• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

Ne kadar düşüncesiz bir kadın. Evli bir erkeği iş dışında arayıp özel sorunlarını anlatması vs. eşi ne düşünür demez mi bu insan ya? Eşin de tavrını koyarsa anlatamaz aslında…madem aynı yerde çalışıyorlar yemek arasında dertleşsinler…benim hoşuma gitmedi bu iş kızlar. Dünya çok bozuk. Dikkat et canımın içi.

Sağ ol canım, dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonumuz hayır olur

Sağ ol canım, dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonumuz hayır olur

İnşallah canım hepimiz için hayırlı olur. Hayat o kadar hızlı ki hiçbir şeye yetişemiyoruz. Hele çocuklar olunca onlarda birbirimize fırsat kalmıyor yatağa girince saniyeler sonra uyuyoruz. Bu durumda kadın olarak da erkek olarak da şefkatten yoksun kalıyoruz. Çalışmıyorsan eğer verdiğin efor biraz daha artabilir. Sana tavsiyem olabildiğince 5 dk bile olsa özel zaman yarat ya da gün içinde sıcaklığını hissetsin. Mesela cebine folyoya sar bir avuç kuru üzüm koy gün içinde enerji verir. Yatmadan sıcak bir süt ver eline….bunun gibi şeyler canım.erkekler yaş ilerledikçe çocuk moduna giriyorlar kadınlar olgunlaşıyorlar..bunu iyi kıvıran kadının işi çok kolay.

kadınla erkek arkadaş olur nasıl mı ? Mesela benim okuldan arkadaşlarım var ama numaraları yoktur. Facemde var. Ve sadece yolda görünce selamlaşırız konuşuruz bu kadar. Telefonla akşamları araşmak hiç hayır değil bence.

aslında arayacaksınız bu sorunlarını anlatan kadının eşini,
eşiniz benim eşimle her akşam dertleşiyo, bende çok üzüldüm haline dayanamadım ne yaptınız bu kadına bu kadar diye,
bakalım kadın bi daha eşinizin numarasını çevirebilecek mi :27:
tabi kadının eşi geniş mezhepliyse bilemem :26:
ne insanlar var ya hayret bişey :53:

Hep evli olanlar cevap vermiş, bir de ben yazmak istedim,üniversiteden liseden süregelen bir arkadaşlık olur hadi bir nebze, belli bir seviyede yürütülebilir arkadaşlık, ben bekar olduğum halde değil evli olanlara bekar olanlara bile seviyeden taviz vermemeye çalışırım, iyi niyet göremiyorum malesef, arkadaşlık olayına da inanmıyorum ayrıca,sevgiler..

geçtiğimiz kış bende buna benzer bir olay yaşadım.
benimde eşim pek mazbut biridir,öyleki arkadaşları çok kılıbıksın diye bol bol dalgada geçerler o ama keyifli keyifli herkese ben kılıbık degilim 10 sene sonra bile hala aşıgım der geçer.
Ama geçen sene iş yerinde çalışan bekar bir kız buna pek bi arkadaş canlısı oldu , neymiş kızın babası üveymiş ailesi ile sorunları varmış falan filan .Sonra iş yerinden 5 kişi Antalyaya toplantıya gittiler eşim geldi bir baktım telefonunda fotografla ama sarılsarmaş.Beynimden vurulmuşa döndüm ama eşimden böyle bir konuda şüphe etmem. Eşim kendi iş yerlerinin üst katında bir dairede ofis olarak çalışıyor.Döndüklerinden 1 hafta sonra bu kız evden ayrılmış kalacak yeri yokmuş ve eşimin kaldıgı bu dairede 1 hafta kalabilirmiyim demiş.Düşünsenize eşim bazen gece 9 a kadar çalışıyor sabah erken gidiyor ve o kız orada yatacak kalkacak duş alacak. Oda omaz demiş. Gel zaman git zaman benim sinirlerim oynadı ve bir gün dayanamadım eline bir kazak ve bir pantalon verdim dedim çık dışarı madem bu kıza dert ortagısın sende onunla kal , benimkisi durumu anlatmaya falan çalıştı ve haklıydı çünkü eşimi tanıyorum ama kızın önüne geçemiyorm.Sonra eşim bu kızın işten çıkarılmasını istedi ve nitekimde eşim kurtuldu ama başka bir arkadaşı bu kızdan kurtulamadı ve kızla birlikte oldu ve adam evli.
demem oki böyle durumlarda mutlaka irade önemli ama ben bile eşime çok güvenirken bu durumda helak oldum o yüzden tavrınızı net koyun derim sonra geç olabilir.

Hey Yarabbim ne karaktersiz kadınlar var yaa. Demek ki eşinin azcık bir zaafı olsa adamı ayartacaktı adii kadın!!
Valla erkeklere sayıyoruz sövüyoruz da, kadının düşmanı kadın bence..
Evli barklı adama sarıyorsun bile bile, yuvasını yıkmak istiyorsun!!
Ne kadınlar var valla en mazbutunu bile yoldan çıkarırlar..Allah iyileriyle karşılaştırsın..Eşlerimizi de doğru yoldan çıkarmasın...

