eşiniz sizi il dışına anne babanızın yanına ne sıklıkla yollar..

Çalıştığım için sıklıkla gidemiyorum.Geçen ay haftasonu için gitmeyi düşündüğümü söyledim.. Sadece haber verdim..Bir program ya da planladığı başka bir şey olabileceğini düşündüğüm için.... Biletimi aldım oğlumu da aldım gittim.. 2 gün 2 gündür... İzin almam, haber veririm.. Bir plan vs.. yoksa zaten o da asla karşı çıkmaz... Leylekler getirmedi bizi sonuçta ne münasebet izin alacakmışım!

Son düzenleme:
bu ara esimle aramın acılmasına yaptıgı söyledigi seylerle beni üzmesine ve benimde cok dogal olarak hakkım olan seye onlarca bahane bulup (ben gelince kalmaya giderirz bensiz günü birlik gitgel demesi)bu yuzdende sanki kötü bişey istiyormusum gibi beni bos yere kırması.bazı arkadaslar esten izin istenmez karar verilip uygulanır demişsiniz işte o yerine göre degişir.izin alacagınız kişiler birden coksa bide iş dahada degişir ama kesinlikle sacmalıgın daniskası( gitmesen olmazmı) demesi

Yollamak kelimesi biraz manidar değilmi..
Maddi imkanlar ve eşler arası anlaşıp konuluşulur ona göre karar verilir..
Ben ailemin yanına gidebilirmiyim diye sorulursa,bu böyle devam eder izin almadan asla göndermez.
Gitmek istiyorum demek yeterlidir ..

bu muhabbetin dozunu bozar yada ilişkiyi zedelemez mi.. cümleler izin alır ama aslında bilgi verilir. saygı gereği izin gibi alınır. daha doğru değil mi.. eşim her yıl gitmek istememe biraz sürat yapar..

öle demek muhabbetin dozunu bozuyorda..
senin ailenin yanına gitmek istemene eşinin surat asması muhabbetin dozunu bozmazmı?
sonuçta bahsettiğimiz dıdının dıdısı değil aile..
ve birde her yıl gitmek istememek demek ne demek?
2 3 sene de bir mi gitçeksin..

Konu hemen tartışmaya dönmüş

konu sahibi yorumları cevaplasa daha iyi olur ama

bi tek kayınvalidem var beraber kalıyoruz..

Eşin annesinle dibdibe yaşıyorken, senin senede bir kere aileni görmene surat asıyor.

Çok özledim ailemi duramıyorum gideceğim diye haber verip, ertesi günde bilet rezervasyonumu yaptırırdım senin yerinde olsam.

Üstelik annesi yanında tamamen evde yalnız da kalmıyor bunun bahanesini de edemez.

Aile faciasına davetiye çıkartmayın lütfen ..

yollamak tabiri garip geldi bana da, çocuk muyuz ve karşımızdaki ebeveyn mi de izin alacağız... saygıyla alakalı olduğunu da düşünmüyorum eşten izin almanın ( hele ki ailemi görmeye gitmek için)

2 saatlik mesafede oturuyorum, 4 aylık evliyim 6 defa eşimle gittik... yalnız gitmeyi tercih ederim tabiki ama eşim hamilelik nedeniyle endişe ediyor... gidiş sıklığı mesafeye göre değişir bence, ama illa bir nedeni olması gerekmez, uzun süre görmemiş ve özlemiş olmanız da bir sebeptir gitmek için... 8-10 saatin üzerindeki mesafeler havayolu gerektirdiğinden maddi imkanlar da gözetilmeli tabi ki...

bu muhabbetin dozunu bozar yada ilişkiyi zedelemez mi.. cümleler izin alır ama aslında bilgi verilir. saygı gereği izin gibi alınır. daha doğru değil mi.. eşim her yıl gitmek istememe biraz sürat yapar..

ÖHHHHHHH...Her yıl gitmenize surat mı yapar? Kaç yılda bir gitmeniz gerekiyomuş cidden merak ettim ?

bi konu açılır konu koklatma yazılırsa böyle olur
güzel açıklayıcı yazsaydın daha sağlıklı cvplar verilebilirdi
yollamak, gönderirse tarzı düşünürsen hiç izin vermez
mesafeniz kaç saat? maddi durumunuz nasıl? ona göre cvp verelim...

bi konu açılır konu koklatma yazılırsa böyle olur
güzel açıklayıcı yazsaydın daha sağlıklı cvplar verilebilirdi
yollamak, gönderirse tarzı düşünürsen hiç izin vermez
mesafeniz kaç saat? maddi durumunuz nasıl? ona göre cvp verelim...

haklısın daha net olabilirdi..
otobüsle 21 saat, maddi durum normal.. yollamak derken evet izin vermek olarak düşünün.

imkanlar doğrultusunda canımız ne zamn gtmek isterse o zaman gdebiliriz ama kaldıki her ay gtmeye kalkıp 1 haftada kalınırsa o eşte artık sinir katsayılarını çoğaltabilir
her erkeğin böyle bir duruma izin verebiliceğini düşümüyorum ben

Aileler Ankarada biz Batmandayız evlendik 5 ay sonra benim ailem geldi evimize 4 ay sonrasında kv kp geldiler, 2.5 ay sonrada biz yıllık izne gittik onun dışında bayramlarda ben Ankaraya gidebilirim ama eşim polis olduğu için görev yazıyolar onu bırakıp gitmiyorum, lakin doğum için Allah kısmet ederse 2 ay önceden annemlere gidicem doğumdan sonrada 1-1.5 ay kalıcaz eşimde bunu sorun etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…