geçtiğimiz kış bende buna benzer bir olay yaşadım.
benimde eşim pek mazbut biridir,öyleki arkadaşları çok kılıbıksın diye bol bol dalgada geçerler o ama keyifli keyifli herkese ben kılıbık degilim 10 sene sonra bile hala aşıgım der geçer.
Ama geçen sene iş yerinde çalışan bekar bir kız buna pek bi arkadaş canlısı oldu , neymiş kızın babası üveymiş ailesi ile sorunları varmış falan filan .Sonra iş yerinden 5 kişi Antalyaya toplantıya gittiler eşim geldi bir baktım telefonunda fotografla ama sarılsarmaş.Beynimden vurulmuşa döndüm ama eşimden böyle bir konuda şüphe etmem. Eşim kendi iş yerlerinin üst katında bir dairede ofis olarak çalışıyor.Döndüklerinden 1 hafta sonra bu kız evden ayrılmış kalacak yeri yokmuş ve eşimin kaldıgı bu dairede 1 hafta kalabilirmiyim demiş.Düşünsenize eşim bazen gece 9 a kadar çalışıyor sabah erken gidiyor ve o kız orada yatacak kalkacak duş alacak. Oda omaz demiş. Gel zaman git zaman benim sinirlerim oynadı ve bir gün dayanamadım eline bir kazak ve bir pantalon verdim dedim çık dışarı madem bu kıza dert ortagısın sende onunla kal , benimkisi durumu anlatmaya falan çalıştı ve haklıydı çünkü eşimi tanıyorum ama kızın önüne geçemiyorm.Sonra eşim bu kızın işten çıkarılmasını istedi ve nitekimde eşim kurtuldu ama başka bir arkadaşı bu kızdan kurtulamadı ve kızla birlikte oldu ve adam evli.
demem oki böyle durumlarda mutlaka irade önemli ama ben bile eşime çok güvenirken bu durumda helak oldum o yüzden tavrınızı net koyun derim sonra geç olabilir.