• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

Bence bırak nereye kadar gidecek gör. Elinde sağlam kanıtlar olsun. Zaten aynı iş yerindeler. Sen uyarırsan akşam konuşmayı keserler ancan iş yerinde ilerletebilirler. Hem neden erkekleri kadınlar dizginlemek zorundaki. Kendi ahlakından kendisi sorumlu. Bırakın kendi belirlesin.

Tamam hanımlar,
O zaman plan şöyle:
Yemeğe falan çağırmıyorum:) kenara çekip konuşmuyorum ve dalmıyorum:)
Akşam kesin arar zaten kadın, aradıktan sonra iki kahve alırım eşimin yanına giderim, derim bu durum yani kadının araması pek normal değil,çok sıklaştı, rahatsız oluyorum ve devam etmesini kesinlikle istemiyorum, anlatacak başka kimsesi yok mu, hem eşi de duysa hoşuna gitmez emin ol, kendini o adamın yerine koy vs. gibi bi konuşma yaparım
Sonrasını yaşayıp görürüz..

ne kadar adi insanlar var ya sen evli adamla ne konusuyorsun gece gündüz
bayan arkadasın yakının yok mu derdini anlatabileceğin
Allah kimseye yaşatmasın saçını başını paralayasım geldi kadının
:36:

sonunda boşanmaya cesaretin varsa sonunu görmekte fayda var aslında...ya gider ya kalır ama...

ama üzülerek söylüyorum kocanında kadına ilgisi var...

Akşamın sonuçlarını bende bekliyorum. Umarım eşin anlar. Baktın anlamıyor kimseye söylemeden, kadının eşini ara derim. Senin kendi içinde huzursuz çıkacağına onun evinde çıksın.

Peki herkes kocamın kadına ilgisi var diye mi düşünüyor ??
Ben de böyle düşünüyorum, kadının ilgisi eşimin hoşuna gitti bence..

geçtiğimiz kış bende buna benzer bir olay yaşadım.
benimde eşim pek mazbut biridir,öyleki arkadaşları çok kılıbıksın diye bol bol dalgada geçerler o ama keyifli keyifli herkese ben kılıbık degilim 10 sene sonra bile hala aşıgım der geçer.
Ama geçen sene iş yerinde çalışan bekar bir kız buna pek bi arkadaş canlısı oldu , neymiş kızın babası üveymiş ailesi ile sorunları varmış falan filan .Sonra iş yerinden 5 kişi Antalyaya toplantıya gittiler eşim geldi bir baktım telefonunda fotografla ama sarılsarmaş.Beynimden vurulmuşa döndüm ama eşimden böyle bir konuda şüphe etmem. Eşim kendi iş yerlerinin üst katında bir dairede ofis olarak çalışıyor.Döndüklerinden 1 hafta sonra bu kız evden ayrılmış kalacak yeri yokmuş ve eşimin kaldıgı bu dairede 1 hafta kalabilirmiyim demiş.Düşünsenize eşim bazen gece 9 a kadar çalışıyor sabah erken gidiyor ve o kız orada yatacak kalkacak duş alacak. Oda omaz demiş. Gel zaman git zaman benim sinirlerim oynadı ve bir gün dayanamadım eline bir kazak ve bir pantalon verdim dedim çık dışarı madem bu kıza dert ortagısın sende onunla kal , benimkisi durumu anlatmaya falan çalıştı ve haklıydı çünkü eşimi tanıyorum ama kızın önüne geçemiyorm.Sonra eşim bu kızın işten çıkarılmasını istedi ve nitekimde eşim kurtuldu ama başka bir arkadaşı bu kızdan kurtulamadı ve kızla birlikte oldu ve adam evli.
demem oki böyle durumlarda mutlaka irade önemli ama ben bile eşime çok güvenirken bu durumda helak oldum o yüzden tavrınızı net koyun derim sonra geç olabilir.

size çok ilgi gösteren bi kişiye her insanın zaafı olur . kırmamak adına onun istediklerini yapıyo olabilir. ben eşinizin ilgisi olduğunu düşünmüyorum şuan için. ama fazla samimyet iyi olmayan yerlere gidebilir .

