- Konu Sahibi galatasaray06
-
imkanlar doğrultusunda canımız ne zamn gtmek isterse o zaman gdebiliriz ama kaldıki her ay gtmeye kalkıp 1 haftada kalınırsa o eşte artık sinir katsayılarını çoğaltabilir
her erkeğin böyle bir duruma izin verebiliceğini düşümüyorum ben
arkdaşlar eşiniz sizi ailenizin yanına ne sıklıkla yolar. anne babanız il dışında olanlara soruyorum. eşiniz sorun edermi aile yanına gitmeyi yada gidip ne kadar kalacağınıza yada gideceiğiniz zamana eşinizin bakışı ne olmuştur sizlerin..
mesela her yıl istanbuldan doğuya ne sıklıkla gidilmesi daha doğrudur...
Eşim beni yollamaz, yollayamaz! ben ne zaman anneme gitmek istersem, maddi durumum uygunsa, annemi özlediysem giderim, canımın istediği kadar da kalırım... Buna karşıma hakkını eşime de vermem. Yok illaki karışacağım diyorsa aynı görüşme şartlarını ailesi içinde gözden geçirmesi gerektiğini hatırlatırım.
Peki durumlar tersine dönse, onun ailesi şehir dışında olsa, ben ailemi özledim gidip bir ay kalıcam dese ne dersiniz? İzin verme/alma olayına ben de karşiıyım ama ben istediğini yaparım bana kimse karışamaz da değil olay.
zırt pırt gitmenin bi manası yok yaa ne bileyim dediğim gibi 9 gün bayram tatili oluyo mesela, ben gidebilirim ama eşimi bayramda neden yalnız bırakayım ama bu durum karşılıklı olmalı tabi
Peki durumlar tersine dönse, onun ailesi şehir dışında olsa, ben ailemi özledim gidip bir ay kalıcam dese ne dersiniz? İzin verme/alma olayına ben de karşiıyım ama ben istediğini yaparım bana kimse karışamaz da değil olay.
Fark etmez, annesidir ne zaman isterse gider görür. Uygunsam ben de eşlik ederim, değilsem hasretini gidersin ana bu başka bir şeye benzemez. Tekrar söylüyorum ailemle iletişimime kimse karışamaz, yorum yapamaz.
Aile faciasına davetiye çıkartmayın lütfen ..
Katılıyorum ama işte baya hassas dengeler var burda. Bayram tatilinde 9 gün ailemde kalıcam sen istersen gelme dese bir erkek ne deriz? Kadınlar ve erkekler aile özlemede eşit midir değil midir? Erkek daha dirayetli mi olmalıdır?
Başlık beni de rahatsız etti ama ben cidden kimse bana karışamaz tutumunu anlayamıyorum. BUrda erkeklere verip veriştiriyoruz. Artık yeni bir ailesinin olduğunu farketmiyor diyoruz, annesinin evinden çıkmıyor diyoruz ama bir arkadaş haftada 3-4 kez ailemi görürüm diyor. Aynısını erkek dese bu ne ya deriz. Oooof çok zor.
bende bu konuyu çok merak ediyordum
ben evli degilim ama sevgilimin şehrinde yasayacagız evlendikten sonra, ailem çok uzakta olacak, ve geçenlerde konusu açıldı,
bana ne dese iyi, yılda bir kere gidersin, o zamanda beraber gideriz ben sensiz yapamam! çok ama çok bozuldum
bende kendi kendime diyordumki, yılda 2 kere giderim tek başıma ailemle rahat vakit geçiririm ama beyefendi bensiz kalamazmış, bakalım evlenince ne olacak
genel olarak erkekler gönülsüz bu konuda nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?