Eşiniz size böyle bir taleple gelse

Benim tepkimde aynı olurdu.

Valla suankı pozısyonumuzda esım boyle bı teklıfle gelse yeri göğü inletirim. Millet ıs bulamaz gecengun bı uye esım muhendıs ıs bulamıyo evı bosaltmak zorunda kalcaz yazmıstı. O duruma dusmek ıstıyor herhalde. Bu devırde kurulu duzenı yıkıp bastan kurmak cok zor artık ekmek aslanın agzında degıl bagırsaklarında tepkını koy. Ben attan ınıp esege bınemezdım asla ve kat'a. Cunku durduk yere ıs begenmemezlık yok projelerı ıcın fırsat falan tut kı olmadı rısk almaya deger mı? Bunu bı dusunsun bıde evladınız varmıs. Hadı ısten kovulsa bısekılde ıssız kalsa anlıcam destek neden olmuyosun derım ama bu adama bes kurus vermem ve onune yemekte koymam. Anne oldugumdan berı coklu dusunme kavramı bende cok gelıstı herseyın onune once evladımı koyuyorum tısort bıle alırken on kere dusunuyorum allaha sukur durumumuz cok cok ıyı ama neden evladıma daha cok sey yapmayayım cok gereksızse almıyorum bıle. Dıyecegım o kı esıne bu konu hakkında dık dur eksılerını anlat

Ben her koşulda desteklerdim sevmediği işte sağılığı da bozulur

Yada şöyle yapabilirsiniz düşündüm de senin iş fikri bize çok kazandırabilir bana da çok mantıklı geldi ben de işi bırakayım dört elle sarilalim zaten ben de dayanamiyorum kendi işime bıktım usandım filan diyerek hadi buyur deyin
Kendi adıma, istifa etmek isteyen kadın olsa evet desteklerdim neden çünkü kadın istifa ettiğinde kesinkes çocuğun tüm.isleri, yemek, çamaşır, bulaşık kadın evden çalışıyor dahi olsa ona kalacaktı bunu göze alarak kadın istifa etmeyi yine de istiyorsa buyur et derdim. Ama iki yüzlü olanlar maalesef erkekler. Şimdi o çocuğun bütün sorumluluğunu yemeği temizliği tamamiyle hatta bırakın tamamını yarısını üstlenecek mi hayır asla. Bu yüzden erkeğin bu çifte standartlı duruma zemin oluşturmasına karşı çıkma durumu bu. Ki konu sahibine kocası bunları vaad etse ve gerçekten sözünde duracak olsa konu sahibi de kabul ederdi bu durumu. Ama yok evin işi de her şey de kadına kalacak çalışan da kadın olacak işte çifte standart bu. Kadın istifa edince kadın ustlensin erkek istifa edince çamura yatsın olmaz.

Beni örnek göster. Bende öyle ayrıldım işsizlik maaşı bitti(zaten azıcık bişey) hala işsizim. Hayalini kurduğum hicbiseyi yapamadım, korktum risk alamdim. Evde durdukça tembellestim. Şimdi iş arıyorum ama özgüvenim gitti. Ay daha ne diyim ben !?

Başka bir zamanda olsa yani piyasa kötü olmasa belki desteklerdim hayalini ben olsam ama herkes yazmış, ortam berbat gercekten. Romantik romantik takılıp risk alınacak zaman değil.
Kaldı ki ( yanlış anlamayın niyetim eski konudan vurmak ya da sizi kirmak değil ) eşiniz biraz sorumsuz, kabaca söylersem tembel...
Yani öyle bir adamın evde 1 ay geçirmesi sonun başlangıcı olur sizin için.

Normalde hiç art niyetli biri değilimdir hatta benimle fazla polyannacısın diye dalga geçerler bazen ama şu durumda işsizlik maaşı alamayacağını biliyorsa hiç bir işyeri anlaşmalı olarak işten çıkarmaz hatır gönül de olsa bunun tazminatı falan var keyfi olarak işten çıkmak isteyen adama durduk yerde bu hakkı tanıyarak riske girmek istemez bence bu işte başka birşey var şuan işten atılmak üzere ve size söyleyemiyor da zemin hazırlıyor olabilir aklıma bir anda bu geldi nedense, atılınca da zaten sana söylemiştim ben istemiştim diyecek olabilir tabi eşinizi kendiniz daha iyi tanırsınız ama siz sonuna kadar haklısınız

Piyasayı devler yurutuyorken bunca kucuk caplı yerler kepenk kapatırken ne hayali ayak yapıyo bence o bi sene dinlenip baska iş arayacak odaaa bulursaa ekmek aslanın sindirim sisteminde hey yavrum hey.
İşsiz mezun dolu ortalık.

