Eşiniz size bağırdığında ne yapıyorsunuz?

Annemden dolayı bende evimde çok rahatım aman o dökülmesin aman orası pislendi şu oldu bu oldudan çok bezmişim bizde akşamdan çerez o bu ne yersek dökülse hiç dert etmem sabah el süpürgesiyle 2 dakkada alırım miss gibi

Evi ertesi gün toplasa ne olurdu mesela? Ne kadar küçük şeyleri büyütüyorsunuz.
Tepemde viyk viyk söylenip durulmasından ben de rahatsız olurum. O an canım istemiyorsa da yapmam sonra yaparım. Çocuk sanki.

O iş kadının görevi olayı varya sana toplatacak işgüzar benim esimde bana pek yardım etmezdi bende çocukla yetişemiyorum haliyle oda saolsun bakıyo etrafa yardım ediyor. Genelde ben aşırı sinirliyim. Yani sinirim geçene kadar rahat vermem ona en sonu tatlıya bağlar olayı napsın

Aynnennn annemde oyleydi. Bu ne burada? Bunu niye toplamadin? Bu odanin hali ne? Kalkkkk kalkkk nezaman toplayacaksin... Bana bir geliyorlardi oyle boyle degil. Bagirisiyorduk sonra
Esim basimda vir vir etse topla topla diye kusura bakmasin gayette bagirirdim bende.
Isten gelmis yemek yapmis, yorulmus, cocuk varmis. Eee kabul etmeyeceksin ozanan? Sonradan zehir zikkim ettikten sonra o yaptigin iyi seyin hicbir degeri anlami kalmiyor.

İşte bu yüzden esim beni ayrı sever isterse gençler hergün gelsin hiç birşey demem bir seferde 20 tost falan yaparım gençler doymak bilmiyor çünkü hiç söylenmem hoşuma gidiyor eğleniyorlar işte evde ne güzel

Eğer ugraşasım yoksa bağırmam
Uğraşasım varsa bağırmaz çünkü o sıra ben yaygarayı koparmış oluyorum

Esimin arkadaslari pek kalabalik degil o yonden sansliyim. Gelende ayda yilda bir eve gelir Ama cok dagilsada sorun etmezdim ya zaten evi birakip gitmiyorum ben beraber dagitmis oluyoruz dagilsada

Kırıntılı şeylere takıntım var yiyemiyorum
Hele kuruyemiş, çekirdek tarzı şeyler dökülünce aşırı moralim bozuluyor keşke rahat olabilsem

Eşimde dökünce toplamak istiyor diyorum bırak süpürürüm evde rahat olamicaksam nerde olucam :)

Yerken istemsizce kasılıyorum neden bilmiyorum öyle bir ortam rahatsız ediyor beni düzenim bozulmuş gibi hissediyorum :)
Bana da gönder azıcık rahatlık bibi

O bana bagirirsa tabiki bende ona bagiririm insanlarla anladiklari dilden konusmak lazim
Ama bir sure ya o ya ben hic bisey olmamis gibi konusmaya devam ederiz .hic uzatma keyfini bozma bence

İşten gelip eşinin misFirlerine hZırlık yapmıssın. Evet eşinin de toplaması gerekirdi.
Böyle bir durum yasasam ben de bozulurdum ama ben de toplamaz gider yatardim.
Çok sinir olurdum orası gercek
Toplama işi de bana kaldı diye ama erkekler böyle sert konusmalardan cok hoslanmaz
Biraz mızmızlanarak toplamasını sağlayabilirdiniz
Yatak ayırma olayı ise cok gereksiz
Böyle sebepten tayatak ayrılmaz
Trip eşler arası ilişkiyi düzeltmez araya sogukluk katarr

Evi ertesi gün toplasa ne olurdu mesela? Ne kadar küçük şeyleri büyütüyorsunuz.
Tepemde viyk viyk söylenip durulmasından ben de rahatsız olurum. O an canım istemiyorsa da yapmam sonra yaparım. Çocuk sanki.
Eğerki yapamiyorsa bile bi aciklama yapabilir demi? Veya, hayatim cok tesekkür ederim ugrastin yoruldun ama suan cok yorgunum yarin yapalimda diyebilirdi. Lakin hicbisey demedi ben soruncada bagirmaya basladi! Sorun tamda bu.

Kırıntılı şeylere takıntım var yiyemiyorum
Hele kuruyemiş, çekirdek tarzı şeyler dökülünce aşırı moralim bozuluyor keşke rahat olabilsem
Aynen bende malesef öyleyim. Ayrica erkenden uyanan 4 yasinda oglum var nasil birakip yatayim. Tabak,bardak ne varsa doldurdum mutfaga kapiyida kapattim. Sabah kalkinca anneme gidicem aksama kadarda gelmicem burnu sürtsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…