.bak bakalım bidaha senden habersiz plan yapıyor mu.bence en büyük yanlışın evde onu beklemek olur.hatta gelmemen eşinin işine gelir.güzel güzel ailesiyle tatil yapar gelince de iki güzel sözlede seni tavlar olur biter.en büyük yanlış onu evde beklemek olur sonra kafanı duvarlara vurursun demedi deme.

Bunu da dusunmuyor degilim bazen ama oyle bir tavirdalar ki onlar yaptiklarinin hic farkinda olmayan insanlar ben orada sıkıntı cikardigimda yine ustlerine alinmazlar ben sorunluymusum gibi uzerime kalır

Yorumları okumadım ama
benim eşim olacak adam 15 gün tatile gidiyorsa
ben 20 gün onsuz günümü gün eder tatile giderim
ey mi yaman bey mi yaman
ne takıyorsun, herkes kendi yaptıklarından sorumludur.

Konusup netlestirmedik hala konuyu , ama anladigim hala kendisini hakli goruyor . benim de gitmemi istiyor gitmedigim icin de sen gelmek istemiyorsun diyor yani kendisi gidecek bu anlasiliyor
Eşiniz hem suçlu hem güçlü sizi bastırmaya çalışıyor bence bu oyunlara gelmeyin. Zor olacak biliyorum ama nasıl istersen sen ailenle git eğlen benim için sıkıntı yok de ve şaşırt biraz lütfen vicdan yapma. Ve mutlaka bi b planınız olsun evde kalmayın o süre zarfında eğlenin sizde.

Bir de bu tatli dil yolunu deneyecegim bakalim faydasi olacak mi. Inanin evlerinde yapiyorum ya da kendi evimde hersey tabaklar hep ayri zaten ama bu huyu beni cok rahatsiz ediyor yemek yerken.
benim olayım basit hep diyet yaparım hep tabağımı ayırırım ;)

Ustelik evlilik yıldönümünde izin tarihi ve daha 2 yillik evliyz ben mi cok abartiyorum
Üzgünüm abartmıyorsunuz, ben masraf düşsün demesine takıldım çok çirkin bir düşünce bu, tatil bu senede bir kere gidiliyor masrafını dert ediyorsa gitmesin hiç, hem ailesini kullanmış gibi oluyor masraftan bahsedince

Bunu da dusunmuyor degilim bazen ama oyle bir tavirdalar ki onlar yaptiklarinin hic farkinda olmayan insanlar ben orada sıkıntı cikardigimda yine ustlerine alinmazlar ben sorunluymusum gibi uzerime kalır
ne söyleyeyim mi ben gitmem ,eşimin telefonlarına asla cevap vermem,geldiğinde beni evde bulamaz bir aylık uzun bir tatile çıkarım ,mevsimde müsait.o sürede de görüşmem kendisiyle.

Bir de bu tatli dil yolunu deneyecegim bakalim faydasi olacak mi. Inanin evlerinde yapiyorum ya da kendi evimde hersey tabaklar hep ayri zaten ama bu huyu beni cok rahatsiz ediyor yemek yerken.

Çok haklısınız. Ama yıllardır süregelen bir alışkanlık bu. Değiştiremezsiniz. Siz kendi yöntemlerinizle kendi yiyeceğiniz yemeği temiz tutmaya bakın.

Ustelik evlilik yıldönümünde izin tarihi ve daha 2 yillik evliyz ben mi cok abartiyorum
Herkes farklıdır. Kimisi değer vermez böyle şeylere ama kıyameti koparırım. Ne demek yaaaa düşünmesi bile sinir etti beni. Siz de başka yere tatile çıkın valla inat değil mi ben olsam kız arkadaşlarımla tatile çıkardım. Hiçbir şey bilmiyorsam tur programlarına tek başıma katılırdım. Neden diye sorarsa, evlilik yıldönümümüzü kutlucam derdim. Karadeniz turu tek başına tur programıyla gezmek için çok uygun

Konusup netlestirmedik hala konuyu , ama anladigim hala kendisini hakli goruyor . benim de gitmemi istiyor gitmedigim icin de sen gelmek istemiyorsun diyor yani kendisi gidecek bu anlasiliyor
Hala anlamamış. Siz tatile gitmek istiyorsunuz ama eşinizle gitmek istiyorsunuz. Onun anasıyla değil. Ama bu saatten sonra başbaşa adamı zorlaya zorlaya götürmek de sizi mutlu etmez. Ona iyi bir ders verin. Tatile çıkın ve telefonlarına bakmayın. Maddi gücünüz umarım vardır. Yoksa bile borç yapın. Sonra ona ödetirsiniz.

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Tamam der boşanırım.

Back
X