- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi sevgideniz
-
harclik mi ?o da ne ? :44::44: ben cocukmuyumda esim bana harclik verecek ayol
konuya bi cevap yazmak istedim ama baktım kimse cevap yazmamış o kadar başka yerlere çekilmişki konu. şu an konu sahibinin bi yorum yazmasını beklemek istiyorum. ve bence sormak istediği şey kendine özel verilen 300 tl değil evin giderleri içindir diye düşünüyorum. kadın kimseden fikir alamadı yaa
eğer tüm ev içinse bir çocuk varsa
pazarda haftalık 35harcadığını varsayarsak
15 lira en asgari günlük yiyecek
çocuk için ayda 50 diyorum en düşük
650 yapıyor ilaç falanda yazdırsa sağlık giderleri40 desek 690
konu sahibi gelip eşinin maaş durumunu bu 300 liralık harcama onun süsüne mi yoksa mutfak tüpüne mi gidiyo bunları bi aydınlatsa da sitecek rahatlasak
çocukken insanı caı herşeyi istiyor yiyecek olarak reklamlar vs var her şeyi biliyorlar yetişkinler için farketmez tabii amin canım....Allah herkese yardım etsin..Çocuk büyütmek zor zanaat..
Büyükler yemesede yutkunmayı biliyor ama çocuklar öyle değil.
Gelişimi,damak tadı vs..Çok zor durumu olmayanlara..
Ooo harçlığı çoktan geçti konu, kralları ve sanayiyi ağırladık burada.
aynen arkadaş umarım yarın bize detaylı anlatır bu şekilde fikir veremeyiz...mutfak masrafı olarak adlandırılan giderler için olduğunu sanıyorum bu 300 TL nin.. şayet öyle ise, günde 10 TL yapar bu.. bu da genel bir alışveriş yapılıyor mu aylık? onun haricinde ekmek süt gibi günlük ihtiyaçlar için midir? bunların net olması gerekiyor bence.
Bu arada benimde yakında düğünüm var , borç harç v.s diye ayıralım derken kendimize ayırdığımız harçlığa borçlanacak duruma gelmek üzereyiz..
Şimdilik evin maaşı 300 olsun, öperimde başımada koyarım..
Yumurta ve makarna baya eğlenceli gıdalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?