• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gezdirir mi?

egemn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
2.579
229
363
İstanbul
merhaba kızlar;
sorduğuma göre tahmin edersiniz ki eşim beni hiç gezdirmiyor.aslına bakarsanız gezmeyi pek sevmem ama hep evde olunca,bi yere gidiyosak en fazla annesine,anneme veya alışveriş merkezine o da genelde aynı alışveriş merkezi haliyle sıkılıyorum..ola ki kandırabilirde başka bi alışveriş merkezine götürebilirsem hızlıca bi tur atıp ve de bana da attırıp hemen çıkar ordan.dur bi gezelim ne var ne yok uygun fiyatta bişeyler varsa alalım diyorum yok diyo ne gerek var,senin herşeyin var zaten,mankenlerin üzerinde beğendiğim bişey olursa da o sana yaramaz,onlar senlik değil vs.bir sürü şey..ama ben de sıkıldım artık..söylüyorumda bıktım artık evde durmaktan yaa,senin benle yapmak istediğin hiç mi bişey yok,benden önce hiç mi güzel bi yer görmedin,niye demiyosun karıcım bak ben böyle böyle güzel bi yer biliorum gel bide beraber gidelim diye diyorum hiç bişey demiyo saçma sapan konuşuyo,gülüyo ben de gıcık oluyorum tabi..siz napıyosunuz,nasıl gezersiniz eşinizle,ben ne yapmayılım sizce?

kendi başınıza gezin sizde yada arkadaşlarınızla çıkın eşinizin keyfini beklerseniz ohooooo

kendi başınıza gezin sizde yada arkadaşlarınızla çıkın eşinizin keyfini beklerseniz ohooooo

çıkıyorum ikiz kardeşim var onla bi de ablamız var 3 ümüz çok güzel takılırız ama ben eşimle gitmek istiyorum nereye gidersem gidiyim illaki bi de onunla gitmek isterim.çünkü onunla gitmek daha zevkli onunla farklı yerler görmek beni çok mutlu ediyo.mesela geçenlerde tiyatroya gittik kardeşlerimle,zorla ısrar kıyamet eşimi de götürdüm farklı bi oyuna çok beğendi.ama işte götürene kadar neler çektim gel bi de bana sor:( bide ısrarla götürmek istemiyorum ben istiyorumki heveslensin benmle bişeyler yapmak,bi yerlre gitmek onu da bnm kadar heycanlandırsın,onu soruyorum işte size nasıl alıştırmalıyım eşimi birlikte bişeyler yapmaya? evlenmeden önce de uzun bi süre çıktık pastanelere falan giderdik en azından ama evlenince o da bitti hepten tıkılıp kaldık evlere:(

Benim eşim sever gezmeyi ben de severimm de isteklerimiz farklı oluyor genelde. Eşim doğa gezilerini,tarihi yerleri çok seviyor. Ben de alışveriş merkezi falan seviyorum:34: Ama ikimiz beraberce gezmeyi seviyoruz,ne zaman boşluk bulsak geziyoruz.

alışveriş merkezlerinde ben de eşimle sıkılıyorum açıkcası bi kaç kere de tartıştık bu yüzden. benim bakmak istediğim mağazalarda o sıkılıyor ben de onun istediği mağazalarda sıkılıyorum. o yüzden artık avm gezmiyoruz. ankaranın sokaklarında el ele dolaşmayı bi cafe bişeyler yemeği tercih ediyoruz. sinema, bowling falan eşim çok sever gideriz fırsat buldukça. bi de doğa gezilerini de severiz. sen de alışverişe çıkacaksan yalnız gez canım. eşinle başka alternatifler yaratın. pikniğe gidin mesela. sabah çıkıp yürüyüş yapın. kahvaltılıklar alın gelin evinize haftasonları.

alışveriş merkezlerinde ben de eşimle sıkılıyorum açıkcası bi kaç kere de tartıştık bu yüzden. benim bakmak istediğim mağazalarda o sıkılıyor ben de onun istediği mağazalarda sıkılıyorum. o yüzden artık avm gezmiyoruz. ankaranın sokaklarında el ele dolaşmayı bi cafe bişeyler yemeği tercih ediyoruz. sinema, bowling falan eşim çok sever gideriz fırsat buldukça. bi de doğa gezilerini de severiz. sen de alışverişe çıkacaksan yalnız gez canım. eşinle başka alternatifler yaratın. pikniğe gidin mesela. sabah çıkıp yürüyüş yapın. kahvaltılıklar alın gelin evinize haftasonları.

aaah aah işte tam da bunları yapmak istiyorum zaten ama yok adam evden çıkmıyo.avm önemli değil,adım başı avm oldu zaten istanbul kızlarla olsun görümcemle,eltimle sürekli çıkıyorum avm ye.sinema da evde sinema sistemi var evde izleriz,bazen gideriz de..ama işte dediğin gibi el ele dolaşma cafelere gitme,doğa gezileri olsun bunlar tam da bnm eşimle yapmak istediğim şeyler arabamız da var ama bi türlü çıkaramıyorum evden.çoluk yok çocuk yok bak bu zamanların kıymetini bilelim gezelim tozalım diyorum hiiç umrunda değil:(

ilginç geldi bana ya. eşin acaba maddi sıkıntıları mı düşünüyor? benim eşim sürekli internetten yurtdışı gezilerine bakar, beni italyaya götürmek istiyor. çocuğumuz da yokken gezmicez de ne zaman gezicez? kişilik meselesidir belki evi seviyordur eşin. evde de verimli zaman geçirebilirsiniz aslında ama eşini de yavaş yavaş alıştır. hadi bu sabah yürüyüşe çıkalım de, tut elinden götür sahile ne güzel istanbuldasınız ya:59:

ah ah
kızım olmadan ne çok gezerdik
bazen eve sabah ezanıylan birlikte girerdik
ne güzel günlerdi be
pazartesiden haftasonu progamını yapardık
biyerler ayırtırdık
gezer tozardık
şimdi gene çok geziyoruz ama eskisi kadar olmuyor haliylen
çocuk yokken tadını çıkarın diyeceğim ama senin eşin gezmeyi sevmiyormuş
biz ikimiz bayılırız mesela
biribimizden biri sevmese ozaman sorun olurdu
bütçenize uygun biyerler araştırın neten derim
eşine şurdan burdan yer ayırtım haftasonu ordayız gibilerinden emir vaki yapın
mecbur gelecek
ve keyif alacak
belki bidaki sefer o yapacak bi dene bence

ilginç geldi bana ya. eşin acaba maddi sıkıntıları mı düşünüyor? benim eşim sürekli internetten yurtdışı gezilerine bakar, beni italyaya götürmek istiyor. çocuğumuz da yokken gezmicez de ne zaman gezicez? kişilik meselesidir belki evi seviyordur eşin. evde de verimli zaman geçirebilirsiniz aslında ama eşini de yavaş yavaş alıştır. hadi bu sabah yürüyüşe çıkalım de, tut elinden götür sahile ne güzel istanbuldasınız ya:59:

evet dediğin gibi çok ilginç dimi...yoo maddi durumumuz iyi allaha şükür kendi işimizi yapıyoruz,aile şirketimiz var.bende severim evi,öyle her fırsatta farklı şeyler yapalım demiyorum diye kendisine de söylüyorum,anlamıyo.bende sıkılıyorum ama,ara sıra başbaşa çıkıp bi nefes almak istiyorum,kim sıkılmaz ki ama dimi? dediğin gibi daha da zorlıyım ben en iyisi tutuyum elinden zorla götürüyim:4:

ah ah
ne güzel günlerdi be
biyerler ayırtırdık
gezer tozardık
mecbur gelecek
ve keyif alacak

evet olabilir,bak bu süper fikir:) hatta istanbuldaysan bildiğin güzel biyer varsa tavsiye eder misin:26:

ah ah
ne güzel günlerdi be
biyerler ayırtırdık
gezer tozardık
mecbur gelecek
ve keyif alacak

ne güzel ya en çok istediğim şey ama evlendikten sonra malesef hiç gerçekleştiremedik.ikide çocuk oldu şimdi tamamen monoton bi hayat bütün gün evdeyim yani çocuklar benı eve bağladı hiç bir şey yapamıyorum .eşim haftanın birgünü izinli oluyo ondada avm geziyoz ezberledik artık ne nerde.bende istiyorumki böyle eylenceli yerlere gitmek eylenmek ne bilim yani istediğim hiç bişeyi yapamıyorum zaten eşimde sevmiyo öyle içkili yerleri felan.oda gezmeyi sever ama olmuyo işte benım sevdiğim yerleri sevmıyo.birde çocuklar küçük olmuyo işte olmuyo.çocuklarla olmuyo.bu günlerinizin keyfini çıkarın bence sonra hiçbiyere çıkamazsınız benden söylemesi:34:

