Eşinizden ne kadar harçlık alıyorsunuz?

ozlu bi soz geldi bak aklima , asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik

Allah herkese yardım etsin..Çocuk büyütmek zor zanaat..
Büyükler yemesede yutkunmayı biliyor ama çocuklar öyle değil.
Gelişimi,damak tadı vs..Çok zor durumu olmayanlara..

konu sahibi gelip eşinin maaş durumunu bu 300 liralık harcama onun süsüne mi yoksa mutfak tüpüne mi gidiyo bunları bi aydınlatsa da sitecek rahatlasak

mutfak masrafı olarak adlandırılan giderler için olduğunu sanıyorum bu 300 TL nin.. şayet öyle ise, günde 10 TL yapar bu.. bu da genel bir alışveriş yapılıyor mu aylık? onun haricinde ekmek süt gibi günlük ihtiyaçlar için midir? bunların net olması gerekiyor bence.

Allah herkese yardım etsin..Çocuk büyütmek zor zanaat..
Büyükler yemesede yutkunmayı biliyor ama çocuklar öyle değil.
Gelişimi,damak tadı vs..Çok zor durumu olmayanlara..
çocukken insanı caı herşeyi istiyor yiyecek olarak reklamlar vs var her şeyi biliyorlar yetişkinler için farketmez tabii amin canım....

Herkese Rabbim hayırlı kazançlar ve geçinme kolaylığı versin..

Her ev farklı ışıklarla yanar, tartışmak luzumsuz.

Sevgiler.

aynen arkadaş umarım yarın bize detaylı anlatır bu şekilde fikir veremeyiz...

amin canım iyi geceler.....

konu sahibi ^^harçlık^^ demiş arkadaşlar..
yani kişiye özel, küçük giderlerin karşılanacağı meblağdır harçlık,bahsettiği de bu,aksini düşünemiyorum zaten!çünkü o şartlarda ve günümüz şartlarında ,kadının mucize yaratması lazım,yada yarı aç yarı tok gezmesi lazım,hatta 4/1 aç ...

özel gereksinim ve kişisel ihtiyaçları için ise,kocasını öpsün ,başının üzerine koysun..
benim kişisel harcamam arkadaştan belki daha fazla ama bazen oturup kendime kızmadığım olmuyor değil..
300tl + kredi kartı,nerden baksan limiti en az 1 milyardır,buna da burun kıvırıyorsa yuhhh yani
ama aksi ise,eli öpülesi kadındır orası ayrı

canım benim çok tatlısın.bi evlen bak göreceksin o harçlığa borçlanmayı.çok hoşuma gitti vallahi öyle oluyoruz!!yalnız bir farkla : sağolsun eşim öyle etobur büyümüş ki yumurta makarna bulgur falan kesmez onu.neyse konu zaten yeterince dağılmış bir tartışma da makarna bulgurdan çıkmasın bari

Merhaba.

Konuları amacından çıkarıp farklı içeriklere sürüklemeyiniz,

Konularda kullandığınız kelime ve ifadelere dikkat ediniz..Birbirinize saygı gösteriniz,

Konularda içeriğe dair iyi yada kötü düşünceniz,fikriniz yoksa sırf yazmış olmak için mesaj yazmayınız,kısaca konuları geyik,sohbet havasına bürümeyiniz,

Bizleri de konulara böyle uyarı mesajları yazmak zorunda bırakmayınız..

Gerekenleri maddeleştirdim sanırım..
Hepsi bu kadar..

bızde de harçlık mevzusu yoktu ama bı arkadaşım geçen sene ben alıyorum aylık deyince ıyıdır ohhh dedım eşım dedıkı ev malzemesı market pazar benden fatura OĞLUMUZUN kıyafetleride dedı eee dedım senın özel ıhtıyaçların senden dedı ee dedım sonuç 150 ooo dedım ben zaten ucuza uydururum gıyım üst falan bı baktım adam daha karlı avm ye gıderız üst tamam da ben kot hastasıyım kot falan görürum benım aylığım kadar hımmm dedım elçın bıdahakı ayyy sen amannn boşver de ne harçlığı öle.. daha karlı eşım odaamıza ortak fatura harıcı para koyar ben habersız almam ama harçlık bence daha daha zararlı

Eşim maaşı alır almaz elime sayar
Gerektiğinde o benden ister
Tüm kredi kartları da bendedir
Evin hesabını kitabını bilmez
10 Milyar kredi kartı faturası gelse ruhu duymaz

...................................................................................................

Son düzenleme:
valla bence iyi para ben esimden aylik harclik istemem param ne zamn biterse ozamn isterm alisverise filan da genelde beraber cikariz o oder zaten.yanliz ilk sene amerikada otururken ayda 100 dolar verirdi sadece benim kilik kiyafet param olarak evein diger herse=yiyle esim ilgilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…