• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gezdirir mi?

evet doğru söylüyosun arkadaşım:) ama bu durumun beni deli ettiği bi anda konuyu açtığım için ii bi başlık olmamış:)

evet canım başlık beni de rahatsız etti.ben de çalışmıyorum evdeyim ama 10 yıldır eşime beni gezdirir misin demedim. bu tabir bana sanki dört ayaklıymışız da gezdirilmeye ihtiyacımız varmış gibi hissettirdi.konuyu açan arkadaş alınma sakın.bu lafı milletin diline dolayan utansın..ayyy feminist damarım şahlandı:52:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende eşimle birlikte gezmeyi,güzel anlar yaşamayı çok seviyorum.Haftasonu biyerlere gitmek,başbaşa uzun yürüyüşler yapmak istiyorum.Daha yeni evliyiz.Hayallerimi gerçekleştirebilir miyim acaba?Ama yanlış anlamayın,eşim bana çok değer verir,fikirlerimi önemser lakin biraz üşengeç:)

eşimde beni gezdirmiyor:(biraz şikayet edeyim barii:))evlenmeden önce bi güzel gezmiş 1 dk yerinde oturmamış gidip görmediği yer kalmamış bana gelincede yorulmuş.reva mı bu bana yaa benim günahım nee:59:

o kiyafet sana yaramaz derken seni hor görüyor farkindamisin?
Bazi erkekler gezmekten hoslanmaz ne yazikki..
Sende arkadaslarinla gez, bakalim ozaman ne diyecek..

eşimde beni gezdirmiyor:(biraz şikayet edeyim barii:))evlenmeden önce bi güzel gezmiş 1 dk yerinde oturmamış gidip görmediği yer kalmamış bana gelincede yorulmuş.reva mı bu bana yaa benim günahım nee:59:

Hiç reva diil arkadaşım,çok güzel şeyler hakediyoruz.
İnşllh hayallerimize kavuşuruz

Bizde her haftasonu 1 avm geziyoruz.Bu arada haftalık alışverişi de yapıyoruz.Bundan şikayetim yok o yüzden.
Bayram tatillerinde falan hep şehir dışında kalıyoruz.Yazında hafta sonları sık olmasa da denize falan gideriz.
Arkadaşlarıyla toplanır denize yakın cafelerde çay kahve falan içeriz çoğu zaman.Böyle masraflı olmuyor hem.
Ama maddi olarak şu aralar pek elverişli değil durum.Yoksa her haftasonu şehir dışında oluruz heralde,eşim sever gezmeyi.

Ben gezi falan ayarlamaya çalışıyodum bikaç aydır ama eşim maddiyattan dolayı yok olmaz boşver falan diyodu sinir oluyodum.
Geçen hafta birisi eşime "çocuk olunca beraber gezemezsiniz tadını çıkarın" demiş.
Tabi eşim kendine geldi.Bikaç haftaya uludağ yada kartepeye falan gitmeyi planlıyoruz :1:

Bu arada uygun fiyata gezmek isteyen ve eşini ikna etmeye çalışan arkadaşlarım aşağıdaki linkte güzel fırsatlar var.Ben bikaç kere sinema bileti falan aldım çok uygun fiyata.Gezmek tozmak daha ucuza geliyo
Brunch falan da var doğa gezileri de.Haftasonu kaçamakları var uygun fiyata :34:

İstanbul Kampanyaları - Toplam 189 kampanya - Fırsat Bu Fırsat

bizde kızım doğmadan önce her pazar dışarı çıkar gezerdik
şimdi kızım var diye çok çıkamıyoruz oda önceden çıkartırdı beni bensiz bi yere gitmezdi
akşam arkadşlarla çıkardık hadi hazırlan çıkıyoruz derdi
şimdi zar zor çıkartıyorm onu dışarı kızımı kaynanama bırakıp bi kaç kez çıkmışızdır
çocuğu bahane ediyo yaz gelsin vs. diyo önceden gezen adam şimdi benle bi yere gitmiyo
bende kendimçıkıyorum valla onumu beklicem :63::63:

sık sık olmasada mesleğimizden dolayı fırsat buldukca çıkıyoruz:52::52::52:

cok tesekkürler minikkelebek linkin icin, sayende ögrendim. Bence cok güzel seyler var.:7:

kız kardeslerın dısında arkadasın yok mu? bence hemen kendıne arkadas edın bi şekılde.. olmadı hobi kurslarına git..
üzüldüm şahsen mankenın ustundekı kıyafet sana yakısmaz demesine.. eger bidaha öyle bişey derse (kıyafeti almamak için)sizde eger çok beyendıysenız ,ben o kıyafetı ustumde tasımasını bılırım desenız yeter.. madem maddi acıdanda bi sıkıntınız yok..

benımkınınde arada boyle huysuzlugu tutuyor ozaman deli oluyorum.. ben biyere gidip para haracamak istiyorum dıyorum en sonunda :):) ben basında dır dır edınce sadece sahılde elele verip gezıyoruz okadar.1.5 yılı aşkın bi zamandır sahıl kentındeyım bu sahılde yuruma faslı bile çok sıkıcı gelmeye basladı bana..

bizde eşimle pazar sabahları kahvaltıya gideriz zaman zaman,orman yürüyüşü yaparız:62: .sabah çıkmazsakta öğleden sonra muhakkak çıkar gezeriz,alışveriş yaparız benden çok kıyafeti var:1:,yemeğe gideriz.yaşadığımız yer küçük olduğu için pek alternatif yok ona rağmen gezmeyi ikimizde seviyoruz çok şükür.:64:

ayaklarıma kara sular iner .......o derece sever gezmeyi :24:bende severim gerçi ama o daha çok seviyor .......söyle bakalım seni nereye götüreyim der durup dururken..........hafta sonları hiç evde durmayız zaten ......hiç bişey yapamazsak çıkar vitrinlere baka baka 1 saat yürüyüş yaparız eşofmanlarımızla :71:
genelde çoğu erkek sevmez yapıya göre değişiyor.......benim babamda çok severdi gezmeyi,farklı yerler görmeyi bu konuda şanslıyım diyebilirim eşim her huyuyla babam zaten :nazar::71:

biz kışı evde geçirmeyi seviyoruz o yüzden alışveriş merkezi hariç biryere gitmeyiz
yazın da zaten bir pazar izni olduğu için iki haftada bir aquamarine gideriz sinemaya gideriz pikniğe gideriz adalara gidip adayı bisikletle gezmeyi seviyoruz alışveriş merkezleri falan ayy yaz gelse biran önce keşke :66::66::66:

Back
X