- 26 Ocak 2018
- 178
- 138
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de başıma çok geldi. Ben de gitmedim .eşim ailesi ile gugüz güzel gezdi. Ben de ağladım üzüldüğümle kaldım. Bir de uyumsuz lukla suclandim. Gittim sinirden kendi kendimi yedim kimse kaleye almadı. Sonunda akillandim. En son geziye gittiğimizde birlikte esime zehir ettim.geziyi. oyuzden artık bana sormadan plan yapmaz. bence kesinlikle gitmelisin
Bu ne demek ya biz ailemle gideriz o zaman ailesi ile otursaydı eşe gerek yoktu saygısız.Bu arada memleket turunuz neresi çokmu uzak.Bir önceki tatilinizidemi ailece geçirdiniz.arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Açıkçası tatiller kalabalikla aileyle güzel tamam eşle olan tatilde güzeldir ama sıkar bi yerden sonra bence . Ama çok heveslenip kursaginizda kaldiysaa kirginliginizi kizginliginizi uzuntunuzu güzell dille soyleyin bu durum gerçekten can sıkıcıarkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur