eşiniz sizi istediğinde siz istemiyorsanız ne dersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
eşiniz size yaklaştığında ve siz hiç havanızda değilseniz ona ne tepki verirsiniz?kaydirigubbakcemile5

walla çok kolay bi soru ben öle bi ihtişmalim yok ama oldu diyelim eşimi memnun etmekten başka çarem yok sanırımki dışlarda aramasın o ihtiyacını
bilmiyorum sanırım çoğumuz aynı kanıdayız

canim hic havamda deyilim, canim istemiyor, of rahat birak beni, basimdaki bu agrida neyin nesi, bugün elinde citiliyiversen ufakligi
yat zibar uleynnnnnkaydirigubbakcemile:mymeka:

---Bulaşma,hiç canım çekmiyor...

---Gerçektenmi?

---Evet...

---Bak gerçekten istemiyorsan tamam,bulaşmam..

---Gerçekten canım çekmiyo aşkım....

---Ok,iyi uykular....Der ve hıh dercesine arkasını dönüp yatar:)))))))

walla çok kolay bi soru ben öle bi ihtişmalim yok ama oldu diyelim eşimi memnun etmekten başka çarem yok sanırımki dışlarda aramasın o ihtiyacını
bilmiyorum sanırım çoğumuz aynı kanıdayız

Ben ayni kanida degilim neclacim, cinselik iki kisi arasinda olup bitiyor ve o iki kiside bunu isteyerek yapmali....Ben istemedikten sonra sirf amaninda aman esim disarda aramasin o ihtiyacini diye kendimi paralayamam...

Insanlik hali hadi olduda hastalik hamilelik esnasinda uzun bir süre cinselik yasak yada olmuyor o zaman ne yapican, aklin fikrin esindemi olucak her an beni aldatir diye??

Bir erkek karisini onu memnun etmek zorunda olan bir seks makinesi olarak görmemeli..yani ben istedigim zaman oda istemek zorunda hesabi...yok vallaha hicte kusura bakmasinlar:1closedeyes:

Ben karşısında ağzımı sonuna kadar açıp esnediğimde O anlar zaten.
Tamam canım anladım sen de iş yok bu gün der.-tatlicadiarzu-

Ama kesinlikle ben uygun olmadığımda sırf onu mutlu etmek için birlikte olamam. Benim numara yaptığım hemen anlaşılır.

Gerçekte seksin baş ağrısını geçirdiğini bilen erkeklere bu numara sökmüyor. ya da ben söktüremiyorum :))

:dance:
bu benim düşüncm herkesin düşncesi aynı olcak diye bi şey yok
tabiki hamilelik yada uzun süreli regl dönemi felan olduğunda eşimde zaten öle öküz gibi davarnmaz anlayışlıdır yani ben eşimi tanıdgım için bu şekilde yorum yaptım o istiyorsa bende istiyorumdur.

sex makinesi denmez buna bence doğal bişey bu ama sizin görüşünüze saygı duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşa tamamen katılıyorum.
Her daim gönüllerini hoş etme gibi bir zorunluluğumuz yokki.
Benim canım ister onun ki istemez, onun canı ister benimki istemez.
Aman işte istediğini yapayım da gözü dışarda olmazsın mantığı bana çok saçma geliyo.
Kusura bakmasın valla. Havamda değilsem ne yapsa boşş.

Dogaldir tabiki fakat zorunlu degildir...Ilk mesajinda benim öyle bir ihtmalim yok esimi memnun etmekten baska carem yok diye yazdin ve burdaki cogunluluk seninle ayni kandidadir dedin, bende sadece aksini savundum, hepsi bu...benimde tabiki senin görsüne saygim var sakin yanlis anlasilmasin...:1hug:

Bizim kültürümüzde hala sirf kocasi istedigi zaman istemeyen kadinlarin aldatilmasi hak görülüyor, ehh sende kocani memnun etseydinde aldatmasaydi deniliyor üstelik bunlari söyleyenderde kadin...

Peki karsini memnun etmeyen binlerce milyonlarca erkek yokmu?? Var tabiki ama bir kadin iste kocam beni tatmin edemiyor deyipte disarda ihtiyacini görmüyor görsede zaten basina gelecekler malum..

Yani benim demek istedigim bu!! Hem bir laf vardir alismis kudurmustan beter, esin senden hic yada cok nadir red almayip birden bire allah esirgesin hastalik veya hamilelik yüzünden uzun süre uzak kalmak zorunda kalirsa, senin icin hicbir zaman rahat olmicak...

Sevgilerimle

Bir bakışla anlaşırız biz o zaten gözlerimden anlar ona göre yaklaşır bende aynı şekilde

'istemiyorum aşkım' derim
naz yaptığımı zanneder 'gerçektenmi' der..
'ciddiyim istemiyorum,sen çok istiyosan yapalım ama ben öylece yatarım' diyorum
oda 'yok ben öyle istemem o zaman kalsın' der...avucunu yalayarak uzaklaşır...

haklısın cnm yaa coğu yerde aynı fikirdeyiz aslında özellikle kadınlarını mutlu edemeyen erkekler konusunda çok haklısın
bende öle cnm hiç istemezsse sölerim yani oda anlayışla karşılar. ama nadir yani
önemli olan karşılıklı saygı ben onun fikirlerine saygı gösteririm oda benimkilere

çok basit
bugün canım istemiyor aşkım havamda değilim derim
okadar
canım istememesine rağmen gözü dışara kaymasın diye zorlan birlikte olacak değilim kusura bakmasın hiç
onun canı istemediği zaman benim gözüm nasılkı dişariya kaymıyorsa onunkide kaymicak!

karnım çok ağrıyo miğdem bulanıyor acaba niye aşkım yaaaaa :lepi::dance::dance:lülülülülülü

ne yani istemeden istemediğim halde zorla rol yapıp mide krampları yaşıcağıma dön arkanı yat zıbar derim:))
ayı moduna geçsek bu gece:))

benim hiç istemediğim bi zaman olmadı kızlar oyüzden bişey diyemicem:)zaten heran ilişkiye girilmio karsılıklı birbirini isteyince dahada güzel oluyo:)

yaa o isteyip istemediğimi anlar
bende onu anlarım genelde eşimi kırmam ama çokta canım istemiyosa bugün olmaz yarın söz sana striptiz yapacam derim olur biter sırnaşık şey

Son düzenleme:
yaaa ben neden böyle hissediyorumm çok üzgünüm eşim benden uzaklaşır mı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…