- 11 Kasım 2024
- 1.206
- 2.907
- 48
- 34
- Konu Sahibi denothanim
-
BEKAR gibi olduk vallahi ahahahahahAynısını dün yaptım, bizim nikahlar hep düştü
ayyy ben de dün iki üç bira patlattım dışarda eşim evdeyken hem de, bu durumda eşim ne oluyor shdfhhgfh
Neeey bira mı? Bekar gibi tek başınıza mı?Aynısını dün yaptım, bizim nikahlar hep düştü
Bende tek başıma cafeye giderim,tek başıma sinemaya giderim,evde tek başıma film serisi izlerim,saatlerce balkonda tek başıma oturup müzik dinlerim,arabaya biner müzik açar tek başıma gezerim,bu bir insanın kendisiyle barışık olduğu anlamına gelir,vakit geçirmek için başkalarına ihtiyaç duymaz kendi kendine yetebilecek kadar kendini yetiştirmiş demektir,bence böyle bir insan bulduysanız ustüne çok gitmeyin eğer söylediğim gibi bir insansa bu onu geri iter,toplum olarak benimsenmiş sosyal dayatmaların dışında kendi dünyasını bulmuştur,bence o size değil siz ona ayak uydurmaya çalışın bu çok daha keyifli.Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor.
Arandık galiba birazcık da, başka türlü niye bekar gibi takılalım zaten aaaaNeeey bira mı? Bekar gibi tek başınıza mı?
Sizin yüzünüzden toplumun ahlakı bozuluyor. Yazıklar olsun.
Ee yani. Yoksa amacınız tek başınıza zaman gecirmek, nefeslenmek, kafanızı dağıtmak falan olamaz.Arandık galiba birazcık da, başka türlü niye bekar gibi takılalım zaten aaaa
Üyelik iptali is coming
Gördüm gördüm… bulunduğu muhitte(!) kafeler insanların kendilerini pazarladığı yerlerse demek…
Bizim muhitlerde genelde bir şeyler içiliyor. Muhitten muhite fark varmış kafe kavramında.
Aslında dese ki "ben kızlara bakmak için gittiğini düşünüyorum ", biz de o zaman tertemiz ayrıl derdik ama yok işte .Keşke üyelik iptali yapmak yerine burada yazılanları okuyup, değerlendirse. Üzerine bir düşünse. Ancak genel olarak gözlemlediğim buraya konu açanların büyük bir kısmı "ben haklıyım" hissini kuvvetlendirmek için geliyor. Acaba düşüncemde bir problem var mı diye değerlendiren yok.
Öyle maalesef. Hatalı olduğunu farkedebilen üye çok az. Genelde ya sessizce ya hakaretler eşliğinde gidiyorlar.Keşke üyelik iptali yapmak yerine burada yazılanları okuyup, değerlendirse. Üzerine bir düşünse. Ancak genel olarak gözlemlediğim buraya konu açanların büyük bir kısmı "ben haklıyım" hissini kuvvetlendirmek için geliyor. Acaba düşüncemde bir problem var mı diye değerlendiren yok.
15 dakika önce kendisini tek başına zorla kafeye gönderdim.Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
E adam bekar zaten kizHanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Cebine parada koysaydın15 dakika önce kendisini tek başına zorla kafeye gönderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?