Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızla bana destek oldunuz.
Aslında durumu dün anlatacaktım ama dün anlatmaya pek müsait değildim çok hasta olduğum için işe de gidemedim evden de yazamadım.
Pzt.günü akşam eşim geldi yemek yedik, gayet normaldi herşey, sonra eşim içeri geçti, ben mutfağı toplarken telefon çaldı, anladım tabi kadının aradığını mutfaktan çıktım ama eşimin olduğu odaya da girmedim, eşim beni görmüyor yani, ben uzaktan dinliyorum..
Kadının konuşmalarını duyamadığım için eşimin verdiği cevapları yazıcam sonrası zaten film koptu
Biraz havadan sudan konuşmadan sonra;
Eşim- Ahmet(Kadının Beyi) ne zaman gelecek tam tarihi belli mi, arada seni görmeye gelmeyecek mi
Kadın -...............................
Eşim - Nasıl yani (gülerek)
KAdın - ..........................
Eşim - Müsaitim evet (gülerek)
KAdın-..................................................
Eşim - Yok öyle değil , isterim tabi (gülerek)
Sonrasında ben zaten tüm gün iyice dolmuştum girdim içeri ne konuşuyosunuz dedim
Eşim de görüşürüz dedi kapattı teli.
Sonra ben koptum ağladım baya, istemiyorum dedim bu kadınla konuşmanı, eşim de sarıldı falan, üzülmeni istemiyorum haklısın dedi, ama sanki o anı geçiştirmek içindi anlatabiliyo muyum ben daha fazla sinirlenmiyim diyeydi sanki.
Neyse, en son söz aldım konuşmıycam diye ama bana sanki iş baya ilerlemiş gibi geldi..
Vallahi iyi dayaniyorsun.Okurken deliye döndüm ben.
Yahu ne kadinmis gerci esinde yüz veriyor,seninde pek sesin cikmiyor
Isin zor,Allah kolaylik versin ne diyeyim.
Sağ ol canım, yani şimdiye kadar başıma hiç böyle bişey gelmedi, bu tip olaylar olabileceği de aklıma gelmemişti bu kadınla ilgili, ama kimseye güvenmemek gerekiyormuş gördüm.
Pzt. günü gerçi güzelce konuşacaktım ama bi anda o konuşmayı duyunca dayanamadım tutamadım kendimi attım içeri, ağladım da, ama gerçekten tutamadım...
Dün akşam da eşim bana karşı gayet ilgiliydi, kesinlikle tlf. konuşması filan olmadı, hatta dikkat ettim tlf özellikle ortadaydı, mesaj falan da gelmedi yani.
Ama bakalım zaman ne gösterecek, tlf konuşması aklıma geldikçe deli oluyorum ben de, o teli alıp kadına ağzının payını vermeliydim
bence bir süre sessiz kal eşin konuyu kapattın sansın ama uyanık ol çaktırma derim ben.gerekirse gün içinde takip et bak bakalım öğlenleri birlikte yemeğe falan çıkıyorlar mı diye.eşin zaten bu kadının peşine takılıp gittyse senide gözden çıkardı demektir kaybetme korkusu yoktur.o zaman herşeyi ortaya döküp yüzüne tükürürsün sakin ve sabırlı olmalısın
umarı ki dediği gibidir durum yardımcı olmaya çalışıyordur. ama bir kadın şüpheleniyorsa doğruluk payı mutlaka vardır.kadınlar hisseder...
Kadın ve erkek dost o-la-mazzzzz
Var mı aksini ispat edebilecek birii?
Tavrını koy hayatım. Ne münasebet ya bir bayan olarak dertlerini kocana anlatıyorrrr. Neymiş peki derdi, sana anlatıyor mu eşin?
Ben çocukluktan beri kardeşce büyüdüğüm erkek arkadaşlarımı bile evlendikten sonra hiç aramadım. Eşi beni tanısa bile adama yolda görsem selam vermem... nihayetinde evli bir insan, ve ne kadar kardeşim olsa da eşi kıskançlık yapabilir haklı olarak...
Düşünceli bir insan olsa o kadın, böyle davranmaz. Sen kuruntu yapmıyorsun, davanda sonuna kadar haklısın. Böyle acı tecrübeleri çok duyuyoruz. Allah kötü niyetli insanları yuvanızdan uzak tutsun.
merhaba sema
neden acele ettin keşke konuşmanın sonuna kadar bekleseydin
bir de neden eşini böyle davranarak içine kurt düşürdün
bence uzaktan takip ettttttttttttttttt peşini bırakma
normal tabi insan böyle birşeyi duyunce patlamaz mı :) ama artık akıllandık sakin ve sabırlıyız :) ben fena taktım bu olaya takipteyim bilgilendir bizleri.![]()
Yani ben kötü niyetli düşünmüyorum değil mi kızlar, hani acaba haklı olabilir mi kadın diye düşünüyorum ama zaman çok kötü hiç kimseye güvenmeye gelmez neler duyuyoruz öyle değil mi gitsin akrabalarına annesine babasına anlatsın ikisini de tanıyan birine ihtiyacı varsa
kadınlar ne yazıkkı erkeklerden yardım alarak onları genelde zayıf tarafından yakalar. bu yarzdım bir agır yuku tasırmısın da olabilir , ısyerınde bilgisayarım bozuldu sen anlarsın bir bakar mısın da olabilir. erkekler de dogası geregı herzaman bir ıse yaramak ıstedıklerınden ozellıkle bayanlara yardım etmeye cok meyıllıdır.
onemlı olan esınızın sızden saklamadan hareket etmesı ya da birseyler mı duydunuz direkt sorun acık olun kı ıcınız rahat olsun. kadınların elbettekı özel sorunlarını evlı erkeklere anlatmaları aslında sacmadır kendı baslarına boyle seyler gelsın ıstemezler ama nedense bunu yapan kadınlar vardır.
canım sen tavrını koy esıne hatta kadınla bır araya gelebılme ıhtımalın varsa gel yada bu ortamı hazırla laf vurdur aaayyy canım yazık senınde sorunların varmıs esım anlatıoda basımı agrıttı yıne falan dedı de