Kdının niyeti belli, tamam normal hayatında rahat biri olabilir ama bu gece gece eşinizi arama hakkı vermez pekala bir bayan arkadaşıyla veya evli olmayan bir erkek arkadaşıyla da gülerek dertleşebilr... Anladığım kadarıyla eşiniz iyi niyetli yoksa sizden gizli yapardı ama bence hemen tavrınızı koyun yoksa günü birinde bu kadın yüzünden tartışmanız muhtemel... Eşiniz iyi niyetli olduğu için diretecektir yani günün birinde siz kötü o zavallı iyi bir kadın olabilir eşinizin gözünde... En kısa zamanda kavga etmeden engel olun derim ben...

geçtiğimiz kış bende buna benzer bir olay yaşadım.
benimde eşim pek mazbut biridir,öyleki arkadaşları çok kılıbıksın diye bol bol dalgada geçerler o ama keyifli keyifli herkese ben kılıbık degilim 10 sene sonra bile hala aşıgım der geçer.
Ama geçen sene iş yerinde çalışan bekar bir kız buna pek bi arkadaş canlısı oldu , neymiş kızın babası üveymiş ailesi ile sorunları varmış falan filan .Sonra iş yerinden 5 kişi Antalyaya toplantıya gittiler eşim geldi bir baktım telefonunda fotografla ama sarılsarmaş.Beynimden vurulmuşa döndüm ama eşimden böyle bir konuda şüphe etmem. Eşim kendi iş yerlerinin üst katında bir dairede ofis olarak çalışıyor.Döndüklerinden 1 hafta sonra bu kız evden ayrılmış kalacak yeri yokmuş ve eşimin kaldıgı bu dairede 1 hafta kalabilirmiyim demiş.Düşünsenize eşim bazen gece 9 a kadar çalışıyor sabah erken gidiyor ve o kız orada yatacak kalkacak duş alacak. Oda omaz demiş. Gel zaman git zaman benim sinirlerim oynadı ve bir gün dayanamadım eline bir kazak ve bir pantalon verdim dedim çık dışarı madem bu kıza dert ortagısın sende onunla kal , benimkisi durumu anlatmaya falan çalıştı ve haklıydı çünkü eşimi tanıyorum ama kızın önüne geçemiyorm.Sonra eşim bu kızın işten çıkarılmasını istedi ve nitekimde eşim kurtuldu ama başka bir arkadaşı bu kızdan kurtulamadı ve kızla birlikte oldu ve adam evli.
demem oki böyle durumlarda mutlaka irade önemli ama ben bile eşime çok güvenirken bu durumda helak oldum o yüzden tavrınızı net koyun derim sonra geç olabilir.

En sonunda benim de düşündüğüm bu, rest çekip hala daha yok sen yanlış anlıyosun gibi bana konuşmaya çalışırsa, derim ki al eşyalarını git, madem onun derdine çare ararken beni dertlendirmeyi tercih ediyosun, cefanı da o çeksin der gönderirim.
Ne yaparsa yapsın

En sonunda benim de düşündüğüm bu, rest çekip hala daha yok sen yanlış anlıyosun gibi bana konuşmaya çalışırsa, derim ki al eşyalarını git, madem onun derdine çare ararken beni dertlendirmeyi tercih ediyosun, cefanı da o çeksin der gönderirim.
Ne yaparsa yapsın

bence sizin iş bu kadar uzamaz ginime geliyo.daha eşine rahatlsızlığını söyleemişsin bile . anlayışla karşılıcaktır. karşılaması gerekir.