Ay sinirlerim nasıl zıpladı okuyunca konuyu şimdi
Ne münasebet yaa ne hakla arar o kadın eşinizi
Dertleşiyor ayağına kakara kikiri
Asla kayıtsız kalma bu duruma
Tavrını koy tepki göster
Ne Kadınlar var ya Böylesiller Yuvamdan eşimden uzak dursun:50:

Zaten böyle mazbut olan,kendi halinde olanlar daha çok dikkatini çekiyo avcı kadınların

Geçenlerde evli arkadaşlarla bu konuyu konuştuk da, diyorlar ki bazılarının özellikle evli erkekler çok ilgisini çekiyor bazı kadınların,
eşim yanımdayken gözünün içine bakıyor içine düşecek gibi ama yalnızken kimse bana böyle bakmaz diyormuş eşleri..
Acaba kendilerini tatmin etmeye mi çalışıyorlar? Yani zor olanlar daha cazip mi geliyor??:50::50::50:

Geçenlerde evli arkadaşlarla bu konuyu konuştuk da, diyorlar ki bazılarının özellikle evli erkekler çok ilgisini çekiyor bazı kadınların,
eşim yanımdayken gözünün içine bakıyor içine düşecek gibi ama yalnızken kimse bana böyle bakmaz diyormuş eşleri..
Acaba kendilerini tatmin etmeye mi çalışıyorlar? Yani zor olanlar daha cazip mi geliyor??:50::50::50:

Olabilir, bişey becermiş sanıyolar belki de kendilerini, ya da eskiden gelen bi yaraları var belki de ama kesinlikle doğru bi tespit bu...

Bende bunu duymuştum daha önce evli olan erkekler daha çekici geliyormuş
Macera yaşamak için bazı kadınlar evli erkekleri seçiyorlarmış
İlk önce dost gibi yaklaşıyorlarmış derdini sıkıntısını dinleyip
Sonra anlayışlı davranmaya çalışıp güya aklını çeliyorlarmış
Bi arkadaştan duymuştum tövbe yarabbim böyle kadınlardan nefret ediyorum

ben sizler gibi düşünmüyorum
evet araması hiç hoş değil bana göre de ters ama hadi kadın arıyor diyelim eşiniz niye dinliyor eşinizin mesleği psikolog değil sanırım birde gülüşüyorlar diyorsunuz
açmayacak telefonları,açarsa da bahane uydurup kapatacak ya da kesin çözüm ben böyle konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum diyecek ha bunları dedikten sonra kadın hala arıyorsa o
zaman ne yaparsan haklısın ama ilk eşinizin tepki vermesi lazım

Ben olsam arar o kişiyi, eşimi arama bir daha abartma diye konuşurdum yani. Kendi üzerimden giderek anlatıcam. ( sözlümden bahsederek )

Eski sevgilisiyle aynı yerde çalışıyor, zorunda kaldık ben git çalış dedim hatta. Genelde çalışanlar bayan. Ve yılışıklar. O çok ciddi mesafeli davranmasına rağmen onlar çok yılışık. Yani eşin bir şey yapmasa da o tip kadınlar var. Onlara da yapılması gereken direk uzak durmasını söylemek. O neler neler yaptı, hala aynılar. En son yemin töreninden gelince oraya uğradık diğer arkadaşlarını görmek için. Kızın biri atladı boynuna hoşgeldin diye. Bende tutamadım kendimi yuuh dedim. O gün bugün kız uslandı :1:

Son düzenleme:
ben sizler gibi düşünmüyorum
evet araması hiç hoş değil bana göre de ters ama hadi kadın arıyor diyelim eşiniz niye dinliyor eşinizin mesleği psikolog değil sanırım birde gülüşüyorlar diyorsunuz
açmayacak telefonları,açarsa da bahane uydurup kapatacak ya da kesin çözüm ben böyle konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum diyecek ha bunları dedikten sonra kadın hala arıyorsa o
zaman ne yaparsan haklısın ama ilk eşinizin tepki vermesi lazım

Biliyorum canım o yüzden eve gidince konuşucam bugün, ilgisi eşimin hoşuna gitmiş bu ortada ama belki de kendine bile itiraf etmiyodur yakıştıramaz kendisine çünkü, o kadının abisi sayılır çünkü kendi içinde.
Bugün biraz psikolojik çözümleme yapıcaz bakalım:)

bence de eşin belki kötü niyetli olmayabilir ama kadın bana pek de iyi niyetli gelmedi
her kadın bilir evli bi adamı ararken eşinin rahatsız olacağını.....

İlk başta elektrik alamadın,hoşlanmadın olay orda bitmiştir bence.Hislerinde kesinlikle haklısındır.Demekki yanına yaklaşılmayacak ve evden uzak tutulacak biri.Büyük konuşmak istemiyorum,sevmiyorum da ,evli de değilim daha ama yazdıklarını okuyunca çok gerildim,sinirlendim resmen ya.O aileyi unutun bence.Şunu da unutmayalım,erkeğe güvenmek bir yere kadar.Asıl hemcisnlerimiz güvensiz.Kadına en büyük kötülüğü yine bir kadın yapıyor.

Son düzenleme:
Back
X