İkimiz de gezmeyi seviyoruz.Eşimin işleri daha yoğun,en küçük fırsatta yollara dökülüyoruz.Kışın haftaiçi insan hemen kendini evine atmak istiyor o ayrı mesele.:9:Eşinize açıkça söyleyin onunla gezmek istediğinizi.Onun dışında kendiniz de gezeibilirsiniz.Eşim alışveriş merkezlerinde dükkan dükkan gezmeyi sevmez,o yüzden zorlamam onu,kendim giderim,ya da arkadaşlarımla...:24:

evet olabilir,bak bu süper fikir:) hatta istanbuldaysan bildiğin güzel biyer varsa tavsiye eder misin:26:

yok canım malesef değilim
İstanbulu bilmem doğru düzgün
ama bildiğim kadarıyla ağva ve şile çok yakınmış
ve gezilecek görülecek güzel yerler varmış
sen daha iyi bilirsin İstanbulda yaşayan biri olarak
ama netende araştırabilirsin
hem maddi sıkıntıda yokmuş arabada altında daha ne olsun
gezin vallah kim tutar sizi :71:

erkekler genelde avm sevmez.benim eşimde sevmez sıkılır hemen çıkmak ister çıkmasa bile keyifsiz keyifsiz gezer benide sıkboğaz eder.o yüzden gezme diyince avm tercih etmiyoruz

onun dışında gezmeyi çookk sever.hem ev oturması hem dışarılarda gezmeyi hemde şehir dışına gitmeyi

hamile halimle bile nerelere nerelere gittik beraber.Ankara doğma büyüme olmasına rağmen kaleye dahi çıkmamıştı beraber gittik müzelere gittik.kır bayır gezdik.arkadaş ortamlarını hiç söylemiyorum sabahlara kadar otururduk okey oynardık.

ilgi alanını bulmak lazım.belki sadece avmlerde gezsek bende sen gibi şikayet edebilirdim eşim gezmiyo diye.alternatif hobiler bulun bide onu deneyin bence

buluyorum bulmaz mıyım:( avmlerden bnde sıkıldım zaten.bana kalsa uzunca bi süre önünden geçmem ama bnm eşime gezme diyince hemen avmye götürür.mesela işte geçenlerde tiyatroya götüriyim dedim ilk defa gidicek,anlatıyorum işte şöyle oluyo böyle oluyo güzel komik de bi oyun,sevdiği oyuncularda var,biletleri aldım zorla götürdüm.yeniliklere de kapalı,birazcık açık olsa ben gezmeye ikna ederim.burdaki arkadaşların dediği gibi emri vaki yapıp,tutucam elinden zorla götürcem..

Allaha çok şükür öyle bir derdim yok. bayılırız ikimiz de gezmeye. Sadece ben cok fazla yürüyemediğim icin cabuk yoruluyorum onun dısında günde üc avm tüketiyoruz :) Bazı erkekler alışveriş sevmezler ama ben sansılıyım bayılır eşim alışverise :)

Bazen canı dısarı cıkmak istemiyor ama ben cok istiyosam tesvik ediyorum. Siz de öyle yapın. Sana sunu alırız, buraya bakarız, surda yemek yeriz gibi...

başlık hiç olmamış :) ne o öyle eşim beni gezdirmesin.

eşinizle beraber gezermisiniz olsa daha iyi değil mi yaaa :)

başlık hiç olmamış :) ne o öyle eşim beni gezdirmesin.

eşinizle beraber gezermisiniz olsa daha iyi değil mi yaaa :)

evet doğru söylüyosun arkadaşım:) ama bu durumun beni deli ettiği bi anda konuyu açtığım için ii bi başlık olmamış:)

Back
X