Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

Çocuğun uyku saati, evin içinde dönüp duruyor , kızım da uyumuyor.
Yok mu izinli bir arkadaşın git bi çay iç dedim. Herkes çalışıyormuş.
Eee o zaman tek başına git dedim , gönderdim gitti
Çocuğunuzu uyutun büyük cocukta dışarı çıkmış keyfinize bakın

Evli ve çocukluyum tek başıma tatile bile gidiyorum, kafe ne ?

Evet kocam gidiyor ama sizin daha kocanız da değil sevgiliniz. Gitmesi çok normal. Hatta kocamdan çok ben gidiyorum tek başıma bunda kötü birşey yok

Bekarmış gibi derken, evli mi ki

En sevdiğim şeydir,tek başıma bir kafeye gidip,kahvemi yudumlamak sessiz sessiz...Bazen de bir restauranta gidip tek başıma,sakin, dingin bir şekilde yemeğimi yemek.Bu sebeple hiç garip bir durum değil bu benim için.

ben tek başıma her yere giderim bar kafe sinema alışveriş sahil çok da severim özellikle tek başıma giderim

Mahallemdeki mis gibi kahveciye gittim bi cortado çaktım geldim.
Kimsenin çüküsüne kukusuna bakmadım umrunda bile de değildi.
Yeni bebişli bi anniş vardı o da bebişini getirmiş mıkır mıkır sesleri geliyordu, sakin harika chill out bi müzik, soft renkler, mis gibi kahve kokusu…

sana gitmeyeceksin diye baskı mı yaptı önceden?
Valla bulundugum muhitte bekar erkekler karı kız kesmeye kafelere gittigi icin kotu etkileniyorum galiba bu durumdan
sen sevgilini tanımıyor musun senden başkasını gözü görüyor mu veya o tipte bir adam mı

Erkek arkadaşım bekarmış gibi diyorsunuz.. Adam bekar sizde bekarsınız. Ayrıca insanın yalnız başına birşey yapmak istemesinde ne gibi bir sorun olabilir ki? Aldatacak mı? Eğer böyle düşünüyorsanız sizin zihniyetiniz kötü. İnsanlar tek başlarına sinemaya kafeye gezmeye vs. gidebilir. Arkadaşları ile de yapabilir bunu. Boğmayın. Ayrılın bence..

Evliyim iki çocuk anasıyım kocam delirdigimi görünce hadi sen çık bı kahve iç diyor tek başıma gidip kahvemi içiyorum.Simdi eşim mi tuhaf ben mi yoksa beni delirtip cafeye mecbur bırakan çocuklarımmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…