eşiniz sizi il dışına anne babanızın yanına ne sıklıkla yollar..

maddi duruma kaldınan gün sayısına bağlı.

mesela herseferinde uçakla gidilip gelinecek biyerse 2 gün kalınsa 3 ayda birkere gidilebilir. tabi aile bütçesi buna yetecekse.
diyelim yetmiyo yılda bir 15 günlükte olabilir. tab gönül aileyle daha çok zaman geçrmek ister ama gidipte 1 ay kalmak bence doğru değil.

eşinse siz maddi durumunuza göre davranıp eşinizie uzun süre yanlız bırakmadığınız takdirde eşinizinde sorun çıkarmaması gerekir tabiki.

cnm doğu biraz uzak. şöyle söyleyeyim. ailesine 6 saatlik mesafede oturan kuzenim senede 2 kez bayramlarda geliyor. ondada arefeden geliyor kendi annesinde bir gece kalıyorlar. o akşam yada bayram sabahı kvalideye gidiliyor. 1-2 gün orda . sonra kocanın akrabaları, görümceler fln . en son kız kendi annesine geliyor. ama bayram bitmiş 4. gün fln

sonra en fazla 1-2 gün orda kalırlar. sonra tek başıma gidemem der kocası benim kuzeni alır gider. ama kuzen bunu normal karşılar. şehir dışı sonuçta der.

ama benim kız kardeşim 4-5 saatlik mesafeden 3 ayda bir gelir 1 ay kalırdı. enişte ne zaman geliyosun bile demezdi.

bence yapı meselesi. senin ve eşinin. eşin ne düşünüyor bu konuda. sen ne kadar sıklıkla gitmek istersin?

evlenmeyi düşünmede bence zaten daha evlenmeden aileni yok sayıyo

tam benlik bir soru olmuş ,ailesinden uzaktan yaşayan evli bir bayan olarak ,1.5 ayda bir gidip 4 gün kalıp geliorum .uçakla bir saat zaten .

haklısın daha net olabilirdi..
otobüsle 21 saat, maddi durum normal.. yollamak derken evet izin vermek olarak düşünün.

mesafe uzun ama ailen o tabiki bikaç yılda gitmeyeceksin canım
en azından senede 1 bayram ve çalışıyosan yıllık iznin bi kısmında
çalılşmıyosan da yaz tatilinde falan gitmelisin bence

Ben annemlerle aynı şehirdeyim ama uzak olsak yılda 1 kereden fazla gitmek isterdim sanki. Ya da uzak olunca alışırsın bilemiyorum tam yaşamadan.
Bu biraz sizin durumunuza bağlı, çocuğunuzun olup olmadığı, okula gidip gitmedi vs vs vs…
Çocuk yoksa çok özlediğin bir zamanda gedebilirsin aslında. Yılda şu sayıda diyemem. Ama çalışıyorsan ve çocuk varsa bunlar bağlayıcı etmenler..
Bunun dışında yılda en az 1 kere gidebilmelisin.

hepsimi aynı ya bunların
bende senin gibi yapmayı düşünüyorum,
yılda bir kere gideceksem bile onsuz gitmek isterim napcamm ben onla zaten hergün görcem

aynen ya . hayır zaten annemın evıne geldıkce bırbırımızı ozlemıs oluruz ıyı olur oda anasının evıne mı gıdıo evde mı kalıo nabıosa artk bılmem :))) :))

evlenmeyi düşünmede bence zaten daha evlenmeden aileni yok sayıyo
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) herkesın aşagı yukarı eksisi artısı var dur bakal cnm benm artıları eksılerınden coksa düşünürüm eksileri artılarından coksa zar zor elerim bı sekılde hayatımdan:) suan ck taze hersey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…