Acaba o sırada çocuk nerdeydiIyi aksamlar hanımlar,
Sorum başlıkta belirttiğim gibi; eşiniz size çok sinirlenip sesini yükselttiğinde ne yapıyorsunuz? Gerçekten eşimle büyük kavgalarımız sayılıdır. Birbirimize en son 1 yıl önce bağırdık ama nadirende olsa oluyor bazen işte malesef...
Bugün eşimde bende çalıştık. Işyerinde eşim aradı, erkek kuzenler toplanmak istiyorlar akşam bizde olur mu diye, tamam olur bende anneme geçerim dedim. Bide rıca etti birşeyler hazırlarmısın diye, yaparım tabi dedim. Sonra işte eve gel hazırlık yap, çocukla hazırlan derken çıktım evden. Bu arada toplam 13 kisilerdi. Yolda eşime msj attım, ben hazırlığı yaptım lütfen sende topla heryeri yoruldum diye. Sonra işte eve geldim birde ne göreyim heryer heryerde. Işte o zaman sinirlendim ve dedim eşime, senin toplamak anlayışın bumu? Hiç mi düşünmüyorsun beni diye. Oda dalga geçer gibi git yat asagiya dedi. Bende dedim bu son oldu hep aynisini yapiyorsun cocukmusun sen neden hep sana topla diye tembihlemek zorundayim sürekli? Insan zaten toplar diye söylendim. Buda aldi eline bardagi güya bana dogru tutup firlatacak,üstüme gelme toplicaz iste neden üstüme geliyorsun diye bagiriyor. Sıkıyorsa at dedim, polisleri ararim dedim, atmadi tabi, (bu zamana kadar tokat dahi atmanistir bana cünkü biliyor asla ama asla tolere etmeyecegimi) ama bagiriyor bende bagirdim bana bagiramassin sen ne saniyorsun kendini felan dedim. Sonra defol git dedi. Bende, defolacak biri varsa sensin adam ol dedim. Carptim kapiyi yatak odasina girdim. Oda oturma odasinda oturuyor saatlerdir. Ortalik hala ayni daginiklikta. Yatagima almicamda akli basina gelene kadar. Sizce haksizmiyim? Siz ne yapiyorsunuz böyle durumlarda?
UyuyorduAcaba o sırada çocuk nerdeydi
:) Bence hiç cevap vermemek en iyisi belki düşünmeye vakti olur da yaptığından utanır diyeUyuyordu
Konuşmuyorum zaten şuan onla...:) Bence hiç cevap vermemek en iyisi belki düşünmeye vakti olur da yaptığından utanır diye
Iyi aksamlar hanımlar,
Sorum başlıkta belirttiğim gibi; eşiniz size çok sinirlenip sesini yükselttiğinde ne yapıyorsunuz? Gerçekten eşimle büyük kavgalarımız sayılıdır. Birbirimize en son 1 yıl önce bağırdık ama nadirende olsa oluyor bazen işte malesef...
Bugün eşimde bende çalıştık. Işyerinde eşim aradı, erkek kuzenler toplanmak istiyorlar akşam bizde olur mu diye, tamam olur bende anneme geçerim dedim. Bide rıca etti birşeyler hazırlarmısın diye, yaparım tabi dedim. Sonra işte eve gel hazırlık yap, çocukla hazırlan derken çıktım evden. Bu arada toplam 13 kisilerdi. Yolda eşime msj attım, ben hazırlığı yaptım lütfen sende topla heryeri yoruldum diye. Sonra işte eve geldim birde ne göreyim heryer heryerde. Işte o zaman sinirlendim ve dedim eşime, senin toplamak anlayışın bumu? Hiç mi düşünmüyorsun beni diye. Oda dalga geçer gibi git yat asagiya dedi. Bende dedim bu son oldu hep aynisini yapiyorsun cocukmusun sen neden hep sana topla diye tembihlemek zorundayim sürekli? Insan zaten toplar diye söylendim. Buda aldi eline bardagi güya bana dogru tutup firlatacak,üstüme gelme toplicaz iste neden üstüme geliyorsun diye bagiriyor. Sıkıyorsa at dedim, polisleri ararim dedim, atmadi tabi, (bu zamana kadar tokat dahi atmanistir bana cünkü biliyor asla ama asla tolere etmeyecegimi) ama bagiriyor bende bagirdim bana bagiramassin sen ne saniyorsun kendini felan dedim. Sonra defol git dedi. Bende, defolacak biri varsa sensin adam ol dedim. Carptim kapiyi yatak odasina girdim. Oda oturma odasinda oturuyor saatlerdir. Ortalik hala ayni daginiklikta. Yatagima almicamda akli basina gelene kadar. Sizce haksizmiyim? Siz ne yapiyorsunuz böyle durumlarda?
ay toplamazlar ben bu sorunla 6 yıldır savaşıyorum. artık rahat bırakmaya karar verdim. ev mi dağılmış çorabın teki koltuk altında özgürlüğünü mü ilan etmiş hiç umurumda değil gördüğümü çöpe atıyorum.ben kendime eziyet etmiyorum artık. çünkü anlamıyor kaybettiğinde anlarmış ya insan at çöpe yenisini alsın bilsin ki ortalıkta kalırsa çöpe gidecek. tabi küveti yada aynayı çöpe atamıyorsun onları her temizlemeden önce mutlaka resmini ona atar dün yaptığım temizliğe yaptığın saygısızlık diyede yapıştırım altına.ona hatırlatırım bunu. o da sırf laf duymamak için dikkat etmeye çalışıyor farkındayım bunun ama düzeliyor mu düzelmiyor sil başa sil başa dönüyor hep.bağırma olayına gelince önceden ben daha yüksek tona çıkarak karşılık verirdim. o sesini bana yükseltemezsin derdim. şimdiyse bunun içinde hiç kendimi yormuyorum baktım bagırıyor mu ben normal bir ses tonuyla neye kızdıysam söyleyip hadi hadi diyip dönüyorum arkamı. artık ses yükselmeside olmuyor çünkü dinleyen biri yok.yatak odasına gittiğimde yatağa almamazlık yapmıyorum uzatmaya gerek yok. gelsin yatsın yerine en büyük ders konuşmamak.bu gerçekten deli ediyor en fazla 3 gün dayanabildi benim eşim ay neler yaptı neler. ama düzeliyormu olmuyor inan fıtratında yok çünkü.Iyi aksamlar hanımlar,
Bende ayniyim ve bazen bagirmasini karsikik vermesini istiyorumBağırmaz benim eşim....
Benim bağırmalarımdan fırsat bulamaz çünkü...
Hic boşluk bırakmam ben bağırırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?