Bence çok hoş bi durum değil Kadın öz abisi varsa onu arasın
ona desin bizim aramızı yap diye kocan'a düşmezki
akrabalarından yardım istesin hadi ailecek görüşülür gelinir gidilir
muhabbet hoş sohbet onun kocasıda olur seninkide ama kadının
kocanı arayıp dertleşmesi saçma gereksiz anlam veremedim müsade etme
ben olsam o kadın gibi yapsam de iş yerinden bi erkek arkadaşımı arayıp kocamla aramı
düzelt desem ne düşünürsün hoşuna gider mi enpati kur de :S

Kadın ve erkek dost o-la-mazzzzz

Var mı aksini ispat edebilecek birii?

Tavrını koy hayatım. Ne münasebet ya bir bayan olarak dertlerini kocana anlatıyorrrr. Neymiş peki derdi, sana anlatıyor mu eşin?

Ben çocukluktan beri kardeşce büyüdüğüm erkek arkadaşlarımı bile evlendikten sonra hiç aramadım. Eşi beni tanısa bile adama yolda görsem selam vermem... nihayetinde evli bir insan, ve ne kadar kardeşim olsa da eşi kıskançlık yapabilir haklı olarak...

Düşünceli bir insan olsa o kadın, böyle davranmaz. Sen kuruntu yapmıyorsun, davanda sonuna kadar haklısın. Böyle acı tecrübeleri çok duyuyoruz. Allah kötü niyetli insanları yuvanızdan uzak tutsun.

Kadın ve erkek bal gibide dost olur. Ne münasebet kadın ve erkek dost olamazmış. İspat mı istiyorsunuz? İspat benim. Hem bayan hem de erkek bir sürü dostum, sırdaşım vardır. Ararlar veya ararım dertleşiriz. Kadın erkek farketmez.
Tüm erkekleri kadın avcısı, tüm kadınları da erkek avcısı görme modundan ne zaman çıkacağız merak ediyorum.
Konuya gelince, bu durumu eşinize sorun, neden seni arıyor diye. Çok rahatsızsanız aramasını istemediğinizi söylersiniz. Sonuçta düğüm eşinizde çözülür.

bence sizin iş bu kadar uzamaz ginime geliyo.daha eşine rahatlsızlığını söyleemişsin bile . anlayışla karşılıcaktır. karşılaması gerekir.

Bilmiyorum inşallah anlayışla karşılar ama aynı işyerinde olduklarını bilmek bile sinirimi bozucak.
Kadın kocasıyla barışsa bari :34:

Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??

Ne kadar düşüncesiz bir kadın. Evli bir erkeği iş dışında arayıp özel sorunlarını anlatması vs. eşi ne düşünür demez mi bu insan ya? Eşin de tavrını koyarsa anlatamaz aslında…madem aynı yerde çalışıyorlar yemek arasında dertleşsinler…benim hoşuma gitmedi bu iş kızlar. Dünya çok bozuk. Dikkat et canımın içi.

Kadın ve erkek bal gibide dost olur. Ne münasebet kadın ve erkek dost olamazmış. İspat mı istiyorsunuz? İspat benim. Hem bayan hem de erkek bir sürü dostum, sırdaşım vardır. Ararlar veya ararım dertleşiriz. Kadın erkek farketmez.
Tüm erkekleri kadın avcısı, tüm kadınları da erkek avcısı görme modundan ne zaman çıkacağız merak ediyorum.
Konuya gelince, bu durumu eşinize sorun, neden seni arıyor diye. Çok rahatsızsanız aramasını istemediğinizi söylersiniz. Sonuçta düğüm eşinizde çözülür.

Kadınla erkek elbette dost olur canımcım. Hatta artık çağ atladık kadınla kadın anlaşamıyor iş ortamında farklı cinslerin çalışması daha iyi gidiyor. Kadından önce bir tek anne olurmuş şimdi devlet yöneticisi oluyor. Yani kadın erkek ilişkisine karşı değiliz. Benim de iş yerinde en iyi arkadaşım erkek. Ama iş saatlerinde konuşuyoruz. Ne o beni ne de ben onu iş dışında arayıp eşlerimizle ilgili muhabbet etmiyoruz. İş konuları konuşulur ama kakara kikiri psikolog görevi verilmez elin adamına/karısına herkesin işi gücü var vesselam…

Back
X