Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

Acaba o sırada çocuk nerdeydi

Keşke hiç soylenmeden, elinizi hiçbir işe sürmeden yatip uyusaydiniz. Zaten evdeki dağınıklığı toplamayı baştan kabul etmiş.
Sizin de toplamadiginizi görünce bir dahaki sefere ya daha az dagitirlardi ya da beraber toplarlardi.

Maksat haklı olmak değil mutlu olmak.
Bağırmadan önce bunu düşünmek gerekiyor. Ben bağırınca haklı olacağım ama mutsuz da... ...eee o zaman benim amacım evdeki dağınıklığı toplamamaksa bunu yapar, geçer odama dinlenirdim.

Olan olmuş bağırıp bagirildiysam da gider "lütfen bana böyle bağırma bir daha. Ben de sana bagirdigim için özür dilerim" der güzelce eşime sarılır, sonra gülümseyerek "buraları toplama işi sende :) söz vermistin" der geçer dinlenirdim.

İstediği kadar bağırsın dursun. Bir süre sonra sesinin çok çıktığı fark edip suçluluk psikolojisine girecek. Sakince beklemek en mantiklisi

Bagiramaz, cunku o bagirdiginda ben daha yuksek sesle bagiririm. Evde misafir agirlayacaksa mutlaka kendi hazirligini kendi yapar(cayi koyar kalan kismi marketten halleder) ve de tum daginikligi ben gelmeden toplar. Uzerine duseni cekinmeden yapar. Cunku en bastan boyle anlastik boyle devam ettiriyoruz. Erkek milletine bir kere taviz verdin mi totosunu toplayamazsin.

Haklısın tabiki de milleti eve topla dağıt ohh ne ala, hanım gelsin toplasın. Taviz verme . Afedersiniz eşşek gibi dağıtıyorsa toplayacakta.
Benim eşim bana bağırır arada, ben de karşılık veririm ama asla bağırarak değil sakin sakin cvp veririm.ardından hiç konuşmam bişi sorsa bile kaş göz hareketleri ile cvp verirm yada yönlendiririm. Ertes gün kuyruğu sıkıştırıp gelir özür diler elimi yüzümü öper...

Öfke ateş ile oluşur,ateş ise şeytan dan. Atesi su söndürür. Sinirlendigimiz an kalkıp abdest alırız. Oh misss :) değer mi böyle basit şeyler için kırmaya kırılmaya. Kesinlikle haklısınız ama güzellikle soyleseydiniz eşiniz bence karşılıksız kalmazdı

Valla ben olsam "aaa aşkım neden geçe bıraktın temizliği ,hadi kolay gelsin "der gider yatardım.
Nitekim eve misafir geldiğinde misafir varken sadece çay tazelemeye kalkar, gittikleri anda ben pijamalarimi giyer yatarım kolay gelsin diyip.
Bağırma konusuna gelince bi kaç kez oldu öyle bağırmalı kavgalarımız yalan olmasın şimdi ama papağan musade etmiyor biz sesimizi yuksetlligimiz anda çığlık çığlığa bağırıyor bizi susturuyor alın bitane madem.

Eşim bağırınca bende ona bağırırım. Heleki haklıysam hiç susmam. fakat bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bunu bildiğim halde altta kalmayı hazmedemeyebiliyorum. Ama çabuk pişman olurum. Tekrar dönüp ilk özürü dileyen ben olurum. Sonra kendisi de hatasını anlar ve o da benden özür diler. Eşim her zaman takdir edip dile getirmiştir bu yönümü. Her ne kadar bağırıp çağırsamda.. Zaten bende pişman olurum çoğu zaman o da. Kısacık ömür bugün var yarın yok. Ne gerek var üzmeye üzülmeye.. Umarım kısa zamanda barışıp aranızda halledersiniz. Güzel bir şekilde barıştığınızda o da hatasını anlayıp size yardım edecektir. İyi geceler

Bana bagirdiginda canim sesini yukseltme der ve ona bir cumlelik daha hak tanirim tepki hala ayniysa abooooo allah ne verdiyse ben daha cok bagiririm :) o susar ben hala bagiriyor olurum beni sakinlestirmeye calisir :)

Buna üste cikma taktigi diyorum ben :)

ay toplamazlar ben bu sorunla 6 yıldır savaşıyorum. artık rahat bırakmaya karar verdim. ev mi dağılmış çorabın teki koltuk altında özgürlüğünü mü ilan etmiş hiç umurumda değil gördüğümü çöpe atıyorum.ben kendime eziyet etmiyorum artık. çünkü anlamıyor kaybettiğinde anlarmış ya insan at çöpe yenisini alsın bilsin ki ortalıkta kalırsa çöpe gidecek. tabi küveti yada aynayı çöpe atamıyorsun onları her temizlemeden önce mutlaka resmini ona atar dün yaptığım temizliğe yaptığın saygısızlık diyede yapıştırım altına.ona hatırlatırım bunu. o da sırf laf duymamak için dikkat etmeye çalışıyor farkındayım bunun ama düzeliyor mu düzelmiyor sil başa sil başa dönüyor hep.bağırma olayına gelince önceden ben daha yüksek tona çıkarak karşılık verirdim. o sesini bana yükseltemezsin derdim. şimdiyse bunun içinde hiç kendimi yormuyorum baktım bagırıyor mu ben normal bir ses tonuyla neye kızdıysam söyleyip hadi hadi diyip dönüyorum arkamı. artık ses yükselmeside olmuyor çünkü dinleyen biri yok.yatak odasına gittiğimde yatağa almamazlık yapmıyorum uzatmaya gerek yok. gelsin yatsın yerine en büyük ders konuşmamak.bu gerçekten deli ediyor en fazla 3 gün dayanabildi benim eşim ay neler yaptı neler. ama düzeliyormu olmuyor inan fıtratında yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…