Bu yoruma katılmakla beraber yanlış anlaşılmasın ama şu bir gerçek ki herkes ticaret yapamaz, kendi işinin patronu olabilmek için hem çok emek verip piyasayı kovalamanız her iş fırsatını değerlendirmeniz gerekir, hem elinizdeki ürünü iyi pazarlayabilmeniz müşteriyi etkilemeniz gerekir, hem de işyerini oturtana kadar elinizdeki sermayeyi iyi yönetebilmeniz gerekir.
Şu an zaten bir iş kurmak mantıklı değil, büyük ölçekli şirketler bile küçülmeye giderken, küçük ölçekli bir işyerinin piyasada tutunmasının pek mümkünatı yok, hele de bir işyeri açtığınızda stopaj, mali müşavir, kira, vergi, elektrik, su, telefon vb kalem giderleri piyasada tutunana kadar en azından 1 yıl cebinizden karşılayacak sermayeniz yoksa o iş yatar, bundan 25-30 yıl önce olsaydı olurdu, piyasada hangi sektöre elinizi atsanız biraz da iş yapabilme beceriniz varsa kazancınız yetiyordu.

Firmanın öyle bişey yapacağını da aklım almadı, bide bana diyorki seni çıkartmazlar sanki benim işim garanti, çalışmaya bi tarafı yok çok afedersiniz

O kadar doğru yazmışsınızki, ben biliyorum adamı tanıyorum, ben hem evin hizmetçisi olcam hem evin maddi getiricisi. Yok öyle. Ev işini bile paylaşmayan adam, söyleyince de kılı kırk yaran zorla ev işi yapan biri. Şimdiki aklım olsa asla ama asla evlenmezdim. Ben artık şaşıyorum aşama aşama istediğini yaptırmaya uğraşıyor.

Desteklerim ben ya.
Eşim de yorucu bir işten çıktı benim baskımla.
Şimdi yine çalışıyor ama dinlenicem dese hak ettin derim.
Ama temizlik yemek yıkarım üstüne.
Tabii borcumuz, kiramız, ekstra çok masrafımız yoksa olacak şeyler bunlar.

Yaaaa sizin konunuz beni anımsatıyor malesef.esimin çok yorucu bir işi var.aslinda işi yorucu olmasından ziyade müdürüyle skintilari var.malesef çok aşağılayıcı onu kırıcı sözleri olan bir adam .eşim de netten bu bazı adamlar var.onlari takip ediyor.iste site vs kuruyorlar.benim atamam oldu.ven başka şehire gidecem.buna tabi gün doğdu.ven de iş bulmadan benim olduğum yere gelemeyeceğini gelemeyecegini söyledim.ona tabiki destek olurum.ama sadece benim maaşıma güveniyor olmasından rahatsızlık duyuyorum.o yüzden sizi en iyi ben anlarm

Çok detay vermek istemiyorum, ama fazla sermaye gerektirmeyen bir iş. İnstagramdan satış yapmaya dayalı
Madem fazla para kazanmak istiyor hem çalıştın hemde instagramdan satış yapsın.Ben bebeğim olduğu halde çalışıyorken eşinizinki şımarıklık

Her şey bir tarafa da hayallerindeki iş instagramdan satış yapmak mı Lütfen şaka olsun.
Aslında tam olarak öyle değil, aklında farklı şeyler var. Tam olarak detayları anlatamam. Yine yapsın, maddi olarak desteklemeye hazırım ben. Yada desin ekstra sen de bana kuracağım işle ilgili işin şu kısmında çalış vs vs. Her türlüsüne varım, çalışırım, maddi manevi... Ama işi bırakıp yapmak bana tembellik gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…