eşiniz sizden ayrı 15 gün tatile gitse... :(

Ben dogru mu anladim: "bir senelik yorgunlugun ardindan 15 gun tatil yapacaksiniz ve esiniz bu tatili sizinle basbasa gecirmek yerine ailesini cagiriyor." Sizi cok etkilemek istemiyorum ama kendime hakim olamadim, ustune istemiyorsan gelme diyerek 2 senelik evli biri olarak 15 gun ayri kalmayi da kabul ediyor pess !! Bekar oldugumu bile farzetsem, 25 yas ustu bir birey olarak 15 gun kendi ailem ile tatilde sikilirim. Aile ile zaman gecirmek istiyorsa daha kisa sureli ayri bir plan yapilabilirdi 15 gun nedir !!

Bu davranistan aldigim tek mesaj; esim benimle basbasa zaman gecirmek istemiyor ve benimle eglenmiyor olurdu.
Kesinlikle geri adim atip birlikte gitmeyi kabul etmeyin daha 2 yillik evlisiniz esinizin kendi sorumluluklarini ogrenmesi gerekiyor. Hatasini kabul ediyorsa telafi edecek yine kendisi. Siz niye anlayis gosteriyorsunuz.
Evlilikte karsilikli sinirlarin ogrenilmesi acisindan tavriniz cok onemli bence. Verdiginiz bu taviz seneye yine karsiniza cikacak ustune birde o tatile giderseniz 15 gun yasadiginiz stres de cabasi. Gidip tatili onlara zehir edeyim gibi bir tutumda bulunmayin umurlarinda olacagini sanmiyorum. Onlar keyfine bakarken siz sinirden patlarsiniz. Onun yerine ailenizle zaman gecirin, arkadaslarinizla bulusun, film izleyin ya da alisveris yapin.

varsa ablanızla kuzenlerinizle tatil ayarlayın. en azından ben öyle yapardım. gelmek istiyorsa sizinle gelebilir gelmem iptal edemem derse sen bilirsin sen gelmiyosun diye tatilimi iptal edemem deyin aynı onun cümleleriyle

gitmem. benim için bu büyük bir kavga nedeni boşanmaya kadar gidebilecek bir neden hemde. nasıl sinirlendim anlatamam

Benim de başıma çok geldi. Ben de gitmedim .eşim ailesi ile gugüz güzel gezdi. Ben de ağladım üzüldüğümle kaldım. Bir de uyumsuz lukla suclandim. Gittim sinirden kendi kendimi yedim kimse kaleye almadı. Sonunda akillandim. En son geziye gittiğimizde birlikte esime zehir ettim.geziyi. oyuzden artık bana sormadan plan yapmaz. bence kesinlikle gitmelisin

Başlığa göre bakarsak bana göre uygun. Ama içeriğe bakarsak son derece öküz bir eş kişisi görülüyor.
Eşler ayrı tatil yapabilir ama bu şekilde başına buyruk olamaz..

Eşim bunu yapsa döndüğünde beni evde göremezdi. Zira arkadaşlarımla güzel bir tatile çıkmış olurdum..

Sinir bozucu bir durum.Üstelik aynı sehirdesiniz.

Sizin yerinizde olsam durumu desgitiremiyorsam , muhakkak giderdim.

Benim de başıma çok geldi. Ben de gitmedim .eşim ailesi ile gugüz güzel gezdi. Ben de ağladım üzüldüğümle kaldım. Bir de uyumsuz lukla suclandim. Gittim sinirden kendi kendimi yedim kimse kaleye almadı. Sonunda akillandim. En son geziye gittiğimizde birlikte esime zehir ettim.geziyi. oyuzden artık bana sormadan plan yapmaz. bence kesinlikle gitmelisin

Bak bu da akıllıca
Siz çok yaşayın emi epey güldüm :KK70::KK70::KK70:

adam olaya mekanik bakiyor..Olay bu..yalnizligi seviyorsan gitme keyfine bak.Ama onlar orada iken ben deliririm merak ederim vs vs dersen yüregini genişletip hepberaber takil..esinle gerginlesirsen sorunlar buyuyecek bir durum..

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Bu ne demek ya biz ailemle gideriz o zaman ailesi ile otursaydı eşe gerek yoktu saygısız.Bu arada memleket turunuz neresi çokmu uzak.Bir önceki tatilinizidemi ailece geçirdiniz.

Bende 1.5 yıllık evliyim. Benim eşim de ailesiyle tatile gitmek istiyor. Ben istemiyorum çünkü geçen yaz gittik ve tamamen rezillikti. 3 görümcem ve kaynanam resmen tatil yaptılar ve eşim tatile geldiler dedi. Sanki ben başka bir amaç için gittim. Bu sene yine birlikte gitmek istiyorlar. Eşimle kavga ettik konuşmuyoruz.

arkadaşlar merhaba ;
çok sinirim bozuk. daha 2 yıllık evli olsanız eşiniz yıldönümüzde yıllık iznini alsa ve beraber planladığınız memleket turunuza haberiniz olmadan ailesini de davet etse ve sizde gitmek istemediğinizde "tamam sen gelme o zaman biz ailemle gideriz" dese tepkiniz ne olur
Açıkçası tatiller kalabalikla aileyle güzel tamam eşle olan tatilde güzeldir ama sıkar bi yerden sonra bence . Ama çok heveslenip kursaginizda kaldiysaa kirginliginizi kizginliginizi uzuntunuzu güzell dille soyleyin bu durum gerçekten can sıkıcı

Back
X