Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

Bende tek başıma cafeye giderim,tek başıma sinemaya giderim,evde tek başıma film serisi izlerim,saatlerce balkonda tek başıma oturup müzik dinlerim,arabaya biner müzik açar tek başıma gezerim,bu bir insanın kendisiyle barışık olduğu anlamına gelir,vakit geçirmek için başkalarına ihtiyaç duymaz kendi kendine yetebilecek kadar kendini yetiştirmiş demektir,bence böyle bir insan bulduysanız ustüne çok gitmeyin eğer söylediğim gibi bir insansa bu onu geri iter,toplum olarak benimsenmiş sosyal dayatmaların dışında kendi dünyasını bulmuştur,bence o size değil siz ona ayak uydurmaya çalışın bu çok daha keyifli.

Ay ben evliyim 2 de bebeğim var akşam uyutunca onları eşime bırakıp çıkıyorum yürüyüş yapıp kahve içiyorum bi yerde. Bekar bekar takılıyomuşum şimdi öğrendim bide adam gündüz çıkıyor ben gecenin bir körü tüüüh.
E adam zaten bekar. Bir insanın gidip bi yerde kahve içmesinde ne gibi bir gariplik olur biliyo musun? Sevgilisinin eşinin bunu sorun etmesi...

Bide her gün yapıyomuş randevulu icazetli yapmaması büyük hata. Salın az gözünüzü seveyim.

Üyelik iptali is coming

Keşke üyelik iptali yapmak yerine burada yazılanları okuyup, değerlendirse. Üzerine bir düşünse. Ancak genel olarak gözlemlediğim buraya konu açanların büyük bir kısmı "ben haklıyım" hissini kuvvetlendirmek için geliyor. Acaba düşüncemde bir problem var mı diye değerlendiren yok.

Gördüm gördüm… bulunduğu muhitte(!) kafeler insanların kendilerini pazarladığı yerlerse demek…

Bizim muhitlerde genelde bir şeyler içiliyor. Muhitten muhite fark varmış kafe kavramında.

benim gördüğüm Cizre öyleydi

bir tarafta bekar öğretmen hanım kızlar
diğer tarafta da astsubay ve polis oğlanlar

kesişip yazışıp 6 aya evleniyorlardı.

konu sahibi Cizredeyse olabilir

ha gerçi bu dediğim "karı kız" (!) kesmeli şeyler akşam iş çıkışı saatlerde oluyordu, sabahın köründe polisler, öğretmenler hep mesaide...

Aslında dese ki "ben kızlara bakmak için gittiğini düşünüyorum ", biz de o zaman tertemiz ayrıl derdik ama yok işte .

Öyle maalesef. Hatalı olduğunu farkedebilen üye çok az. Genelde ya sessizce ya hakaretler eşliğinde gidiyorlar.

Bazen eşim aylarla başka şehirde çalışıyor, o zaman kendim çok çok diyorum Git bir cafeye çay iç, birşeyler atıştır. Tüm gün iş ev iş ev çekilmez.

ben de çok severim tek başıma takılmayı. dünyanın en normal şeyi, biraz alan tanıyın kendinize de karşınızdaki kişilere de.

15 dakika önce kendisini tek başına zorla kafeye gönderdim.

E adam bekar zaten kizyani ise gitmeden bi kahve içip ise geçmek isteyebilir. Evli olsanız her iş çıkışı gitse geç gelse neysede şuan sıkıntı yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…