- 2 Mart 2023
- 2.407
- 8.200
- 88
- 45
- Konu Sahibi denothanim
-
Cebine parada koysaydınbazen insan bi gitsede kafa dinlesem diyor valla
Çocuğunuzu uyutun büyük cocukta dışarı çıkmış keyfinize bakın
Çocuğun uyku saati, evin içinde dönüp duruyor , kızım da uyumuyor.
Yok mu izinli bir arkadaşın git bi çay iç dedim. Herkes çalışıyormuş.
Eee o zaman tek başına git dedim , gönderdim gitti
Ben de çay eşliğinde sessizliği dinliyorumÇocuğunuzu uyutun büyük cocukta dışarı çıkmış keyfinize bakın
En sevdiğim kısımBen de çay eşliğinde sessizliği dinliyorum
Evli ve çocukluyum tek başıma tatile bile gidiyorum, kafe ne ?Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Evet kocam gidiyor ama sizin daha kocanız da değil sevgiliniz. Gitmesi çok normal. Hatta kocamdan çok ben gidiyorum tek başıma bunda kötü birşey yokHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Bari tek başınıza çay içmeyin..Ayy ben tek başıma yemek de yiyebiliyorum eyvallahlar olsun
Kahve içsemBari tek başınıza çay içmeyin..
Bekarmış gibi derken, evli mi kiHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
şöyle sırtına iki vurup erkek adamsın lazım olur demesi de gerekir ama hahahahahahCebine parada koysaydınbazen insan bi gitsede kafa dinlesem diyor valla
Başı bağlı adamin kafede tek basina işi var Allah aşkına?Neden insan tek başına bir yere gidip kahve içemesin ki
Tez vakitte kellen vurulaİnanır mısın 3 senelik sevgilim var, ben de tek başıma gidiyorum kafeye. Geçen gün sıkıldım aldım laptobu gittim kafeye, orada çalıştım.Beyime de haber vermedim tüh verseydim keşke.
sana gitmeyeceksin diye baskı mı yaptı önceden?Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
sen sevgilini tanımıyor musun senden başkasını gözü görüyor mu veya o tipte bir adam mıValla bulundugum muhitte bekar erkekler karı kız kesmeye kafelere gittigi icin kotu etkileniyorum galiba bu durumdan
Erkek arkadaşım bekarmış gibi diyorsunuz.. Adam bekar sizde bekarsınız. Ayrıca insanın yalnız başına birşey yapmak istemesinde ne gibi bir sorun olabilir ki? Aldatacak mı? Eğer böyle düşünüyorsanız sizin zihniyetiniz kötü. İnsanlar tek başlarına sinemaya kafeye gezmeye vs. gidebilir. Arkadaşları ile de yapabilir bunu. Boğmayın. Ayrılın bence..Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?