Eşinizden para saklıyor musunuz

Ablanız abiniz neden para gönderiyor onu anlamadım durumunuz dışarıdan kötü mü görünüyor

Bence ticaretle uğraştığı için net bir rakam veremiyordur belki de çoğu zaman denkleştiremiyor ve bunu size yansıtmak istemiyordur,neyinizi eksik ediyorum cümlesi de bunu gösteriyor bence

Sen çalışmadığın için sana harçlık veriyor ailen. Eşinden çekinip bir hevesini eksik etme, boynun bükük kalmasın. Araniz kötü olur, kavgalı olursunuz yastık altı üç kuruşu bir yol parası yapabil diye.

Sana şeffaf olmayan bu adama her haltı söyleyip kendini dürüst saniyorsun ama o enayilik oluyor bilesin.

Ablanız abiniz neden para gönderiyor onu anlamadım durumunuz dışarıdan kötü mü görünüyor

Ben de çalışmayan kardeşlerime harçlık veriyorum. Eşine söyleme diyorum.
Durumu kötü göründüğü için değil kendisini eş eline muhtaç hissetmemesi için. Olur bir ayakkabıya ihtiyacı Olur eşi çok pahalı der üzerini tamamlayabilsin. Araları bozuk olur, para lazım olur ona mecbur hissetmesin
Eger eşin maddi olarak sıkışır ise çıkarırsın ortaya onun dışında bilmesine gerek yok diye düşünüyorum.

ben evliyken hiç saklamamıştım ama keşke saklasaymışım,genelde böyle şeyleri içimde tutamam ama kendi ve aileniz için bence birikim yapın ve söylemeyin çunki söylerseniz o para gider,erkeklerde genellikle birikim görünce harcama isteği doğuyor,yatırım yapın kimsenin haberi olmasın.

Yorumları henüz okumadım ama her kadının çalışan veya çalışmayan kendine ait birikimi olmalı.
Yok evlilik ortak , guvenmiyossn evlenme, kocamdan saklamam kafasında olan kadinlarida çok yanlış buluyorum. Bir kadın bir erkeğin vicdanına bırakmamali kendini. Dünyanın binbirturlu hali var bugün iyisin yarın çok kötüsün hatta çok daha kötü ve gaddar olabiliyor erkekler maalesef. Elinde avucunda olmayınca ortada kalıyorsun o yüzden söyleme derim ben

Genelde erkekler bu ülkede evin ihtiyacını giderdi mi işlerini tamam görüyorlar.
Kadın kazanmıyorsa eline para yada kart vermiyorlar.
Belki o kadar para verecek para da kazanmıyor olabilirler.
Gidi gidina kazanan adam ekstra veremeyedebilir vs vs.
Sizin geliriniz yok aileniz size yolluyor bunu soylerseniz tabiki de var diye oradan harca der.
Herkesin aylık geliri 50 100 bin degil.
Tek maaşla öyle kadına kart para verenlerin çoğu da kadın harcamıyordur biriktirsin diye veriyor.
Mesela benim teyzem hiç harcamaz değişik derecede pinti.
Eniştem harçlık alıp geri kalanı teyzeme verir banka gibi kullanıyor teyzem bununla övünür.
Kasa bende diye.
Enişteme dedimki teyzem harcasa verirmiydin maaşı diye sordum?
Kem kum etti.
Bu yüzden gelen parayı atın kenara.
Kavga olur küslük olur para istemek zorunda kalmazsiniz.

Evin ve çocuğumuzun masraflarını bölüştük kalan olursa herkes istediği gibi harcamakta ya da biriktirmekte özgür. Ama ne ben eşime derim ne o bana maaşım şu kadar ,bu ay elime bu kadar kaldı vs. arada da ailem bana para gönderir ufak meblağlar kızım için onu da söylemem ne gerek var ki zaten geşen geldiği gibi gidiyor her türlü
Bence ailenizin gönderdiğini de eşinize söylemeyin sizde para olduğunu bildikçe o sizden kısacak atın kenara dursun kötü gün parası olur.

Sizin değil de, eşinizin sizden para saklama durumu var sanırım.
Ben böyle bir şeyi tolere etmem mesela evliliğimde, ikimiz de ne kazanıyorsak ortak hesabımıza girer ve nereye ne harcanacağına birlikte karar veririz.

Ya benden saklamak değilde miktarı net söylemiyor napıcaksın ne kazandığımı ben bişeyinizi eksik etmiyorum ne istersen alıyorum götürüyorum diyor.
Çok yanlış bişey ben eşimin maaş badrosuna kadar bakarım sizden gizli Ya para biriktiriyor Ya da başkasına harcıyor

Sen kenardaki paranı söyleyince adam gözünü dikiyor harca diye. O yüzden söylememen gerekiyor.. Annemin hep kenarda bişeyleri olurdu. Zor zamanlarında yine çıkardı babama verdi. Başka bir durum olsa kendine de kullanabilirdi. Herkesin az çok bi kötü gün parası olabilir normal bu.
Benim var mı yok ama çalışıyorum ve eşim de hiç para saklamaz sıkıntı yapmıyorum o yüzden.

Özel alan kalmalı ama sizdeki tablo hiç hoş değil. Bir kere şartlar iyiyken neden size özel butce ayırmıyor. Çok basit ama düzenli rakamlar verebilir. Ne demek kuaför için para istemek ve yok denmesi. Üzerine aileden gelen parayı söylemek. Eşiniz iyi niyetli değil yok demesi sizdekini kullanın diye bunu nasıl göremezsiniz.

Evet söylüyorum. Bence söylemek normal. Ama eşinizin ne kadar kazandığını saklaması pek normal değil.

Eşimden para saklamam ama kuruşuna kadar da söylemem. Param olduğunu bilir. Arada sorar paran var mı vereyim mi diye

Aylık giderlerimizi çıkardığımızda kalan parayı direkt benim hesabıma atar bende ona harçlık veririm bizde böyle

Cok sacma sizi cocuk gibi kendine baglamis verir misin goturur musun... calisma imkaniniz yok mu. Istemiyor mu bunu yoksa? Kredi karti olmasa da nakit kart olsa elinizde ayda ona belli miktar para aktarsa size o yeter aslinda. Geleni de asla bildirmeyin esinize.

saklamamak lazım bence evliliğin temel birliği ortak paylaşım üzerine kurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…