• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

cokricaetcem

'VE İLAA RABBİKE FERGAB'
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
1.193
538
128
benimki her geçen gün azalıyor :47:
bu yüzden onu parçalamak istiyorum:27:
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum:25:

Eşim beni gün içerisinde hiç aramıyor
haftada 1 ya arar ya aramaz o derece yani
ama nedense beni onu hep arıyorum yada mesaj atıyorum

eskiden 2 3 kez arardı
ama şimdi çalıştığı yerde tel. çekmiyor
1 kere ya arıyor ya da arayamıyor..
gönüller bir olsun o kadar da önemli değil...

eşimin o günki yoğunluğuna göre değişiyor
ama her gün en az 4-5 kez konuşuruz zaten şimdi whatsapp var :1:
ordanda her zaman yazışıyoruz
sonrada akşama konuşucak bişey kalmıyor :1::1::1:

sizce bu sık arama ya da aramama durumları neye göre değişiyor?

bence alışkanlığa göre değişiyor :) arayınca mutlu oluyorum tabi bende ama aramayınca neden aramıyosun diyede tepesine binmiyorum.. sadece uzun süre eve gelmeme ihtimali olup aramama gibi bir şey yaparsa o zaman tavrımı koyuyorum tabi bide hamile olunca ister istemez arıyor :21: daha önce de aynı yerde çalıştığımız için arama gibi bir durumu olmazdı ama mesajlaşırdık :39:

sizce bu sık arama ya da aramama durumları neye göre değişiyor?

Bazı insanlar gerçekten konuşmayı sevmiyorlar. Ya da "ekmek lazım mı, kaçta cıkacaksın, nerdesin" gibi hayati cümleler dışında telefondan uzak duruyorlar.

bazı ciftler de bizim gibi buluşma yerine yaklaşırken bile telefonda konuşuyorlar.

Tamamen ilişkinin ve insanın dinamiği ile ilgili

bence alışkanlığa göre değişiyor :) arayınca mutlu oluyorum tabi bende ama aramayınca neden aramıyosun diyede tepesine binmiyorum.. sadece uzun süre eve gelmeme ihtimali olup aramama gibi bir şey yaparsa o zaman tavrımı koyuyorum tabi bide hamile olunca ister istemez arıyor :21: daha önce de aynı yerde çalıştığımız için arama gibi bir durumu olmazdı ama mesajlaşırdık :39:

yani kesinlikle ben de siz gibiyim asla tavır yapmıyorum.söylediklerin ruh halime çok yatkın şeyler:34:

Bazı insanlar gerçekten konuşmayı sevmiyorlar. Ya da "ekmek lazım mı, kaçta cıkacaksın, nerdesin" gibi hayati cümleler dışında telefondan uzak duruyorlar.

bazı ciftler de bizim gibi buluşma yerine yaklaşırken bile telefonda konuşuyorlar.

Tamamen ilişkinin ve insanın dinamiği ile ilgili

aynen kesinlikle katılıyorum. bu da demek değil ki bir sorun var..ruh hali tarzı tavrı farklı herkesin birbirinden:46:

o neden ama????:26:

ne biliyim bazen okadar gereksiz arıyorki ben zaten akşama kadar telefonlarlayım.bıkıyorum eve gidince ses dahi kaldıramıyorum beynim uyuşuyo.hatta dün çok güldüm akşam çıkıcaktım aradı marketteyim bişey istiyormusun diye bazı şeyler %50 indirime girmiş ,bende sayıyorum şunu al bunu al diye en önemliside tablet deterjanım bitti dedim.neyse akşam eve gittim poşette sadece peçete gördüm hani aldıkların dedim? :::::::::))))))e senle konuşana kadar bitirdi millet kalmadı dedi,bütün makineyi boşaltıp elimde yıkadım ama içimden nasıl kızıyorum hahhhaahhah

Son düzenleme:
Eşim beni gün içerisinde hiç aramıyor
haftada 1 ya arar ya aramaz o derece yani
ama nedense beni onu hep arıyorum yada mesaj atıyorum

cnm benim eşimde hiç aramazdı. bende aramayı bıraktım. hiç ama hiç aramadım. elim telefona giderdi kaç kere geri bırakırdım . sonra baktım o beni aramaya başladı. şimdi her sabah tekmil verir gibi aynı saatte arar. birde iş çıkışında akşam arar :21:

sanada tavsiye ederim:34:

Duruma göre degisiyor, genelde günde 3-4 kez arar.
Kücük sorular icin whatsapptan yazisiyoruz

Back
X