Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

bende bağırırdım eskiden hemde daha çok. doğru bişey değilmiş tabi şimdi susuyorum daha etkili oluyor.

ama biz bu konudan kavga etmezdik çünkü eşim benden böyle bişeyi en baştan isteyemez hem iş hem çocuk hem paşanın misafirleri.hem evi boşalt.hadi istedi diyelim o evi bal dök yala olarak bana teslim ederdi.

Iste zoruma giden tamda bu. Hizmetcisi degilim onun. Ben sana iyilik yapmisim seni düsünmüsüm, senin yaptigina bak!

Ay valla kocam bana bağırmaz bağıramaz diyenleri çok kıskanıyorum biz birbirimize karşılıklı bağırırız bazen canım karşılık vermek istemez susarım

eşinizin böyle biri olduğundan değilde, tamamen sizin düşünce yapınıza bakarak söylüyorum bunu;
gardınızı indirdiğiniz anda sizi yere sereceğini düşündüğünüz bir insanla siz neden evlisiniz???
onu bunu bırakında önce bunu bir düşünün.
herdaim savunma halinde olmanız gerekecek bir insanla ne işiniz var???
bugün susarsanız yarın size şiddet uygulayabileceğini düşündüğünüz bir karakter ile neden evlisiniz???
diyorumya eşinizin böyle biri olduğundan değil zaten Allah daim etsin mutluymuşsunuz zaten, ama tamamen sizin yazdığınızı referans alarak soruyorum bunu, madem eşiniz sizin ateşe karşı su dökme çabanızı acizlik olarak görüp bunu kullanacak siz neden bu insanla evlendiniz???
ayrıca "elbette tehdit ederim" de nedir be hahahhaha
evlenmeyin siz.

Kendisi henüz eşim değil ama bana bağırdığında nasıl bir tepki alacağını bildiği için yapamaz, ha o yapamaz diye ben yaparmıyım hayır. Bir taraf sinirliyken diğer tarafın sessiz kalması taraftarıyım.

iyi yapmışsın, sadece yatağa almama kısmı abartılı olabilir bilemedim, herkes dönsün yatsın

biz bağırmayız. Ama sizin yerinide olsam o evi görmezdim. Paşa gönlü ne zaman istedi o zaman toplardı. o toplayana kadar evi b...k götürse umurum olmaz. toplayacak dediysek toplayacak. bu senin sorumluluğun dediysem artık bitmiştir dünya yansa yapmam. Çocuk da bu yüzden kaç defa eksi aldı okulda ama şimdi çantasını hazırlamayı öğrendi

Esim sinirliyken ben sessiz kaliyorum. Eger cevap verirsem o onu haksizken hakli duruma dusuruyor. Sessiz kalinca o hatasini anliyor sukur
. Yani esim bana bagiramaz diyen kk hatunlarinada sasiyorum. Biz insaniz ve evlilikte herseyi goruruz. Yeri gelir esiniz sinirli olur siz alttan alirsiniz yeri gelir siz sinirli olursunuz o alttan alir. Ne demek esiniz size bagiramaz . Ne bu kuklami . Yeri gelir gulersiniz aglarsiniz tartisirsiniz sinirlenirsiniz. Bunlar evlilikde normal seyler

Eşim bana bağırmaz,bugune kadar ciddi anlamda çok sinirlendiğini de görmedim,6 yıllık evliyiz.
Ben de ona bağırmam.direkt küserim,konuşmam.

Siz baştan sona haklısınız bir tek yatak ayırma bana fazla geldi. O çok anlamlı birşey benim için.Yatak kolay kolay ayrılmamalı.
Tavır yapın,evi de toplamayın.Ben olsam öyle yapardım.
Adam da hatasını anlayıp evi toplayıp gönlünüzü alır belki,umalım..

Yazinizi okumadan direk cevap verecem susuram taki siniri gecene kadar o dinlensin azcik sira bana gelsin yoksa iki kisi karsilikli bağrisa hiç bisey anlasilmiyor :)

13 erkek eve geliyorsa ev batar haliyle. Bence ev cok dagıtıkdı toplar mısın diyip yatsaydın. Toplarsa iyi toplamazsa bi daha böyle kabul yok.
Tırnandırmıssın azmettirmişsin. Eli kalkan insana sen bana vuramazsın demek hepten çileden çıkarır.
Eskiler der ki biriniz tassa diğeri ceviz olsun

Eve onun misafirleri geliceği zaman beraber hazırlık yaparız , beraber toplarız he birde ben evden gitmem kendıme uygun bırılerını çağırım hep beraber takılırız .
Bide 13 kişi nasıl sığdılar maşşallah yaa , Bizim salona 13 kişi asla sığmaz

Şu beraber nasıl temızlıyorsunuz falan dıyosan kolay olmadı.
Bağırma konusu o bağırıyosa bende bağırırım ya , ne bilim ben genellikle bağırırım zaten ..

Eşimde kv gibi genelde ses tonu bir tık yüksektir ama düzeltti diyebilirim.

Yinede ben daha çok bagrirım, çünkü bahsettiğiniz sekilde basit durumlarda insani çileden çıkarttiklari için normal anlatmakla anlamayip bide üste cikmaya cabaladiklarindan daha cok deli oluyorum. Genelde sustugum görülmemiştir xD normalde biri bagirinca digeri susmali ama şimdiki zamana uyarlanabilirmi bilemedim

Bagirmaz ama bagirirsa da ben bagirmam cevap vermem zaten duvarlar incecik yoktan yere komsulara rezil mi olayim.

Benim eşimde bağırmayan taraf, ben tam tersi avazım çıktığı kadar bağırabiliyorum bazen.

O zaman da çekip gidiyor tınlamıyor adam beni.

Bir taraf bagirirken diger taraf sakin kalabilmeli derler de , hakaret dolu bi bagirmaysa bu sakin karsilayabilmek pekte mumkün olmuyor.
Hakareti ve bagirmayi kaldiramam.
Fiziksel şiddetten bir kötüsü de sözsel şiddet ve aşağılanmadır.
Kimse aşağılanmayı haketmez.
Aşağılayacağın insanla neden evlendin o zaman.Allah herkese sabır ve selamet versin.

Sakinleşmesini bekleyin ve sakince konuşun herkesin eşi bir olmaz saygıyı lütfen kaybetmeyin hem o bağarıbağasen bağarınca kavga olur ama sakin konuşursanız diyalog olur konuşurkende saldırmadan ama net dille rahatsızlığınızı belli edin mutlu aşk dolu bi yuvanız olsun inşallah kavgalı tartışmalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…