Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

bağırmıyor,
ama bağırsa "napıyon la, sağır değilim ne bağrıyon, yakışıyor mu böyle ... gibi bağırmak" derim sakin sakin
abime öyle yapardım delirirdi
kızıma da bağırma annecim boğazın ağrıyacak diyorum
 
Esim cok yukselmez bana..
Yükselirse bende yukselirim bas edemez zaten. Susar.
 
Bağırmalarla çözüm olmaz güzelce söylemek lazım olmadı ders vermek lazım
Bağırmalarla bişey kazandırmıyor bence.
Bizde bağırdik da çözüm olmadı sora anlayınca insan birbirinden soğutur böle şeylerden
Adan daginikmis senin yapmanı beklemiş sende yorulmuşum çocukla tabi ders vermen lazımdı bı kere evi yik da daginik bırak nolucak bı gör:)
 
Esim sinirlendiginde guzel bagirir ben bagirdigimda sesini yuksektme der.o bagirdiginda sinirli bir insan oldugu icin sakince yumusak bir dille durumu izah ederim.hatta anlattigim seylerden farkli anlamlar cikarir konuyu baska yone ceker eskileri karistirir.ben de manyak manyak bagirma delisin sen diye noktayi koyarim.bi isim varsa odaya gecerim ya da karsina gecer he he der dinlerim sinirini bosaltir..sakinlestikten sonra da bitti mi bitti ben derdimi anlatirim.cene ben de bi acildi mi susamiyorum bu sufer beni dinlemekten yoruluyor anlasma yoluna birbirimizi anlama yolunu seciyoruz.netice de alttan alan ben oluyorum sanirim.
 
Senin durumunda olsaydim konu sahibi zaten misafirler yeni gitmistir buyuk ihtimal.cunku siz gece 11 olmadan eve gelmissiniz.ben bu ortaligin hali ne derim hadi hayatim kalk hemen halledelim der onu da cagirir birlikte girerdik ise ben de isin bir ucundan tutardim esim de zaten yardim ederdi.siz biraz hatali gitmissiniz olayin ustune.
 
ağzını yüzünü yırtarım onun

şaka şaka usulca bekliyorum siniri geçince sıra bana gelmiş oluyo
 
O ev sizin olduğu kadar eşinizin de. Siz istediniz diye toplanacak diye bir kural mı var. Tamam hazırlık yapmışsınız elinize sağlık da , burnundan getirmişsiniz, annesi gibi niye toplamadın vs diyerek.
Demek ki yoruldu dinlenmek istedi.
Boşuna canınızı sıkmışsınız, azarlayarak değil de yumuşak bir dille söyleyebilirdiniz.
 

Eşimin bu yaptiği ilk degil. Ve ben evw girer girmez sormadim senin toplama anlayisin bumu diye biraz bekledim cocugu yatirdim salona gittim ayni o zamanda sordum. Ayrica ben normal bir tonla sordum o bagirmaya basladi.
 
Insanin evde kücük cocugu varsa 2-3 gün veya neyse artik daginik birakamiyorsun
 
Inanin evi cekip size yollamak isterdim. Yerde bardak masada tabaklar, cekirdek kabuklari, yemek masasida yari dolu ve bos tabaklarla dolu. Mutfak desen hic bakma ve kac. Demlik yanmis altinda su bitmis hala ocak yaniyor. Cocuk odasinda bile ayran kutulari, daha sayayimmi? Eve girince saskina döndüm ayrica kücük cocugumuz var bizim. Ben cocukla evden cikmisim bari hepsini mutfaga götür. Zaten genelde yardim eden biri olmadigi icin söyledim ona topla diye.
 
Kiyafeti cikarip biryere atma bizdede mevcut malesefffffff
 
Tesekkür ederim :)
 
Azarlamadim sordum sadece. Oda bana neden hala gömleklerimi ütülemedin diye sorunca kizgin boga gibi bagirip elime bardagi almiyorum. Ben sordum o bagirarak cvp verdi. Farkli cevapta verebilirdi
 
Benim eşim çok sakindir hiç bagirdigini duymadım. Ben de onun damarina basmam zaten.
Bir defa yüksek perdeden konuşacak olmuştu sakince uyardım. Yuksek olmayan sesle söylenince de anlayacak kapasitemiz var çok şükür dedim biraz da şakaya vurdum :) daha da öyle birşey olmadı.
 
evlilik bu mu cidden... insanı hayattan soğutursunuz yeminle.
demekki eskidenmiş biri ateş olunca diğerinin su olması.
şimdi biri ateşken diğeri dinamit oluyor.
evlenmeyin arkadaşım, mecburmusunuz? madem beceremiyorsunuz evlenmeyin.
bide eşlerin birbirine üstünlük kurma cümleleri yokmu buna extra sinir oluyorum. mesela konuda sıkıyosa at polisi ararım demişde eşide atamamış, konu sahibeside bununla övünüyor nasıl bastırdım ama diye.
evlenmeyin siz.
 
Eşimin bu yaptiği ilk degil. Ve ben evw girer girmez sormadim senin toplama anlayisin bumu diye biraz bekledim cocugu yatirdim salona gittim ayni o zamanda sordum. Ayrica ben normal bir tonla sordum o bagirmaya basladi.
Anlıyorum.Eşiniz bunu bir alışkanlığa çevirmiş.Siz de haliyle yoruluyorsunuz ve onun bu rahat tavırları karşısında kim olsa sinirlenir bir de bağırıyor üstelik.Sizi biraz yıpranmış buldum psikolojik olarak. Ben o anki ruh halime göre eşim bana bağırınca ya susuyorum ya da ben de bağırıyorum ama ben susunca hersey daha hızlı çözümleniyor o sakinleşince konusuyoruz.
 
Bence böyle bir zihniyetle asıl siz evlenmeyin. Bunun bastırmakla hiç alakası bile yok. Yeri geliyor birşeyi unuttum diye oda soruyor, ama ben geri bağırmıyorum. Bardağı kaldıracak bende kaçacagim öyle mi? Yok öyle bir dünya. Bardağı kaldırana bugün susarsam, yarin bana şiddet uyguladı konusunu açarim herhalde. Elbette tehdit ederim beni kimse sokakta bulmadı. Bana öyle bagirmayada asla hakki yoktu ben sordum oda bagirmaya basladi. Ayrıca evlilikler güllük gülistanlik degil kavgalar inisler cikislar hep oluyor. Eskiden kadinlar kendi ayaklari üzerinde duramayan, dayak yiyip susan,ayrilirsa ailesinden kabul edilmeyen kadinlardi. Ama artik öyle degil cok sükür. Ve mutlu bir evliligimiz var cok sükür ben sadece böyle durumlarda diger üyelerin ne yaptigini merak ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…