E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
walla çok kolay bi soru ben öle bi ihtişmalim yok ama oldu diyelim eşimi memnun etmekten başka çarem yok sanırımki dışlarda aramasın o ihtiyacını
bilmiyorum sanırım çoğumuz aynı kanıdayız
Ben ayni kanida degilim neclacim, cinselik iki kisi arasinda olup bitiyor ve o iki kiside bunu isteyerek yapmali....Ben istemedikten sonra sirf amaninda aman esim disarda aramasin o ihtiyacini diye kendimi paralayamam...
Insanlik hali hadi olduda hastalik hamilelik esnasinda uzun bir süre cinselik yasak yada olmuyor o zaman ne yapican, aklin fikrin esindemi olucak her an beni aldatir diye??
Bir erkek karisini onu memnun etmek zorunda olan bir seks makinesi olarak görmemeli..yani ben istedigim zaman oda istemek zorunda hesabi...yok vallaha hicte kusura bakmasinlar:1closedeyes:
Ben ayni kanida degilim neclacim, cinselik iki kisi arasinda olup bitiyor ve o iki kiside bunu isteyerek yapmali....Ben istemedikten sonra sirf amaninda aman esim disarda aramasin o ihtiyacini diye kendimi paralayamam...
Insanlik hali hadi olduda hastalik hamilelik esnasinda uzun bir süre cinselik yasak yada olmuyor o zaman ne yapican, aklin fikrin esindemi olucak her an beni aldatir diye??
Bir erkek karisini onu memnun etmek zorunda olan bir seks makinesi olarak görmemeli..yani ben istedigim zaman oda istemek zorunda hesabi...yok vallaha hicte kusura bakmasinlar:1closedeyes:
:dance:
bu benim düşüncm herkesin düşncesi aynı olcak diye bi şey yok
tabiki hamilelik yada uzun süreli regl dönemi felan olduğunda eşimde zaten öle öküz gibi davarnmaz anlayışlıdır yani ben eşimi tanıdgım için bu şekilde yorum yaptım o istiyorsa bende istiyorumdur.
sex makinesi denmez buna bence doğal bişey bu ama sizin görüşünüze saygı duyarım.
Dogaldir tabiki fakat zorunlu degildir...Ilk mesajinda benim öyle bir ihtmalim yok esimi memnun etmekten baska carem yok diye yazdin ve burdaki cogunluluk seninle ayni kandidadir dedin, bende sadece aksini savundum, hepsi bu...benimde tabiki senin görsüne saygim var sakin yanlis anlasilmasin...:1hug:
Bizim kültürümüzde hala sirf kocasi istedigi zaman istemeyen kadinlarin aldatilmasi hak görülüyor, ehh sende kocani memnun etseydinde aldatmasaydi deniliyor üstelik bunlari söyleyenderde kadin...
Peki karsini memnun etmeyen binlerce milyonlarca erkek yokmu?? Var tabiki ama bir kadin iste kocam beni tatmin edemiyor deyipte disarda ihtiyacini görmüyor görsede zaten basina gelecekler malum..
Yani benim demek istedigim bu!! Hem bir laf vardir alismis kudurmustan beter, esin senden hic yada cok nadir red almayip birden bire allah esirgesin hastalik veya hamilelik yüzünden uzun süre uzak kalmak zorunda kalirsa, senin icin hicbir zaman rahat olmicak...
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?